Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping de Ramales

Alt det får I:
Udsigt over bjergområder
Camping midt i naturen
Restaurant og snackbar
Legeplads til de mindste
Top faciliteter
Restaurant
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Top faciliteter
Restaurant
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig

Camping de Ramales byder på et spektakulært landskab

Hvis I overvejer en ferie i Spanien, så må I ikke snyde jer selv for et par overnatninger på den enestående Camping de Ramales. Der er rigtig mange gode grunde til at vælge netop dette sted, og I kan læse med her og blive klogere på, hvorfor det netop er denne campingplads, I skal bo på. Forbered jer på et område, der er så skønt, at I vil elske at tage ud og opleve den smukke natur. Det her er et sted, I forelsker jer i. Læs mere
Læs mere
Luk
Andre faciliteter
Information
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Sprog som tales
Engelsk, Spansk
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste busstation
3 km
Nærmeste hospital
25 km
Nærmeste lufthavn
59 km
Nærmeste supermarked
2 km
Nærmeste togstation
6 km
Tætteste by
2 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Antal: 50
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner

Velkommen til Camping de Ramales

Fredfyldte men dramatiske omgivelser

Fredfyldte men dramatiske omgivelser

Vælger I at bo på Camping de Ramales, så er det især omgivelserne, I skal lægge mærke til. Det kommer heldigvis helt af sig selv, for I kommer ikke til at kunne undgå at lægge mærke til det bakkede landskab og skoven, som omgiver campingpladsen. Camping de Ramales er et stort sted, der er placeret lige omkring grænsen til Baskerlandet. Det ligger i det fredfyldte Kantabrien, som er en af de nordlige, spanske provinser.  

Går I en tur rundt i området, vil I se bøgetræer, kastanjetræer, egetræer og meget andet. Når I har passeret alle disse, står I pludseligt ansigt til ansigt med et bjerglandskab, der snildt kunne forveksles med en baggrund fra en Hollywood-film. Ikke mange meter herfra løber floden Asón, som er et af Kantabriens varemærker. Det er et helt utroligt idyllisk landskab, men på samme tid gør bjergene det til en mere dramatisk oplevelse. Det her er virkelig et landskab, der sætter et præg på nethinden. 

Nyd Nordspaniens gastronomi

Nyd Nordspaniens gastronomi

Hvis I forlader Camping de Ramales for at gå på eventyr, er der også masser af mulighed for at opleve alle de herligheder, man finder i de små nordspanske landsbyer. Det kan især anbefales, at I tager en tur til landsbyen Ramales de la Victoria. Det er en hyggelig og stemningsfuld by, der virkelig oser af Sydeuropa. Her kan I finde lokale supermarkeder, hvor I kan købe alt til den spanske tapas. I kan også bare nyde hinandens selskab i den smukke by og lade jer forføre af de gamle bygninger under den spanske sol. Er I mere til at opleve det autentiske spanske køkken, så har denne by også masser af restauranter, der alle har gode ry hos lokalbefolkningen, som ellers er skeptiske, når det kommer til gastronomi.  

Her i området kan I opleve alle de spanske klassikere, og når man er i Kantabrien, som grænser op til Atlanterhavet, så er det selvfølgelig de klassiske spanske fiskeretter, der i første omgang kan anbefales.

Spisning på campingpladsen

Spisning på campingpladsen

Hvis I er mere til at spise på Camping de Ramales, så er dette naturligvis også en mulighed. Her finder I nemlig både en snackbar med drinks og en lille restaurant, hvor I snildt kan få et måltid mad af god kvalitet. Camping de Ramales og Kantabrien kan klart anbefales som jeres næste rejsemål.