Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping de Molenhoek

Alt det får I:
Funpark og lazergame i området
Tre forskellige pools
Lækker gastronomi
Legeplads og teenageklub
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 2 km
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 2 km
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Bordtennis

I det sydvestlige Holland ligger Camping de Molenhoek og venter

Har I nogensinde hørt om Zeeland? Hvis I har, ved I givetvis, at dette sted er et besøg værd. Har I ikke, bør I virkelig overveje, om ikke jeres næste ferie burde gå her forbi. Zeeland er stedet for floder. Blandt andre løber Maas og Rhinen igennem her, og det er et naturskønt område, der i høj grad taler til jeres synssans. Men Holland er andet og mere end floder og enge. Der er eksempelvis flere forskellige specialiteter, I ikke må gå glip af, når I besøger Holland. Når I rejser, skal I selvfølgelig have et sted at bo. Og her er Camping de Molenhoek det oplagte sted for jer at slå lejr. I får et trygt sted at sove, men I kommer også til at bo et sted, hvor der er luksuriøse omgivelser og masser af aktivitet. Så det er bare med at få pakket kufferterne og komme afsted. På Camping de Molenhoek skal I ikke bekymre jer om noget som helst. I skal bare nyde tilværelsen og hinanden. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Sand, 2 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (dag)
Højsæson
Antal stjerner
3 stjerner
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul
WiFi
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
1.5 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordtennis
Fodbold
Multisportsbane
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Camping De Molenhoek

Pools for alle

Pools for alle

Og så skal I selvfølgelig huske badetøjet. Der er nemlig intet mindre end tre pools på Camping de Molenhoek. Der er en for de mindste, en for de lidt større og en pool, som mest er for de ældre, der gerne vil slappe af og svømme en tur. Lidt for enhver smag. Hvis I er vandhunde i jeres familie, så kommer I til at elske denne campingplads.

Masser af leg og spas

Masser af leg og spas

Når de mindste ikke orker mere svømning, så kan de naturligvis bare hoppe over på den store legeplads, som også er tilgængelig. Her er der faktisk tale om en interaktiv legeplads, hvor børnene lærer, mens de leger. Det giver et ekstra element til det at holde sig i gang. Der er forskellige lege med forskellige mål, og der er forskellige udfordringer, som børnene kan tage op. Her kan børnene holdes aktive i timevis, og så er det oplagt for de voksne at tage en drink eller en cocktail på Camping de Molenhoeks restaurant.

Underholdning for teenagerne

Underholdning for teenagerne

For dem over 12, er der også masser at lave på campingpladsen. I sommerferien kan teenagere nemlig bliver underholdt af et team, som sørger for strandture med sjov i bananbåde og kitesurfing, og så har I mulighed for at prøve et lazergame. Har de unge lyst til spas i sommervarmen, kan de opleve en tur på glidebane på campingpladsen.

Hvad skal I smage i Holland?

Hvad skal I smage i Holland?

Når der bliver talt om verdens gastronomi, er det hollandske køkken nok ikke et, der ofte dukker op. Men Holland har faktisk en del specialiteter og delikatesser, som ikke bør underkendes. I skal selvfølgelig ned at smage nogle af de lokale øl. Ligesom Belgien, Tjekkiet og andre lande har Holland en lang og stolt tradition for øl i verdensklasse. Det bør I helt sikkert gøre noget ved, når I bor på Camping de Molenhoek i smukke Zeeland. I kan nyde et lækkert måltid mad på campingpladsens restaurant. 

Derudover er de ekstremt gode til at lave ost i Holland. Hollandske oste kan ofte genkendes på deres faste konsistens og deres salte smag, og det er netop disse kvaliteter, der gør ostene velegnede til et stykke ristet morgenbrød eller til en grillburger med masser af smag. Hollandsk ost bør opleves, og det kan I nemt få lejlighed til i Zeeland.