Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Glamping Village Terme Tuhelj

Alt det får I:
Masser af vandrutsjebaner
Spa og mange aktiviteter
Helt nye flotte glampingboliger
Bjergrige og smukke omgivelser kun 1400 km fra Danmark
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Grill tilladt
Fælles grill område
Tennis
Separat børnepool
Restaurant
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Grill tilladt
Fælles grill område
Tennis
Separat børnepool
Restaurant

Velkommen til glamping i pragtfulde omgivelser

Glamping Village Terme Tuhelj ligger smukt i bjergrige omgivelser og er et helt nyt åbent feriested, som byder på de flotteste glampingboliger. Her finder i luksus, spa, aktiviteter, masser af vandrutsjebaner og gode restauranter. En ferie her er et pragtfuldt udgangspunkt for hele familiens bedste ferie med vand og oplevelser. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Separat børnepool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Fitness
Minigolf
Bordtennis
Cykeludlejning
mod betaling
Tennis
Wellness faciliteter
Jacuzzi
Massage
Betales på pladsen
Skønhedbehandlinger
Betales på pladsen
Sauna
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson
Restauranter / barer
Restaurant
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Grill tilladt
Fælles grill område
Ferie tema
Vandland / stort poolområde

Meget mere om Glamping Village Terme Tuhelj

Kæmpe badeland

Kæmpe badeland

Dette sted er virkelig for vandhunde! Waterplanet er det største badeland i Kroatien med over 15.000 m2. Vandet i alle pools er termisk vand fra egen kilde, hvilket giver jer en enestående mulighed for at bade og pjaske, mens I nyder godt af det helbredende vand. Der er masser af forskellige vandattraktioner - både indendørs og udendørs. Her er simpelthen alt, hvad man har drømt om at prøve - der er en 5-banet rutsjebane, adrenalinbaner, kamikaze bane, farverige snoede rutsjebaner. En af gæsternes fortrukne vandattraktion er helt sikkert bølgebassinet! Sirenen lyder og alle skynder sig i poolen, hvorefter bølgerne kommer. Attraktioner for de mindste er opkaldt efter Tuhi, maskotten, som børnene elsker. Tuhi Land består af en opvarmet udendørs børnepool og rutsjebaner, en stor spand, der skaber et kæmpe splash ud over legeområdet, hvor der også er sprinklere og meget mere.

Der er en 250 m lang flod mellem 2 laguner og undervandsmassage og så naturligvis en cocktailbar, hvor de voksne kan nippe til den fortrukne drink, mens de flyder rundt i vandet.

Restauranter og barer

Restauranter og barer

Der er et skønt udvalg af restauranter på stedet! Der er 3 á la carte restauranter, som serverer dejlig mad fra det traditionelle kroatiske køkken, men der er også en mexicansk restaurant og ikke mindst en restaurant med retter fra det italienske køkken. Kort sagt, der er noget for enhver smag. De forskellige restauranter serverer naturligvis vine fra det lokale område, så hvert måltid er en oplevelse.

Der er flere barer rundt om på området. Vi kan anbefale en kop kaffe på The Terra Lounge bar, som har fantastisk udsigt over Zagorjes smukke landskab.

Ønsker I selv at lave feriemaden, så er der flere muligheder for indkøb indenfor 5 min. kørsel.

Aktiviteter og underholdning på Glamping Village Terme Tuhelj

Aktiviteter og underholdning på Glamping Village Terme Tuhelj

Ferie på Glamping Village Terme Tuhelj  er lige med glade børn. Der er 2 udendørs legepladser med trampolin, rutsjebaner og klatretårn. Der tilbydes indendørs legerum med bolde og meget andet samt børnepasning.

Underholdningsteamet på stedet laver sjove aktiviteter med børnene i løbet af dage og om aftenen er der underholdning.

Skal der trænes lidt i ferien, så tilbydes der fitness center, tennisbaner, fodboldbane, en multibane, basketball, basketball og ikke mindst for hyggens skyld en minigolfbane og bowling. Det er bare om at komme i gang.

Zagorje området

Zagorje området

Området omkring Glamping Village Terme Tuhelj  er meget smukt og varieret. Der er bjerge, marker omkring, som kan udforskes på bl.a. cykel. Det er muligt at leje cykler på det nærliggende hotel Well og tage på cykeltur på en af de 48 ruter, der er i området. Der er også 4 markerede vandrestier.

Zagorje området byder på vinmarker, masser af flot natur med nationalparker, gamle slotte, kirker og kapeller. Tag nogle ture ud og oplev et anderledes landskab.