Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Eurocamping

Alt det får I:
Gardasøen og Gardaland
Udendørs pool og badesø
Vandrutsjebane og jacuzzi
Væld af sportsaktiviteter
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson

Perfekt beliggenhed ved Gardasøen

Eurocamping ligger direkte ud til Gardasøen blot 550 meter fra den lille by Pacengo. Campingpladsen er et hyggeligt, mindre feriested med store træer og dejlige skyggefulde steder. Pladsen har godt med faciliteter og et skønt poolområde med børnepool, hvor de mindste kan udfolde sig. De vil helt sikkert også synes godt om legepladsen. Campingpladsen har restaurant og bar, som ligger helt ud til søen, Her kan I nyde udsigten sammen med et dejligt måltid mad, uden at I behøver at forlade pladsen. For de aktive er der blandt andet tennis, sportsplads og udlejning af vandcykler. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Strandtype
Sand, direkte
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Separat børnepool
Ferskvand, Med legeredskaber
Jacuzzi / Whirlpool
Jacuzzi
Solsenge ved poolen
Gratis
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Børne-disco
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Havn
Bøjeudlejning, Skal forudbestilles
Læge
Kun højsæson
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Basar
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul, gas og el
PC med Internet
Mod betaling
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Verona, 15 km
Tætteste by
5.5 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Undendørsterrasse
Strandbar
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Mod betaling
Bordtennis
Mod betaling
Cykeludlejning
Cykler (voksen)
Fiskeri
Fitness
Udendørs
Fodbold
Petanque
Tennis
Mod betaling
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Wellness faciliteter
Jacuzzi

Velkommen til Eurocamping

Fantastiske Eurocamping i Italien

Fantastiske Eurocamping i Italien

Mellem frodige vin- og olivenmarker nær den hyggelige, italienske ferieby, Pacengo di Lazise, ligger denne lille hyggelige campingplads. Pladsen ligger med rig mulighed for at opleve Gardasøen, som er et af de mest populære feriemål i Italien. Med sin skønne og idylliske placering i frodig natur og nær strand og intime caféer er Camping Eurocamping til dig, der ønsker en hyggelig ferie med masser af afslapning og gode minder. Hvis du ønsker at være aktiv på ferien, er der også flere aktiviteter på campingpladsen. Der er for eksempel en nyrenoveret tennisbane samt mulighed for at spille volley, fodbold og bordtennis, og så er der en sjov legeplads til familiens yngste!

Pool og direkte adgang til strand

Pool og direkte adgang til strand

Du finder naturligvis et dejligt poolområde, hvor store og små kan nyde ferien. Campingpladsen har en fin swimmingpool, og desuden er der en hyggelig vandlagune, hvor børnene kan ligge og plaske rundt. Ved poolområdet er der liggestole, så komforten er i top, når der skal arbejdes på kuløren, og herfra er der god udsigt over området, så du nemt kan have et øje på børnene og deres leg. Hvis du er mere til strand, er der naturligvis også mulighed for strandbesøg! Campingpladsen ligger med direkte adgang til en god småstensstrand, hvor det både er ideelt at slappe af, svømme og lege samt at gå lange ture i den idylliske natur. Desuden kan I leje vandcykler, hvis I har lyst til at prøve kræfter med dét!

Skøn panoramarestaurant

Skøn panoramarestaurant

På Camping Eurocamping finder du en skøn restaurant med en fremragende udsigt! Pladsens restaurant/ pizzeria er omgivet af smuk, grøn natur og har en formidabel panoramisk udsigt over Gardasøen! På restauranten serveres diverse lækre, italienske retter, som vil falde i god jord hos hele familien, og middagen kan nydes på restaurantens terrasse, hvor det nok kan være svært både at koncentrere sig om den udsøgte middag og den eksklusive udsigt!

Gode indkøbsmuligheder

Gode indkøbsmuligheder

Hvis du og din familie foretrækker selv at tilberede jeres måltider, kan I naturligvis også dét! På campingpladsen ligger der et supermarked, som har alle de dagligvarer, I måtte have brug for til et dejligt måltid. Der er et stort udvalg af lokale, italienske råvarer, så kvaliteten er helt i top, og ud over madvarer kan I også finde diverse fornødenheder, hvis I skulle have glemt et par ting derhjemme.

Området og Gardasøen

Området og Gardasøen

Campingpladsen ligger i gåafstand fra byen Pacengo di Lazise, som er en yndig lille by, med hyggelige caféer og restauranter. Desuden ligger pladsen lige ud til den smukke Gardasø, som hvert år tiltrækker utallige rejseglade familier fra nær og fjern! Pladsens strand strækker sig i hele pladsens længde, så der er rig mulighed for at få en bid af ”La Dolce Vita”. Campingpladsen er desuden et rigtig godt udgangspunkt for udflugter. Temaparkerne Gardaland og Movieland ligger begge under 2 km fra pladsen, og desuden ligger vandlandet Canevaworld blot 1,9 km væk. Hvis I er til natur, kan man tage en dagstur til Gardasøens østbred og nyde og opleve landskabet der, og desuden er der flere vingårde i nærheden, hvor I kan smage udsøgte, italienske vine. Der er altså nok for både børn og voksne!