Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Du Bois de Reveuge

Alt det får I:
Minigolf, fitness og legeplads
Dejlig udendørs pool
Mange forskellige shows
Dage fyldt med aktiviteter
Top faciliteter
Direkte til sø
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Kul
Bordtennis
Fodbold
Top faciliteter
Direkte til sø
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Kul
Bordtennis
Fodbold

Dejlig campingplads med aktiviteter for hele familien

Drømmer du om at finde en campingplads, der har aktiviteter for enhver smag? Så er den franske 4-stjernede campingplads Du Bois de Reveuge sandsynligvis det rette valg for dig. På pladsen tilbydes et hav af forskellige aktiviteter såsom vandland, sportsturneringer samt show med dans og karaoke. Også uden for pladsen er der rig mulighed for at opleve en masse. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Indendørs pool
Opvarmet
Solsenge ved poolen
Gratis
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Parkering
Antal stjerner
4 stjerner
Generelt
Grill tilladt
Kul
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste marked
5 km
Nærmeste supermarked
5 km
Nærmeste togstation
13 km
Tætteste by
5 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Pizzaria
Snackbar
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Bueskydning
Cykeludlejning
Fiskeri
Fitness
Fodbold
Minigolf
Skak (store brikker)
Underholdning
Børne-disco
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson, July - August
Vandsport
Kanoudlejning
Gratis

Velkommen til Du Bois de Reveuge

Læs mere om Du Bois de Reveuge her...

Læs mere om Du Bois de Reveuge her...

Denne 4-stjernede campingplads er beliggende nær Jura i Frankrig. Under dit ophold her på pladsen er der garanti for, at du ikke kommer til at kede dig. Du har nemlig rig mulighed for at tilbringe dagen i det skønne badeområde, som tilbyder pools og sjov for alle aldersgrupper. Derudover er der mange former for underholdning og aktiviteter i form af forskellige shows, dans, banko, vandgymnastik og miniklub. På campingpladsen er der altså aktiviteter for hele familien.
Skønt poolkompleks

Skønt poolkompleks

På campingpladsen er der et stort og dejligt poolområde, hvor du blandt andet finder tre opvarmede pools. Derudover er der en indendørs pool, som kan bruges på dage med dårligt vejr. Til vandlandet hører desuden en legeplads og fire vandrutsjebaner, som indbyder både store og små til mange timers sjov og leg.
Nyd lækkert mad og drikke

Nyd lækkert mad og drikke

Skulle sulten melde sig i løbet af dagen, kan du tage familien med på campingpladsens restaurant. Her serveres lækre pizzaer bagt i en ovn af træ. Derudover er der en snackbod og en bar på pladsen, hvis sortiment dækker mange forskellige behov. Her sælges eksempelvis is, drinks, pommes frites og andet fastfood. Maden kan du tage med hjem som takeaway. Hver morgen kan du desuden købe friskbagt brød og croissanter ved denne købmand.
Sjove aktiviteter for store og små

Sjove aktiviteter for store og små

Det er helt sikkert, at du ikke kommer til at kede dig under dit ophold på campingpladsen. Der tilbydes nemlig mange forskellige aktiviteter for både store og små. Om aftenen kan du eksempelvis opleve et fantastisk show eller smuk dans. Derudover er der disko, banko og karaoke hver uge, hvor hele familien kan være med. Er du mere til en aktiv ferie, kan du deltage i en af de mange sportsturneringer, som finder sted på pladsen. Du kan også lave din egen turnering og udfordre hele familien i minigolf eller bordtennis. Derudover findes et fitnesscenter, som garanterer dig sved på panden. Hvis du er vild med vand, bør du prøve pladsens vandgymnastik. Derudover kan du leje en pedalbåd, en kajak eller en kano og opleve Frankrigs smukke natur tæt på. Du kan desuden fiske i de omkringliggende søer. For børn er der en miniklub, som sørger for at holde børnene underholdt hele dagen. Her udfoldes børnenes kreative evner i forskellige sjove aktiviteter.
Smuk natur og børnevenlige oplevelser

Smuk natur og børnevenlige oplevelser

Selvom der er meget at lave på selve pladsen, er der også mange seværdigheder uden for selve campingpladsen, som du bør opleve. I området omkring pladsen kan du eksempelvis besøge dino-zoo, som tager dig helt tæt på dinosaurens historie. Derudover er der meget smuk natur at opleve i form af bjerge, grotter og søer.