Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Imperial Vodice

Alt det får I:
Blot 1 km fra byen Vodice
Masser plads til afslapning
Pool med separat børnepool
Sjove aktiviteter for alle aldre
Top Faciliteter
Strandtype
Småsten, 100 m
Udendørs pool
Saltvand
Mini klub
Tennis
Mod betaling
Separat børnepool
Saltvand
Restaurant
Top Faciliteter
Strandtype
Småsten, 100 m
Udendørs pool
Saltvand
Mini klub
Tennis
Mod betaling
Separat børnepool
Saltvand
Restaurant

Velkommen til Camping Imperial

Hold jeres næste campingferie her på Camping Imperial og få oplevelser for livet. Camping Imperial er en skøn campingplads, som ligger 1 km fra byen Vodice i området Dalmatien i Kroatien. Campingpladsen ligger tæt på en dejlig stenstrand lige ud til det smukke Adriaterhav. Her er der både plads til afslapning, og til at familiens vandhunde kan brænde energi af. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Småsten, 100 m
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Saltvand, June - October
Separat børnepool
Saltvand
Solbadningsområde
Sten
Solsenge ved poolen
Mod betaling
Pladsstørrelse
Lille plads
Generelt
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Sprog som tales
Engelsk, Hollandsk
Restauranter / barer
Restaurant
Isbod
Snackbar
Butikker
Minimarked
Souvenirs
Supermarked
Underholdning
Mini klub
TV Rum
Underholdning (dag)
July - August
Sportsfaciliteter
Tennis
Mod betaling
Basketball
Fitness
Volleyball
Cykeludlejning
Boule
Billard / pool
Aquarobics

Camping Imperial i Kroatien

Camping med hotelfaciliteter

Camping med hotelfaciliteter

Camping Imperial ligger tæt på Hotel Imperial, hvis faciliteter I kan benytte jer af. Hotel Imperial tilbyder forskellige aktiviteter og faciliteter såsom et skønt poolområde med udendørs og overdækket swimmingpool, børnepool, sauna, restauranter og barer samt en legeplads til børnene. Med en ferie på Camping Imperial har I altså adgang til aktiviteter, som hele familien kan få glæde af.

Pool til alle

Pool til alle

I har adgang til et skønt poolområde med en udendørs swimmingpool og en overdækket swimmingpool, hvis vejret en dag skulle svigte. I poolområdet er der også et børnebassin, som de mindste kan nyde godt af. Her er både plads til at slappe af i de opstillede solsenge og til at tage en dukkert i poolvandet. I poolområdet finder I en poolbar, så hvis I skulle blive sultne eller tørstige, mens I er ved poolen, kan I forsyne jer med kølige drikke.

50 meter til strand

50 meter til strand

Camping Imperial ligger kun 50 meter fra stranden, så I har rig mulighed for at tage nogle dejlige dage på stranden, hvor I kan nyde den friske luft og det klare badevand. Selve stranden er en stenstrand, og den er omgivet af flotte pinjetræer, hvor I kan finde gode skyggesteder, når solen bliver for skarp. Skulle tørsten eller den lille sult melde sig, kan I købe forfriskninger i de snackbarer, som er at finde langs stranden. I kan altså sagtens opholde jer en hel dag på stranden, selvom I skulle have glemt forsyninger.

Restaurant og indkøb

Restaurant og indkøb

Der er rig mulighed for at besøge lækre restauranter i nærheden af Camping Imperial. Hotel Imperial har eksempelvis en meget lækker restaurant med et varieret menukort. Restauranten har også et bredt udvalg af smagfulde vine. Hotel Imperial tilbyder desuden en aperitifbar, hvor den lille sult kan stilles tilfreds. Trænger I til et større udvalg, kan I tage ind til byen Vodice, som kun ligger 1 km væk og besøge en af de gode restauranter der. Her har I mulighed for at handle dagligvarer i byens supermarkeder. Skulle shoppegenet melde sig, er der også butikker at udforske i byen.

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

På Camping Imperial er der aktiviteter og underholdning for hele familien. I har adgang til et væld af faciliteter, som vil glæde både børn og voksne. Børnene kan deltage i en miniklub, hvor de ansatte arrangerer spændende og sjove aktiviteter. Derudover er der en legeplads, hvor børnene frit kan boltre sig. Mens børnene hygger sig, kan de voksne tage en tur i fitness, spille tennis eller slappe helt af og nyde en professionel massage.

Byer og oplevelser i området

Byer og oplevelser i området

Der er et hav af udflugtsmuligheder ved Camping Imperial. En kort køretur fra campingpladsen ligger den lille havneby Sibenik, som er meget charmerende og hyggelig. Ikke langt herfra ligger nationalparken Krka, hvor I kan få fantastiske naturoplevelser. I kan også køre enten nordpå eller sydpå fra campingpladsen. Kører I nordpå langs den smukke kyst, kommer I til byen Zadar, som engang var Dalmatiens hovedstad. Kører I sydpå, rammer I Kroatiens næststørste by, Split, som også er et besøg værd.