Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping Girasole Eco Family Village

Top Faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Entre mod betaling
Fodbold
WiFi
hele pladsen (gratis)

Velkommen til Camping Girasole Eco Family Village

Hos Camping Girasole Eco Family Village vil du opleve en luksuscampingplads. Her bliver der taget hensyn til hele familien. De små kan boltre sig i poolområdet, mens de ældre børn kan benytte sig af de sportsfaciliteter samt den underholdning, som campingpladsens personale yder. Om eftermiddagen kan hele familien kan tage på opdagelse i lokalområdet og opleve den fantastiske natur. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Solsenge på stranden
mod betaling
Swimmingpool
Badehætte (påkrævet)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Entre mod betaling, May - September
Solsenge ved poolen
Jacuzzi / Whirlpool
Jacuzzi
Sportsfaciliteter
Fodbold
Bordtennis
Fitness
Sportsturneringer
Basketball
Zumba
Cykeludlejning
Fiskeri
Tæt på pladsen
Aquarobics
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Handicap faciliteter
Tørretumblere
Børnefaciliteter
Toiletter
Generelt
Sprog som tales
Engelsk, Italiensk, Fransk, Tysk
WiFi
hele pladsen (gratis)
Butikker
Frisør
Minimarked
Basar
Kiosk
Restauranter / barer
Diskotek
På pladsen
Isbod
Pizzaria
Take away
Restaurant
Snackbar
Bar
Andre faciliteter
Information
Underholdning
Underholdning (aften)
May - September
Junior klub
Mini klub
Underholdning (dag)
May - September
TV Rum
Børne-disco
May - September
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Lille plads
Wellness faciliteter
Massage

Praktisk information

Poolen er åben fra 9:30-13:30 og igen fra 15:30-19:30.

Boliger - Camping Girasole Eco Family Village

Læs mere om Camping Girasole Eco Family Village

Oplev en campingplads ved Adriaterhavet

Oplev en campingplads ved Adriaterhavet

Camping Girasole Eco Family Village ligger i det centrale Italien ved Adriaterhavet. Denne campingplads er ideel til dig, som gerne vil have alverdens muligheder på din ferie. Du finder blandt andet wellness og underholdning på højt plan, så på Camping Girasole Eco Family Village er der aldrig kedeligt. Hvis du trænger til frisk luft og ro, kan du trække dig tilbage på stranden og nyde havet fra din liggestol eller tage på en af de ture, som campingpladsen tilbyder sine gæster.

Fantastisk pool og børnevenlig strand ved Girasole

Fantastisk pool og børnevenlig strand ved Girasole

Ved Camping Girasole Eco Family Villagee finder du en stor pool med rutsjebaner og springvand. Poolområdet er egnet til hele familien, hvor børnene trygt kan boltre sig i de i de mange vandforlystelser. Midt i poolområdet finder du et hydromassage-badekar, som er velegnet til afslapning i hele familien. Her kan du sidde og nyde den smukke udsigt over Adriaterhavet. Hvis du og din familie elsker strand, findes der direkte adgang til hertil. Stranden strækker sig foran landsbyen, hvor der blandt andet vil være sand, grus og småsten at finde. Hvis du i stedet foretrækker en ren sandstrand, kan du på den sydlige del af stranden finde liggestole.

Poolen er åben fra 9:30-13:30 og igen fra 15:30-19:30.

Få stillet enhver tørst og sult på Girasole Eco Family Village

Få stillet enhver tørst og sult på Girasole Eco Family Village

På Camping Girasole Eco Family Village finder du flere restauranter og barer, som hele familien kan nyde. Du finder blandt andet en take-away-service, hvor der er mulighed for at tage maden med dig til poolen eller hjem til din campingvogn. Desuden finder du en bar samt en pizzarestaurant. Hvis du ønsker ikke at skulle tænke på morgenmad, tilbyder campingpladsen også en morgenmadsbuffet, så hele familien kan få en god start på dagen. Her finder du et bredt udvalg. Om eftermiddagen vil der i poolområdet blive tilbudt velsmagende aperitiffer, som du kan nyde mellem diverse underholdning. Du finder også en strandbar, hvor du kan nyde diverse kolde drikkevarer samt mindre snacks. På Camping Girasole Eco Family Village vil I ikke gå med sultne maver eller tørstige munde.

Begiv dig ud i lokale shoppingmuligheder hos Girasole

Begiv dig ud i lokale shoppingmuligheder hos Girasole

På Girasole Eco Family Village finder du desuden et mindre supermarked, hvor du kan købe de mest nødvendige varer. Her finder du både lokale og velkendte varer, som du kan lave jeres egen mad med. Hvis du ønsker at shoppe tøj eller andre souvenirs med hjem, finder du en shop, hvor du på lokal vis blandt andet finder forskelligt tøj til hele familien. Du finder også badetøj eller andet, du måske kunne have glemt at lægge i kufferten.

Girasole Eco Family Village går ikke ned på underholdning

Girasole Eco Family Village går ikke ned på underholdning

Camping Girasole Eco Family Village byder på underholdning og dertilhørende aktiviteter. Det er campingpladsens personale, som står får den skudsikre underholdning, der kan få hele familien til at trække på smilebåndet. Girasole Eco Family Villagee tilbyder blandt andet wellness, hvor du har mulighed for at modtage forskellige behandlinger. Om aftenen er der, udover forskellige temafester ved poolen, forskelligt musik, film eller shows på terrassen. Hvis du i stedet trænger til at bevæge dig, tilbyder campingpladsen også forskellige sportsfaciliteter. Der er blandt andet mulighed for fodbold, volleyball, bordtennis og så videre. I poolen er der endvidere mulighed for at dyrke vandgymnastik med det dygtige personale som trænere.

Gå på opdagelse i det smukke område ved campingpladsen

Gå på opdagelse i det smukke område ved campingpladsen

Camping Girasole Eco Family Village ligger i turistbyen Marina Palmense i provinsen Ferimo. Dette område byder på fantastisk natur bestående af bjerge og grønne landskaber. Herfra har du mulighed for at tage til byer som Tronto eller Loreto. Hvis du elsker at gå lange ture, vil denne campingplads være ideel til dig, da du har mulighed for at nyde den helt fantastiske natur. Camping Girasole Eco Family Village tilbyder desuden hver uge en guidet tur til Marche. Her vil der være planlagt et program, så du får den vigtigste viden ud af turen. Denne tur er især til dig, der er kulturel og historisk interesseret. Girasole Eco Family Village campingplads tilbyder andre lignende ture, hvis dette skulle have fanget din interesse.