Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping Park Garda

Top Faciliteter
Direkte til hav / sø
Udendørs pool
Grill tilladt
Kul
Separat børnepool
WiFi
afgrænset område (mod betaling)

Camping Garda ved Gardasøen i Italien

Camping Garda er en lille, hyggelig campingplads beliggende 900m fra Limone, den nordligste by på Gardasøens vestkyst. Camping Garda er en rolig campingplads med mange flotte faciliteter bl.a. ny swimmingpools med separat børnepool. Her er også en dejlig restaurant med en skøn terrasse, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Gardasøen. Der er mange muligheder for aktive feriegæster i området som sejlads, surfing og mountainbiking. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand til strand
Direkte til hav / sø
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Sportsfaciliteter
Bordtennis
mod betaling
Cykeludlejning
500 m
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
Generelt
Grill tilladt
Kul
Sprog som tales
Engelsk, Italiensk, Tysk
WiFi
afgrænset område (mod betaling)
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Sikkerhedsboks
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Butikker
Supermarked
Medium udvalg
Andre butikker
Kiosk
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Verona, 100 km
Tætteste by
800 m
Pladsstørrelse
Lille plads

Boliger - Camping Park Garda

Læs mere om Camping Park Garda

Camping Garda ved søen

Camping Garda ved søen

På campingpladsen Garda får I rig mulighed for at bade i Gardasøens indbydende vand. I bor i den nordlige del af Gardasøen, så I ikke skal køre særlig langt ned i Italien, for at komme på badeferie. Campingpladsen egner sig godt til hele familien, og I finder mange aktiviteter både til lands og vands. Det kan stærkt anbefales også at opleve Gardasøen fra vandsiden, på en af de mange hyggelige sejlture. Det er ganske let at komme med båd fra en by til en anden, og det er en fantastisk måde at opleve de små, charmerende byer på. Find flere informationer her på hjemmesiden og kontakt os på telefon 70 15 41 41, hvis der opstår spørgsmål.

Poolområde og faciliteter

Poolområde og faciliteter

Camping Garda har fra poolområdet en fantastisk udsigt over Gardasøen. Med en idyllisk placering blandt oliventræer, og med de flotte klipper som baggrund, er dette det idelle feriested. Her kan I slappe af med en kølig dukkert i det fine poolområde , med en stor swimmingpool og en separat børnepool,. Campingpladsen ligger direkte til en privat strand med småsten lige ud til Gardasøen, som man også sagtens kan bade i. Derudover finder I en masse aktiviteter på søen, hvor der er mulighed for windsurfing, bådture og cykeludlejning. Gardasøens mange skønne byer er alle et besøg værd. 

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmuligheder

På campingpladsen finder I en kiosk med et lille udvalg af daglige fornødenheder, men der er også et supermarked, hvor I kan handle småting til dagens måltider. 

Camping Garda byder desuden på en snackbar og det klassiske Pizzaria. Står på den på forkælelse i ferien byder pladsens restaurant på italienske specialiteter og skøn feriestemning.  

Oplevelser langs Gardasøen

Oplevelser langs Gardasøen

Hvis pool og badesø ikke er nok for familiens vandhunde, kan I forkæle børnene med en tur i forlystelsesparken Gardaland, som er et stensikkert hit. Vil I have kulturelle oplevelser, indbyder søens vestkyst til mange seværdigheder og oplevelsesrige bygninger. Derudover finder I restauranter, natur og meget andet omkring søen, så I bestemmer selv, hvor langt I vil rejse for oplevelserne.