Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Centro Vacanze San Marino

Alt det får I:
Dejligt poolområde til alle
Tæt på feriebyen San Marino
Restauranter og indkøb
Børnevenligt med dyrefarm
Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 15 km
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 15 km
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas
WiFi
Hele pladsen (gratis)

Familievenlig camping i smukke San Marino

Hold ferie i San Marino på en 4-stjernet campingplads, der tilbyder aktiviteter for store og små. Republikken San Marino i smukke Italien ligger tæt på hav og flot natur. Campingpladsen ligger på en bjergskråning 400 meter over havets overflade. Den fredfyldte campingplads har udsigt til Adriaterhavet på den ene side og en historisk fæstning til den anden side. Uanset om I er til afslapning ved poolen eller sjove sportsaktiviteter, er der noget for jer på Camping Centro Vacanze i smukke San Marino. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand, 15 km
Swimmingpool
Badehætte (påkrævet)
Alle pools
Jacuzzi / Whirlpool
Mod betaling
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Generelt
Egnet til
Teenagere (12+), Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år)
Sprog som tales
Engelsk, Italiensk, Tysk, Hollandsk
Grill tilladt
Gas
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson, June - August
Børne-disco
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Mountain bikes

Boliger - Camping Centro Vacanze San Marino

Velkommen til Centro Vacanze i San Marino

En campingplads for alle aldre

En campingplads for alle aldre

Campingpladsen er det perfekte valg for børnefamilier, der ønsker en blanding af afslapning og sjove aktiviteter. Camping Centro Vacanze tilbyder underholdning for hele familien. Campingpladsen har blandt andet en miniklub, hvor børn må hjælpe med at passe geder, lam, æsler og fugle på børnebondegården. Pladsen har også en stor legeplads og et sportsområde, hvor hele familien kan få pulsen op og have det sjovt samtidig. I finder en italiensk restaurant med lokale retter, en dejlig udendørs swimmingpool for store og små, aftenunderholdning og et væld af sjove aktiviteter for store og små.  

Indbydende poolkompleks

Indbydende poolkompleks

Campingpladsen byder på en stor udendørs swimmingpool, hvor hele familien kan slappe af og have det sjovt. Campingpladsen har både en børnepool og en vandrutsjebane, så der er rig mulighed for at tage små børn med til poolen. Området ved poolen er fyldt med solsenge og parasoller, så der er rig mulighed for afslapning i solen. I kan også hoppe i spabad, hvis ferien skal være ekstra afslappende. I kan tage på udflugt til stranden i Rimini, som ligger ca. 15 km fra campingpladsen, hvis I ønsker en dukkert i det friske havvand.

Italiensk restaurant, bar og indkøb

Italiensk restaurant, bar og indkøb

I behøver ikke selv at lave mad på campingpladsen. Området har både restaurant, bar og poolbar. Restauranten byder på lækker italiensk mad, såsom pizza, så I kan med garanti finde lækker mad, som børnene vil elske. Campingpladsen har et minimarked, hvor I har mulighed for at købe ind. Her kan I også bestille morgenbrød til dagen efter. I kan hurtigt tage bussen eller bilen til byen San Marino, hvis I ønsker at shoppe eller slentre i den smukke gamle bymidte.

Besøg San Marino by

Besøg San Marino by

Du kommer ikke til at kede dig i San Marino. Foruden de mange sjove aktiviteter på campingpladsen byder området på museer, shopping, hyggelige torve, historiske fæstninger og smuk natur. I kan leje mountainbikes på campingpladsen og udforske det smukke bjergområde omkring pladsen. I kan også tage på en lille udflugt til Rimini, hvis I har lyst til at tage en dukkert i havet eller at gå tur langs stranden.