Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Club Le Napoléon

Alt det får I:
5-stjernet campingplads
Poolområde med wellness
Tæt på strand
Sjove aktiviteter
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, 150 m
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Min. alder: 5
Underholdning (aften)
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, 150 m
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Min. alder: 5
Underholdning (aften)

Velkommen til Club Le Napoléon

Tag familien med på en sommerferie, som I sent vil glemme. Det kan være svært at beslutte sig for den helt perfekte destination, så vi hjælper dig gerne lidt på vej. Frankrig er et land, der har alt det, som et ferieparadis skal have. Her finder du sydens varme sol, gode strande samt natur og kultur i lange baner. I det skønne område Languedoc finder du campingpladsen Club Le Napoléon, der med sine fem stjerner imponerer både voksne og børn. Her er der luksuriøse omgivelser, og så har de sørget for, at I ikke kommer til at kede jer. Du skal ikke sørge for noget selv, udover at nyde at du har en dejlig sommerferie foran dig sammen med din familie. Resten sørger Club Le Napoléon for. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, 150 m
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Baby pool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Basketball
Tennis
Aquarobics
Bueskydning
Volleyball
Cykeludlejning
Fitness
Billard / pool
Multisportsbane
Bordtennis
Fodbold
Wellness faciliteter
Boblebad
Hydromassage i pool
Sauna
Betales på pladsen
Massage
Betales på pladsen
Solsenge (wellness område)
Skønhedbehandlinger
Betales på pladsen
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Underholdning
Mini klub
Min. alder: 5
Underholdning (aften)
Teenage klub
Alder 12-17 år
TV Rum
Butikker
Minimarked
Souvenirs
Bageri
Restauranter / barer
Pizzaria
Take away
Restaurant
Isbod
Diskotek
Snackbar
Bar
Andre faciliteter
Hæveautomat
Generelt
Grill tilladt
Gas og el
Egnet til
Børn (5-11 år), Teenagere (12+), Babyer (0-4 år)
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Omgivelser
Tætteste by
50 m

Club Le Napoléon - Camping i Frankrig

Familietid i sommervarmen

Familietid i sommervarmen

Der er ikke noget bedre end en sommerferie nede i varmen, hvor familietid, afslapning og oplevelser sættes i højsædet, og hvor børnene kan få lov til at lege frit. Derfor er det oplagte valg en campingferie på en familievenlig plads, og her er Club Le Napoléon et særdeles godt bud. Efterhånden er sommerferie i Frankrig blevet en årlig tradition for mange danskere, og du kan enten køre eller flyve frem og tilbage. Fordelen ved at tage bilen er, at du vil have den til resten af ferien, for det kan sommetider være svært at få børnene med på ideen om offentlig transport. På Club Le Napoléon er der plads til hele familien, og der er noget for enhver smag. De fem stjerner har resulteret i en campingplads, der har et hav af forskellige faciliteter og aktiviteter, og der bliver sørget godt for jer hver eneste dag.

Pool, wellness og strand

Pool, wellness og strand

Du finder et helt poolområde på pladsen, hvilket allerede i sig selv lægger op til, at du har en fantastisk sommerferie i vente. Du finder flere forskellige afdelinger, hvoraf den ene er for børnene. Her er der vandrutsjebane og aquatoons, så børnene kan lege i timevis. Imens kan de voksne nyde godt af den anden afdeling, som byder på wellness i stor til. Vil I kigge forbi stranden en dag, så ligger den tæt ved pladsen. Her finder du en dejlig sandstrand ud til det klare, blå hav, hvor du nemt kan tage en dukkert i de varme eftermiddagstimer.

Indkøb og spisesteder

Indkøb og spisesteder

Du behøver ikke tage kogebøgerne med hjemmefra til din ferie, for der er allerede sørget for, at du kan få mad, når du vil. Der er nemlig en god restaurant på pladsen, hvor alle i familien kan få nogle af deres yndlingsretter. Du kan passende snuppe en aftendrink i baren, som også ligger på pladsen.

Indkøb kan ofte være noget af det, der kan gøre din ferie en smule besværlig, men dette er ikke tilfældet på Club Le Napoléon. Her finder du nemlig et supermarked, der har mange forskellige varer på hylderne, i fryseren eller i køledisken. Find gode is, mejeriprodukter eller noget helt tredje. Du kan også gøre brug af deres bagerafdeling, der hver dag står klar med friskbagt morgenbrød i lange baner.

Underholdning og familieaktiviteter

Underholdning og familieaktiviteter

I kommer ikke til at kede jer på jeres ferie, for der er alle muligheder for at blive underholdt på pladsen. Børnene kan tage en tur i børneklub, hvor underholdningsteamet på pladsen står for en række aktiviteter for alle de deltagende børn. Imens kan du forkæle dig selv i pladsens wellness- afdeling, hvor du blandt andet kan nyde godt af saunaer og massage. Du kan også tage en times tid i pladsens fitnesscenter. Er du mere til sportsaktiviteter sammen med andre, så er der sportshold, som du dagligt kan deltage i. Der er tilmed også underholdning for hele familien på programmet i løbet af dagen og om aftenen.

Oplev Languedoc og Montpellier

Oplev Languedoc og Montpellier

Området Lanquedoc er et oplagt valg for en børnefamilie, da du finder både forlystelsespark og vandland inden for kort afstand. Du finder faktisk Europark Via Plage, der er en forlystelsespark, kun én kilometer fra pladsen. Vil du i vandland, så har du 10 kilometers vej fra pladsen. Der er også rig mulighed for at tage et smut forbi Montpellier, der ligger en times kørsel fra Club Le Napoléon. Her kan du få stillet shoppetrangen, spise ægte, fransk gourmet og nyde synet af de smukke gader.