Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Clos du Pin

Alt det får I:
Legeplads
Udsigt til Mont Blanc
Skøn natur
Ridning, bueskydning og golf
Top faciliteter
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Top faciliteter
WiFi
Afgrænset område (gratis)

Bo i naturskønne omgivelser med familien i Haute-Savoie

Camping Clos du Pin er beliggende i Haute-Savoie, som er en betagende del af Frankrig ved den schweiziske grænse og er karakteriseret ved bjerget Mont Blanc. Dette verdensberømte bjerg er ikke det eneste højdepunkt under jeres campingferie. Her kan I glæde jer til eventyrparker, shopping og afslapning på campingpladsen. Læs mere
Læs mere
Luk
Antal stjerner
3 stjerner
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Omgivelser
Tætteste by
1.5 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Sanitetsforhold
Strygejern
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Wellness faciliteter
Sauna

Velkommen til Camping Clos du Pin

Svømme faciliteter på camping Clos du Pin

Svømme faciliteter på camping Clos du Pin

Denne campingplads ligger i en dejlig bakketop landsby som hedder Le Grand-Bornand. Byen ligger direkte ned til en flod, hvor der er meget vandaktivitet og dermed mulighed for at afprøve, rafting, kano, svømning, samt nyde en meget betagende udsigt. En eftermiddag med afslapning på flodens strand er oplagt for hele familien. Hvis I foretrækker pool, så ligger der en offentlig pool i den nærliggende landsby. 

Aktiviteter på Camping Clos du Pin

Aktiviteter på Camping Clos du Pin

Hos Camping Clos du Pin får I en aktiv campingferie i et spektakulært landskab. Canyoning, klatrerute via ferrata og mountainbiking er populære aktiviteter her, ligesom vandreture til fods. Der er også sportsfaciliteter på campingpladsen der inkluderer golf, ridning, bueskydning og bordfodbold. Der er en omfattende legeplads for de yngste feriegæster, hvor I også finder hoppeborg og trampoliner. Nyd fantastisk udsigt på campingpladsens terrasse, hvor I kan bestille lækre retter såsom en sprød pizza. Dette er en oplagt slutning på en lang og oplevelsesrig dag!

Omgivelserne omkring Camping Clos du Pin

Omgivelserne omkring Camping Clos du Pin

Faunaen i Alperne er bemærkelsesværdig! Se stenbukke, vilde murmeldyr og rovfugle som stenørn og lammegrib. Udover skøn natur finder I også nogle sjove byer i nærheden. Tag på vandreture igennem maleriske Annecy eller besøg søde Thônes. I har også mulighed for at køre til Genève på en time, hvor en blanding af ældgamle og hypermoderne naturoplevelser og utallige butikker venter på jer- samt den berømte sø. Der er også mange eventyrparker i området, hvor hele familien kan have det sjovt.