Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Les Prairies de la Mer

Alt det får I:
Eksklusiv campingplads
Vidunderlig sandstrand
Sports - og wellnessfaciliteter
Fantastisk beliggenhed
Top faciliteter
Strandtype
,
Direkte til strand / sø
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Top faciliteter
Strandtype
,
Direkte til strand / sø
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt

Flot campingplads på Den Franske Riviera

På Camping Prairies de la Mer får I en ægte sydlandsk feriestemning med palmetræer og strandhygge. Pladsen ligger lige ud til kysten ved St. Tropez på Den Franske Riviera, hvor I kan nyde gyldne sandstrande og blå bølger. På campingpladsen finder I massevis af faciliteter – både sportsaktiviteter, aktiviteter for børnene, såsom en lille have med forskellige dyr, og wellness-faciliteter. Med et nyt stort poolområde er campingpladsen det perfekte sted for en skøn badeferie for hele familien – uanset om I foretrækker strand eller pool. På Camping Prairies de la Mer er der plads til hele familien til at nyde en ægte fransk luksusferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Sand, 200 m
Swimmingpool
Ferskvand
Ferskvand
Velegnet til
Underholdning
Hele sæsonen
Hele sæsonen
Andre faciliteter
Normalt ved boligen (gratis)
Butikker
Stort udvalg
Ferie tema
Generelt
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Gas, El
Flad
Engelsk, Fransk, Italiensk
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Hund
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt
Omgivelser
500 m
Pladsstørrelse
Restauranter / barer
På pladsen
Sanitetsforhold
Sportsfaciliteter
Mod betaling
Sand
Til børnene
Trampolin
Vandsport
Wellness faciliteter
Betales på pladsen
Betales på pladsen

Praktisk information

VÆRD AT VIDE: - Pladsens indgang er lukket i siestaen mellem 13.00 - 15.00. - På pladsen afholdes der events/festivals som kan give støj i løbet af sæsonen: Maj, Juni og Juli

Besøg Camping Les Prairies de la Mer

Poolområde og smuk strand

Poolområde og smuk strand

Camping Prairies de la Mer ligger lige ud til stranden i St. Tropez bugten. Denne kyststrækning er kendt for sine gyldne sandstrande og azurblåt hav, hvorfor Camping Prairies de la Mer er den perfekte plads til en ægte sydlandsk strandferie. Desuden er der åbnet et stort nyt poolområde. Dette skønne nye område består af to pools med en børnepool til de mindste. Ved poolen er der bygget en sandstrand, med god mulighed for afslapning under sydens sol.

Et hav af aktiviteter til jer

Et hav af aktiviteter til jer

En ferie på Camping Prairies de la Mer får I bogstaveligt talt et hav af aktiviteter til rådighed. På middelhavets blå vand kan I for eksempel prøve kræfter med jet-ski, vandski, wakeboard og mange flere vandsportsaktiviteter. Det er også muligt at deltage i dykkerlektioner, så I kan udforske den smukke verden under havets overflade.

Faciliteter på campingferie

Faciliteter på campingferie

Derudover har pladsen et stort sportsområde med alt lige fra fitness til tennis. Hver morgen tilbyder de ansatte morgengymnastik  på stranden, så I kan få en frisk start på dagen med smuk udsigt over Den Franske Riviera. Desuden er området perfekt til både flotte familiecykelture og udfordrende motionscykelture, da der er mange cykelspor langs kysten af forskellige sværhedsgrader.  For familiens mindste medlemmer er det muligt at tage på legeplads, ligesom pladsen har deres egen lille zoo, hvor børnene kan prøve at ride på pony og klappe søde dyr.  

Afslapning for krop og sjæl

Afslapning for krop og sjæl

Camping Prairies de la Mer har mange unikke faciliteter, der gør det let for Jer at tage et afslappende pust fra hverdagens stress og jag. Deltag for eksempel i yoga-, pilates- og udstrækningstimer, eller besøg pladsens wellness område nær stranden. Her kan I tage i sauna, få massage, forkæle huden med skønhedsbehandlinger og meget mere.

Restauranter og indkøb

Restauranter og indkøb

Camping Prairies de la Mer er udstyret med hele fire restauranter og barer, med hver deres særpræg. Den ene bar tilbyder en smuk udsigt over havet, mens en anden tilbyder lækre drinks og live musik hver weekend. Ved stranden ligger også en Restaurant, hvor I for eksempel kan købe dagens frokost mens I nyder strandens blå hav. På pladsen finder I også et lille supermarked og ishus.

Det skønne område

Det skønne område

Camping Prairies de la Mer ligger ved Den Franske Riviera nær mange smukke historiske byer. Besøg for eksempel Saint Tropez med dens berømte lystbådehavn og mange eksklusive butikker. Byen har også en gammel fæstning fra det 17. århundrede, hvorfor byen byder på mange spændende historiske oplevelser. Pladsen ligge desuden i gåafstand til havnebyen Port Grimaud med mange hyggelige cafeer og mulighed for kanalrundfart gennem byen.