Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Domaine de la Brèche

Alt det får I:
Indkøb og mad på pladsen
Egen pony-klub på pladsen
Egen golfbane med 18 huller
Et bredt underholdningsprogram
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Min. alder: 5
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Kul og gas
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Min. alder: 5
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Kul og gas

Velkommen til Camping Domaine de la Brèche

Tag familien med på en sommerferie, som I sent vil glemme. Frankrig er en glimrende feriedestination, når der kommer til et sted, hvor du finder alt; strand, sol, storby og kultur. Her finder du området Loire, der byder på væld af muligheder og oplevelser for alle og enhver. Og så finder du campingpladsen Domaine de la Brèche, der med sine fem stjerner har sørget for, at du kan holde sommerferie i luksuriøse omgivelser, men hvor der er plads til både børn og voksne. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Med legeredskaber
Indendørs pool
Fleksibel overdækn.
Solbadningsområde
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Min. alder: 5, Højsæson, July - August
Underholdning (aften)
July - August
Børne-disco
Højsæson, July - August
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson, July - August
Andre faciliteter
Sikkerhedsboks
Antal stjerner
5 stjerner
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Vinhandel
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul og gas
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
55 km
Tætteste by
5 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Take away
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Strygejern
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordfodbold
Bordtennis
Cykeludlejning
Fiskeri
Minigolf
Petanque
Ridning
Ponyture
Sportsturneringer
Tennis
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Vandsport
Windsurfing
10 km

Praktisk information

På grund af personalemangel er restauranten på Domaine de la Breche lukket i øjeblikket. Campingpladsen har ingen idé om, hvornår eller om restauranten åbner igen i denne sæson.

Camping Domaine de la Brèche i Loire-regionen i Frankrig

Alt om Camping Domaine de la Brèche

Alt om Camping Domaine de la Brèche

Hvordan lyder luksus og familieferie under sydens sol? Ikke helt dårligt, tænker vi, og faktisk kan det blive ordene for din næste ferie. For med en uges sommerferie på Domaine de la Brèche, så får du fem stjerners luksus sammen med et sandt børneparadis fyldt med faciliteter og aktiviteter. Her finder du ikke bare et stort poolområde, der byder på mere, end hvad du måtte ønske. Med en ferie her kan du nemlig se frem til fantastiske faciliteter og aktiviteter som blandt andet.

Pool og strand

Pool og strand

Som nævnt rummer pladsen et fantastisk område, hvor der er plads til at blive kølet ned i det varme sommervejr. Det store område byder på en opvarmet pool udendørs plus en børnepool. Der er også en stor vandrutsjebane i den udendørs pool, og vil du gerne bade indendørs, så er der også mulighed for dette. Domaine de la Brèche ligger placeret i Loice, som ligger mere inde i Frankrig, og derved er der en stykke til den nærmeste strand.

Restaurant og bar

Restaurant og bar

Pladsen byder selvfølgelig på en restaurant med et spændende menukort. Her kan du både få traditionelle retter og nogle af de mere velkendte. I pladsens bar kan du få aftenens sidste drink og nyde de lune aftentimer, inden du skal i seng og være klar til morgendagens aktiviteter.

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmuligheder

Du kan også klare dine indkøb på pladsen. Du finder nemlig et lille supermarked, der har alt det, du måtte have brug for. Lige fra varer på frost til frisk frugt, kolde is og mejeriprodukter. Ellers finder du også supermarkeder i de nærliggende byer, hvor du finder mange lokale varer.

Aktiviteter

Aktiviteter

Lige meget om du er barn, voksen, sportsinteresseret eller bare gerne vil have god underholdning, så er der noget for jer alle på pladsen. For børnene er der blandt andet pony-klubben, hvor hele familien kan få rideture, og dette er en stor succes hos børnene. Vil I dyrke sport, så kan I deltage i én af de mange sportsturneringer på pladsen. Der er også mulighed for at spille volleyball, tennis og meget andet. Og så er der selvfølgelig en 18-hullers golfbane på pladsen. Der er også et bredt underholdningsprogram, der dækker både dagstimerne og aftentimerne.

I området

I området

Loire er et område, der har meget at byde på. Her finder du blandt andet Loire-floden, som er enormt smuk og byder på en række aktiviteter. Samtidig er Loire en kendt vinregion, og derfor er der rig mulighed for at besøge et af de smukke vinslotte i området. Hvis I vil til storbyen, så ligger Lyon ikke langt fra Domaine de la Brèche. Her kan I få lov til at shoppe, smage på fantastisk mad og se nogle af de helt ægte seværdigheder i Frankrig.