Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Eurocamping

Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Mini klub
Højsæson
Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Mini klub
Højsæson

Velkommen til Camping Eurocamping

Eurocamping ligger direkte ud til Gardasøen, kun 550m fra den lille by Pacengo og er en hyggelig, mindre campingplads med store træer og dejlige skyggefulde steder. Pladsen har godt med faciliteter og et skønt poolområde med børnepool, hvor de mindste kan udfolde sig. De vil helt sikkert også synes godt om legepladsen. Campingpladsen har restaurant og bar, som ligger helt ud til søen, Her kan I nyde udsigten sammen med et dejligt måltid mad, uden at I behøver, at forlade pladsen. For de aktive er der blandt andet tennis, sportsplads og udlejning af vandcykler. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
May - September
Separat børnepool
Jacuzzi / Whirlpool
Jacuzzi
Solsenge ved poolen
Gratis
Underholdning
Underholdning (aften)
Mini klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Generelt
PC med Internet
Mod betaling
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Sportsfaciliteter
Tennis
Mod betaling
Volleyball
Fodbold
Cykeludlejning
Bordtennis
Mod betaling
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Restauranter / barer
Restaurant
Undendørsterrasse
Bar
Pizzaria
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Pladsstørrelse
Stor plads
Butikker
Minimarked
Basar
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Verona, 50 km
Tætteste by
5.5 km
Andre faciliteter
Havn
Bøjeudlejning, Skal forudbestilles
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)

Boliger - Camping Eurocamping

Camping Eurocamping ved Gardasøen i Italien

Camping Eurocamping

Camping Eurocamping

Mellem frodige vin- og olivenmarker nær den hyggelige, italienske ferieby, Pacengo di Lazise ligger denne lille hyggelige 3-stjernede campingplads. Pladsen ligger med rig mulighed for at opleve Gardasøen, som er et af de mest populære feriemål i Italien. Med sin skønne og idylliske placering i frodig natur og nær strand og intime caféer er Camping Eurocamping til dig, der ønsker en hyggelig ferie med masser af afslapning og gode minder. Hvis du ønsker at være aktiv på ferien, er der også flere aktiviteter på campingpladsen. Der er for eksempel en nyrenoveret tennisbane samt mulighed for at spille volley, fodbold og bordtennis, og så er der selvfølgelig en sjov legeplads til familiens yngste!

Skønt poolområde og direkte afgang til strand

Skønt poolområde og direkte afgang til strand

På campingpladsen finder du naturligvis et dejligt poolområde, hvor store og små kan nyde ferien. Der er på pladsen en fin swimmingpool, og desuden er der en hyggelig vandlagune, hvor børnene kan ligge og plaske rundt. Her er der også et dejligt, lille springvand. Ved poolområdet er der liggestole, så komforten er i top, når der skal arbejdes på kuløren, og herfra er der god udsigt over området, så du nemt kan have et øje på børnene og deres leg. Hvis du er mere til strand, er der naturligvis også mulighed for strandbesøg! Campingpladsen ligger med direkte adgang til en god småstensstrand ved s'em, hvor det både er ideelt at slappe af, svømme og lege samt at gå lange ture i den idylliske natur. Desuden kan man her leje vandcykler, hvis man har lyst til at prøve kræfter med dét!

Skøn panoramarestaurant med udsigt over Gardasøen

Skøn panoramarestaurant med udsigt over Gardasøen

På Camping Eurocamping finder du en skøn restaurant med en fremragende udsigt! Pladsens restaurant/ pizzeria er omgivet af smuk, grøn natur og har en formidabel panoramisk udsigt over Gardasøen! På restauranten serveres diverse lækre, italienske retter, som vil falde i god jord hos hele familien, og middagen kan nydes på restaurantens terrasse, hvor det nok kan være svært både at koncentrere sig om den udsøgte middag og den eksklusive udsigt!

Indkøbsmuligheder på Camping Eurocamping

Indkøbsmuligheder på Camping Eurocamping

Hvis du og din familie foretrækker selv at tilberede jeres måltider, kan I naturligvis også dét! På campingpladsen ligger der et supermarked, som har alle de dagligvarer, I måtte have brug for til et dejligt måltid. Der er et stort udvalg af lokale, italienske råvarer, så kvaliteten er helt i top, og ud over madvarer kan I også finde diverse fornødenheder,  hvis I skulle have glemt et par ting derhjemme.

Området og den fantastiske Gardasø

Området og den fantastiske Gardasø

Campingpladsen ligger i gåafstand fra byen Pacengo di Lazise, som er en yndig lille by, med hyggelige caféer og restauranter. Desuden ligger pladsen lige ud til den smukke Gardasø, som hvert år tiltrækker utallige rejseglade familier fra nær og fjern! Pladsens strand strækker sig i hele pladsens længde, så der er rig mulighed for at få en bid af ”La Dolce Vita”. Campingpladsen er desuden et rigtig godt udgangspunkt for udflugter. Temaparkerne Gardaland og Movieland ligger begge under 2 km fra pladsen, og desuden ligger vandlandet Canevaworld blot 1,9 km væk. Hvis I er til natur, kan man tage en dagstur til Gardasøens østbred og nyde og opleve landskabet der, og desuden er der flere vingårde i nærheden, hvor I kan smage udsøgte, italienske vine. Der er altså nok for både børn og voksne!