Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriepark Het Amsterdamse Bos

Alt det får I:
Beliggenhed tæt på Amsterdam
Rolige omgivelser
Frodig natur
Børnevenlige faciliteter
Top faciliteter
Legeplads
Supermarked
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Top faciliteter
Legeplads
Supermarked
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig

Feriepark Het Amsterdamse Bos – ferie med natur og by

Vil I gerne på ferie et sted, som både byder på en fantastisk natur og et pulserende byliv, så er Feriepark Het Amsterdamse Bos et besøg værd. Ferieparken Het Amsterdamse Bos giver jer både mulighed for at gå på opdagelse i den uforglemmelige hollandske natur, samtidig med at I, ikke langt fra campingpladsen, kan opleve den hollandske kultur i Amsterdams centrum. Læs mere
Læs mere
Luk
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Supermarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Tæt på storby
Afstand fra Amsterdam, 21 km
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
10 km
Tætteste by
6 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Feriepark Het Amsterdamse Bos

Feriepark Het Amsterdamse Bos har alt, I skal bruge

Feriepark Het Amsterdamse Bos har alt, I skal bruge

Feriepark Het Amsterdamse Bos byder hele familien velkommen med deres mange faciliteter, som findes på pladsen. På campingpladsen findes der en sjov legeplads til ungerne, der er gratis wi-fi, praktiske vaskefaciliteter, cykeludlejning, købmand og offentlig transport til centrum af Amsterdam.

Oplev den hollandske natur lige uden for vinduet

Oplev den hollandske natur lige uden for vinduet

Feriepark Het Amsterdamse Bos er omgivet af betagende skove, smukke vandløb, søer og ikke mindst et rigt og varieret dyreliv. Skoven, som Feriepark Het Amsterdamse Bos ligger lige op til, giver jer muligheden for spændende og unikke vandreture blandt skovens gamle træer. Lige op til Feriepark Het Amsterdamse Bos ligger også en utroligt smuk sø, som udspringer fra De Poel søen. Fra De Poel søen bugter der sig flere vandløb igennem den smukke hollandske natur, som klart er værd at udforske.

Amsterdams mange oplevelser for hele familien

Amsterdams mange oplevelser for hele familien

Den kulturelle hovedstad Amsterdam befinder sig kun 35 minutter væk med offentlig transport fra campingpladsen. I den utroligt smukke hovedstad kan I gå på opdagelse i Amsterdams gader på egen hånd eller med en guide. I kan besøge ARTIS Zoo, hvor I kan se alle dyrene, se deres akvarium og gå på opdagelse blandt stjernerne i deres planetarium. I kan også besøge det kendte Van Gogh Museum eller tage en pause fra sightseeing på en af byens mange lækre caféer eller restauranter.

Gå på opdagelse i Holland

Gå på opdagelse i Holland

I Holland finder I mange spændende attraktioner, som ligger nær Feriepark Het Amsterdamse Bos. I kan eksempelvis besøge ostebyen Alkmaar, som ligger ca. 40 minutters kørsel væk. Her kan I hver fredag morgen fra marts til september se de specielle ostebærere og den imponerende bygning Waag, som blev bygget helt tilbage i 1400-tallet, og som nu er et ostemuseum. I byen Alkmaar kan I også komme på en kanalrundfart og se den smukke gamle by fra et helt nyt perspektiv. I Alkmaar er der selvfølgelig også mulighed for at tage et hvil på en af byens mange caféer, som I blandt kan finde på pladsen Platte Stenenbrug, som ligger i centrum af Alkmaar.


Kun 24 minutters kørsel fra Feriepark Het Amsterdamse Bos kan I gå på opdagelse i den fantastisk smukke by Haarlem. Byen, som stammer helt tilbage fra 900-tallet, byder på en række kulturelle seværdigheder som eksempelvis Frans Hals Museum. Det specielle ved dette museum er, at det ligger i et gammelt fattighus fra 1600-tallet. I Haarlem kan I også gå på opdagelse i Teylers Museum, et kunst-, naturhistorisk- og videnskabsmuseum.