Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Domaine de la Bergerie

Alt det får I:
Bo midt i unikke Roquebrune
1400 m2 badeland
Kort afstand til Saint Tropez, Frejus og Cannes
Masser af faciliteter og underholdning
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Gas
Tennis
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Gas
Tennis

Smukt beliggende Camping Domaine de la Bergerie

Domaine de la Bergerie er en fantastisk campingplads beliggenhed ved middelalderlandsbyen Roquebrune-sur-Argens. Pladsen oser af sydfransk atmosfære - høje flotte tujaer, palmer, flot udsigt over Provence fra boligerne og cikadernes syngen i baggrunden. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Separat børnepool
Indendørs pool
Solsenge ved poolen
Gratis
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Yoga
Petanque
Bueskydning
Bordtennis
Minigolf
Fitness
Basketball
Tennis
Wellness faciliteter
Sauna
Jacuzzi
Massage
Hammam
Hund
Hund tilladt
Til børnene
Mini farm
Pladsstørrelse
Stor plads
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Underholdning (dag)
Teenage klub
Butikker
Supermarked
Bageri
Restauranter / barer
Snackbar
Take away
Bar
Restaurant
Generelt
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas
Omgivelser
Tætteste by
3 km

Mere om Domaine de la Bergerie

Masser af aktiviteter på Domaine de la Bergerie

Masser af aktiviteter på Domaine de la Bergerie

Domaine de la Bergerie har et fantastisk badeland på 1400 m2 med vandrutsjebaner og alt, hvad der hører til. Her er det svært at få børnene væk fra, der er vandfald, vandrutsjebane og meget andet.

Pladsen indbyder virkelig til familiesammenvær - måske hele familien skal dyste i bueskydning, basketball eller  beachvolley. Når dagen er omme kan vi anbefale en tur i hammam! En oplevelse, som får jer helt ned i gear. Pladsen har naturligvis også fitness, tennis, bordtennis, minigolf, spa med massage, for ikke at glemme underholdning for børnene i løbet af dagen og shows og underholdning om aftenen.

Det er en helt unik campingplads, som er velegnet for hele familien uanset alder.

Besøg området omkring pladsen

Besøg området omkring pladsen

Domaine de la Bergerie ligger lidt tilbagetrukket fra havet i det smukke og unikke område Roquebrune tæt på floden Argens og mellem Saint-Maxime og Saint-Raphaël. 

Området har fået navn efter de brune bjerge, som stolt hæver sig. Det er virkelig en oplevelse at vandre i Roquebrune og udforske en anden natur. Der er mange vandreruter bl.a. en rute, som går til de 3 kors. Besøg Cueillette du Rocher, som er et lille fantastisk sted, hvor alt fra egen have kan købes. Der sælges også vin og andre lokale specialiteter.

Der er naturligvis også vingårde, som laver den skønneste vin, som er et besøg værd. Det er altid en oplevelse at være på vingården, som selv har produceret den vin, som man smager. Gå efter de vingårde, hvor der står: "dégustation", hvilket betyder, at her er man velkommen til at smage og købe vin.


Byerne på Cote d'Azur

Byerne på Cote d'Azur

Frejus er udover at være en moderne by beliggende direkte ned til havet også en by med en historie, som går helt tilbage til antikken. Der er flere interessante museer, f.eks. Musée d'Histoire locale, archéologique, det flotte Amphitéatre og Chapelle Notre-Dame-de-Jerusalem. Lystbådehavnen er imponerende med de store flotte skibe, der ligger til kaj. Nyd en dag i byen og på havnen og spis evt. en dejlig frokost på en af de mange hyggelige cafeer eller restauranter. Der er stort marked hver uge i bymidten, hvor der er farvestrålende kjoler, tasker, parfumer ...

Saint-Tropez er kendt for sit jet-set- og natteliv, men den tilbyder også så mange andre ting. Havnen er imponerende med kæmpe yachts ejet af kendte stjerner fra hele verden. Det oprindelige fiskerleje med pastelfarvede huse ligger side om side med den moderne havn. Bag cafeerne ligger den charmerende gamle bydel med hyggelige pladser og snævre gader. Der er markeder med lokale råvarer, vin og tøj rundt om i byen, som oser af fransk charme.

Cannes er et must, når man er i Sydfrankrig. Det er en oplevelse af se den luksuriøse del af byen med det store casino, de flotte hoteller og hvad filmbyen ellers byder på. Men bag dette er den gamle bydel, som ligesom mange andre byer i Frankrig, er der hyggelige snævre gader, pladser med skønne markeder, museer.