Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Countrypark Touquin

Alt det får I:
Gode faciliteter og indkøbsmuligheder på pladsen
Poolområde med separat børnepool
Sjove aktiviteter for hele familien
Kun 60 km til Paris
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis

Velkommen til Camping Countrypark Touquin

Camping Countrypark Touquin er en af vores campingpladser, som ligger tæt på Paris og Disneyland® Resort Paris. Kun en times kørsel fra Paris finder I denne hyggelige campingplads beliggende i landlige omgivelser tæt ved den lille landsby Touquin. Campingpladsen er perfekt til at kombinere storbyferie med en afslappende familieferie. Her får I masser af sjov for børnene, et dejligt poolområde og spændende oplevelser i nærheden. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Udendørs pool
Opvarmet
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Bageri
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Omgivelser
Tætteste by
2.5 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Take away
Kun juni, juli & august
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordtennis
Fiskeri
På pladsen (sø eller flod)
Minigolf
Multisportsbane
Petanque
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Trampoliner / hoppeborg
Underholdning
TV Rum

Camping Countrypark Touquin nær Paris

Placering tæt på Paris

Placering tæt på Paris

Med en ferie på Camping Countrypark Touquin får I en utroligt dejligt beliggenhed kun 60 kilometer fra storbyen Paris. Her får I landlig idyl med grønne omgivelser i en afslappet atmosfære, hvilket er en skøn kontrast til storbyen. I kan derfor kombinere spændende dage i storbyen Paris med afslappende dage i naturen. Det fascinerende Disneyland® Resort Paris ligger kun 29 km fra campingpladsen. Campingpladsen er derfor en perfekt base for udflugter til begge steder.
 

Aktiviteter for hele familien

Aktiviteter for hele familien

På Camping Countrypark Touquin er der timevis af sjov for børnene. De kan hoppe på trampolinerne, hvor der både er en stor og en lille trampolin. De kan også lege på den sjove legeplads. Hele familien kan spille forskellige boldspil på den store boldbane. I kan også udfordre hinanden i en omgang petanque og bordtennis, og se hvem der løber med sejren. I kan også kaste jer ud i at fiske i den lille sø på campingpladsen.

Poolområdet på campingpladsen

Poolområdet på campingpladsen

På campingpladsen finder I et dejligt poolområde med separat børnepool og en sjov vandrutsjebane, som indbyder til en forfriskende dukkert. Her er der altså gode muligheder for en sjov dag i vandet, hvor de små børn sikkert kan bade. På den skønne terrasse er det muligt at nyde en afslappende stund i sommervarmen med en god bog, musik i ørene eller en kold drink.

Oplevelserne venter på jer

Oplevelserne venter på jer

Det er selvfølgelig oplagt at besøge Disneyland® Resort Paris, hvor børnene kan møde deres helte fra de mange Disney tegneserier. Storbyen Paris byder naturligvis også på en masse seværdigheder. I finder også spændende oplevelser tæt på campingpladsen. Campingpladsen ligger nemlig i hjertet af Seine et Marne regionen, og blot 800 meter fra den lille landsby Touquin. Den nærmeste lidt større by er Coulommiers, som ligger cirka 13 km nord for campingpladsen. Her er der et supermarked og flere restauranter samt en togstation. Jazz-entusiaster vil nyde en tur til Capucins Park på søndage i juli måned, hvor der regelmæssigt bliver holdt koncert.

Franske lækkerier

Franske lækkerier

Frankrig er verdenskendt for sine mange lækkerier. Disse kan I heldigvis nyde på campingpladsen. Til morgenbordet kan I købe lækre baguettes og croissants. Der er desuden gode muligheder for lette aftensmåltider fra campingpladsens take-away sted. I supermarkedet kan I handle forskellige varer, som I måtte få brug for på campingferien. I kan for eksempel købe ind til en hyggelig grillmiddag.