Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Fiemme Village

Alt det får I:
Lille men flot poolområde
Direkte placering i naturen
Skøn restaurant på pladsen
Gode børneaktiviteter
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)
Mini klub
Legeplads
Grill tilladt
Gas
Multisportsbane
Basketball, Fodbold, Volleyball
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)
Mini klub
Legeplads
Grill tilladt
Gas
Multisportsbane
Basketball, Fodbold, Volleyball

Camping i Norditalien

Fiemme Village vil med garanti være en campingplads, der vil falde i god jord hos hele familien. Her kan I både leje cykler, lege på legeplads og plaske i swimmingpoolen. Campingpladsen har også sin egen restaurant, hvor I finder alt det bedste fra Norditalien af både råvarer og vin. I kan holde formen ved lige på tennisbanen eller stisystemerne omkring campingpladsen, mens børnene kan deltage i miniklub med sjove aktiviteter. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Solsenge ved poolen
Sportsfaciliteter
Multisportsbane
Basketball, Fodbold, Volleyball
Petanque
Sportsturneringer
Cykeludlejning
mod betaling
Bordtennis
Tennis
Wellness faciliteter
Dampbad
Massage
Hund
Hund tilladt
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Underholdning
Underholdning (aften)
Mini klub
Børne-disco
Underholdning (dag)
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Pizzaria
Bar
Take away
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Handicap faciliteter
Tørretumblere
Andre faciliteter
Information
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
Pladsens terræn
Terasser
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
Grill tilladt
Gas
Omgivelser
Tætteste by
500 m

Velkommen til Camping Fiemme Village

Tag på camping til Fiemme village

Tag på camping til Fiemme village

Er du på udkig efter den oplagte familieferie, ved du formentlig, at det hurtigt kan blive en uoverskuelig proces, hvor der er mange ting at holde styr på. For hvad vil børnene, hvor meget skal det koste, hvilke faciliteter kan campingpladserne egentlig tilbyde – ja, hvor skal man starte? Det er her, vi kommer ind i billedet, for her på siden hjælper vi dig godt på vej mod din næste drømmeferie, og hvorfor ikke lade den gå til Norditalien og en af vores absolutte favoritter – Fiemme Village?

Kan man bade på campingpladsen?

Kan man bade på campingpladsen?

Noget af det vigtigste for mange børnefamilier – i hvert dem, der er på udkig efter en sommerferie – er netop, hvordan badefaciliteterne ser ud på den pågældende campingplads. I dette tilfælde er det ikke det, der har været fokuseret mest på da pladsen blev anlagt. Når dét så er sagt, er der dog en lille pool, hvor udsigten er fantastisk, og hvor man kan blive kølet ned på en varm sommerdag.

Indkøbsmuligheder og lille kiosk

Indkøbsmuligheder og lille kiosk

På pladsen finder I en lille kiosk, hvor det er muligt at købe diverse fornødenheder såsom vand, is, kaffe og et lille udvalg af specialiteter fra området. I Fiemme og Trentino har de nemlig en stolt tradition for madlavning, og det er naturligvis noget, du skal have muligheden for at købe med hjem. Du skal dog ikke forvente et meget større udvalg end dét, så sørg for at være godt forberedt hjemmefra, hvis I vil have andet end det absolutte nødvendige.

Campingpladsens egen restaurant

Campingpladsens egen restaurant

Det italienske køkken er kendt vidt og bredt, og det er naturligvis noget, I ikke må gå glip af på denne campingplads. Netop i dette område – Fiemme – har de nemlig en lang, gammel og stolt tradition for mad og gode råvarer, og derfor kan du og familien få en intet mindre end uforglemmelig kulinarisk oplevelse på campingpladsens restaurant. Foruden maden er noget af det, Italien også er kendt for, deres vin - og hvad bedre til vin end god ost? Det er italienerne naturligvis klar over. I området her laver de noget af Italiens bedste vin og ost, som passer til. Så sørg for at udnytte de mange gode muligheder, mens I har dem.

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

På selve campingpladsen finder I mange aktiviteter, der er gode til en familieferie. På Camping Fiemme Village kan I blandt andet leje cykler, og så finder I tennisbaner og legepladser til børnene. Familiens mindste medlemmer har også mulighed for at deltage i børneklubben, hvor der arrangeres diverse aktiviteter, der vil underholde børnene sammen med deres nye legekammerater. Herudover ligger campingpladsen ved et stisystem, der gør det nemt at komme rundt omkring.