Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping de Kerleyou

Alt det får I:
Diverse aktiviteter på campingpladsen
Indendørs og udendørs pool
Udlejning af sportsudstyr
Tæt på stranden
Top faciliteter
Udendørs pool
Overdækket
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Bordtennis
Separat børnepool
Take away
Top faciliteter
Udendørs pool
Overdækket
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Bordtennis
Separat børnepool
Take away

Velkommen til Camping de Kerleyou

De fleste danske turister glemmer det smukke Bretagne, når de kigger på ferie i Frankrig. I Bretagne finder I en af de smukkeste campingpladser i hele området. Med mindre end 1500 meter til stranden ligger den smukke Camping de Kerleyou, som ligger i sin helt egen fredfyldte naturoase. Om sommeren springer de mange blomster i området ud i flor, og I kan både nyde synet og aromaen på jeres kommende ferie. Her er der hverken langt til strand og by, hvilket gør Camping de Kerleyou til det perfekte feriested. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Overdækket
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Andre faciliteter
Havn
3.5 km
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år)
Grill tilladt
Kul
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Snackbar
Take away
Sportsfaciliteter
Bordfodbold
Bordtennis
Petanque
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson

Camping de Kerleyou - feriestemning i det nordfranske

Find den rette feriestemning på Camping de Kerleyou

Find den rette feriestemning på Camping de Kerleyou

Der er ingen tvivl om, at de smukke omgivelser på de i alt fire hektarer, som udgør Camping de Kerleyou, er med til at skabe en helt bestemt stemning på jeres ferie. Her er der fred og ro til at være sammen som familie og slippe væk fra hverdagens travle og hektiske tidsrammer. Her kan I slå vækkeuret fra og bare nyde hinandens selskab og solens stråler.

Indendørs og udendørs pool

Indendørs og udendørs pool

På campingpladsen er der mulighed for dagligt at blive kølet ned. Alle campingpladsens beboere er velkomne i den indendørs pool, som er opvarmet til 28 grader. Her er der ro til at slappe af i en af de mange loungestole. Solen varmer jer samtidig gennem glaspanelerne, som overdækker poolen. Og bare rolig, de helt små bliver ikke snydt, da de deres helt eget børnebassin, hvor de kan plaske løs i trygge rammer.

En dag på stranden

En dag på stranden

Hvis poolen ikke er tilstrækkelig, tager det kun ca. 15 minutter at gå ned til den nærmeste strand, som ligger 1500 meter væk. Den smukke strand, Sables Blancs, er altid åben, og I kan selv medbringe madpakker og alt andet, som I har brug for til en hel dag på stranden. I sommersæsonen kan I ovenikøbet købe specielle retter fra de food trucks, som besøger campingpladsen dagligt. Ellers kan I altid besøge campingpladsens eget lille marked, hvor I kan købe de mest nødvendige dagligvarer.

Start jeres ferie på Camping de Kerleyou

Start jeres ferie på Camping de Kerleyou

Camping de Kerleyou har mere end bare en pool at tilbyde. Alle børn er velkomne på den indrettede legeplads på campingpladsen, og ellers kan I altid leje sportsudstyr i receptionen, hvis I ønsker at spille bordtennis eller petanque. Der er også mange brætspil til udlejning, som I kan leje, hvis I har behov for at hygge med hinanden i familien. 

Når sommersæsonen er godt i gang, kræver det måske lidt ekstra underholdning for de yngste familiemedlemmer. Heldigvis for jer, er der altid noget at komme efter på Camping de Kerleyou. Personalet er gode til at arrangere underholdende aktiviteter for børn i alle aldre. De kan være med til vandgymnastik eller holde deres egen karaoke-fest. Skal det være en smule mere krævende, kan I også leje udstyr til de mere ekstreme vandsportsgrene som windsurfing eller kajakroning, som I kan tage med jer på stranden.