Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Imperial Vodice

Alt det får I:
Blot 1 km fra byen Vodice
Masser plads til afslapning
Pool med separat børnepool
Sjove aktiviteter for alle aldre
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten, 100 m
Udendørs pool
Saltvand
Mini klub
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten, 100 m
Udendørs pool
Saltvand
Mini klub
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads

Velkommen til Camping Imperial

Hold jeres næste campingferie her på Camping Imperial og få oplevelser for livet. Camping Imperial er en skøn campingplads, som ligger 1 km fra byen Vodice i området Dalmatien i Kroatien. Campingpladsen ligger tæt på en dejlig stenstrand lige ud til det smukke Adriaterhav. Her er der både plads til afslapning, og til at familiens vandhunde kan brænde energi af. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten, 100 m
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Saltvand, June - September
Solbadningsområde
Sten
Solsenge ved poolen
Mod betaling
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Tennis
Mod betaling
Fitness
Cykeludlejning
Billard / pool
Aquarobics
Petanque
Basketball
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads
Pladsstørrelse
Lille plads
Vandsport
Kanoudlejning
Vandcykeludlejning
Windsurfing
Underholdning
Mini klub
TV Rum
Underholdning (dag)
Butikker
Minimarked
Supermarked
Souvenirs
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Isbod
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Information
Hæveautomat
Parkering
Ved siden af boligen, skal betales på stedet
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
Grill tilladt
El
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Sprog som tales
Engelsk, Hollandsk
Omgivelser
Nærmeste busstation
300 m
Nærmeste hospital
1 km
Nærmeste supermarked
1 km
Tætteste by
1 km

Camping Imperial i Kroatien

Camping med hotelfaciliteter

Camping med hotelfaciliteter

Camping Imperial ligger tæt på Hotel Imperial, hvis faciliteter I kan benytte jer af. Hotel Imperial tilbyder forskellige aktiviteter og faciliteter såsom et skønt poolområde med udendørs og overdækket swimmingpool, børnepool, sauna, restauranter og barer samt en legeplads til børnene. Med en ferie på Camping Imperial har I altså adgang til aktiviteter, som hele familien kan få glæde af.

Pool til alle

Pool til alle

I har adgang til et skønt poolområde med en udendørs swimmingpool og en overdækket swimmingpool, hvis vejret en dag skulle svigte. I poolområdet er der også et børnebassin, som de mindste kan nyde godt af. Her er både plads til at slappe af i de opstillede solsenge og til at tage en dukkert i poolvandet. I poolområdet finder I en poolbar, så hvis I skulle blive sultne eller tørstige, mens I er ved poolen, kan I forsyne jer med kølige drikke.

50 meter til strand

50 meter til strand

Camping Imperial ligger kun 50 meter fra stranden, så I har rig mulighed for at tage nogle dejlige dage på stranden, hvor I kan nyde den friske luft og det klare badevand. Selve stranden er en stenstrand, og den er omgivet af flotte pinjetræer, hvor I kan finde gode skyggesteder. Der er også mulighed for en masse sjov. Prøv den store vandrutsjebane eller en tur på vandscooterne. Skulle tørsten eller den lille sult melde sig, kan I købe forfriskninger i de snackbarer, som er at finde langs stranden.

Restaurant og indkøb

Restaurant og indkøb

Der er rig mulighed for at besøge lækre restauranter i nærheden af Camping Imperial. Hotel Imperial har eksempelvis en meget lækker restaurant med et varieret menukort. Restauranten har også et bredt udvalg af smagfulde vine. Hotel Imperial tilbyder desuden en aperitifbar, hvor den lille sult kan stilles tilfreds. Trænger I til et større udvalg, kan I tage ind til byen Vodice, som kun ligger 1 km væk og besøge en af de gode restauranter der. Her har I mulighed for at handle dagligvarer i byens supermarkeder. Skulle shoppegenet melde sig, er der også butikker at udforske i byen.

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

På Camping Imperial er der aktiviteter og underholdning for hele familien. I har adgang til et væld af faciliteter, som vil glæde både børn og voksne. Børnene kan deltage i en miniklub, hvor de ansatte arrangerer spændende og sjove aktiviteter. Derudover er der en legeplads, hvor børnene frit kan boltre sig. Mens børnene hygger sig, kan de voksne tage en tur i fitness, spille tennis eller slappe helt af og nyde en professionel massage.

Byer og oplevelser i området

Byer og oplevelser i området

Der er et hav af udflugtsmuligheder ved Camping Imperial. En kort køretur fra campingpladsen ligger den lille havneby Sibenik, som er meget charmerende og hyggelig. Ikke langt herfra ligger nationalparken Krka, hvor I kan få fantastiske naturoplevelser. I kan også køre enten nordpå eller sydpå fra campingpladsen. Kører I nordpå langs den smukke kyst, kommer I til byen Zadar, som engang var Dalmatiens hovedstad. Kører I sydpå, rammer I Kroatiens næststørste by, Split, som også er et besøg værd.