Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Indije

Alt det får I:
Godt underholdningsprogram for børn
Campingplads omgivet af smuk natur
Blot 10 km fra centrum af Pula
Direkte adgang til strand
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sten, direkte
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Grill tilladt
Fælles grill område
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sten, direkte
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Grill tilladt
Fælles grill område

Velkommen til Camping Indije

Camping Indije er en naturskøn campingplads beliggende i den lille by Banjole, blot 10 kilometer fra storbyen Pula. Pladsen strækker sig over et 190.000 m2 stort areal, hvoraf de 90.000 m2 er forblevet naturskov, hvor I kan gå nogle gode og smukke ture. Campingpladsen er et godt udgangspunkt for udflugter til de mange omkringliggende øer. På camping Indije er hele familien garanteret spændende oplevelser. Her kan I forsøge Jer med alt fra dykning og sejlads langs de smukke kyster til underholdningsaktiviteter for børn og idrætsaktiviteter en masse. Camping Indije er derfor perfekt for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sten, direkte
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Børne-disco
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Butikker
Kiosk
Minimarked
Supermarked
Lille udvalg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas, Fælles grill område
Pladsens terræn
Terasser
Sprog som tales
Engelsk, Tysk
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste busstation
1 km
Nærmeste hospital
7 km
Nærmeste lufthavn
Pula, 14.6 km
Nærmeste togstation
7 km
Tætteste by
9 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
1 km
Vandcykler
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Bådudlejning
Dykning

Camping Indije ved Istrien i Kroatien

De skønneste strande

De skønneste strande

På Camping Indije er der direkte adgang til stranden. Denne består for det meste af stenstrande og det smukkeste krystalklare vand. Under havets overflade bliver I ofte mødt af de flotteste koraller i mange forskellige farver. Hvis I er heldige vil korallerne være omsværmet af sjove fisk. En ferie på Camping Indije vil med garanti være lig med en ferie med en masse dejlige og spændende stranddage for hele familien.

Aktiviteter på ferien

Aktiviteter på ferien

Camping Indije tilbyder en lang række aktiviteter, både for små og store børn, den aktive eller den der ønsker afslapning. Pladsen har deres eget dykkerudstyr, så I let kan prøve kræfter med dykning og opleve den fascinerende verden under det krystalklare og azurblå hav. Dette er en unik mulighed, som både erfarne dykkere og begyndere kan drage nytte af. Camping Indije har også mange andre muligheder for en mere afslappende dag til havs. I kan for eksempel leje små både eller cykelbåde, hvilket egner sig til en sjov dag for hele familien. Der er dog også en masse andre muligheder for børnene. De kan lege på legepladsen eller deltage i de mange underholdningsprogrammer, der for eksempel byder på skattejagter, musicals og meget mere sjov for børnene. I området omkring pladsen er et væld af stier, der er perfekte til både smukke løbeture og sjove cykelture. Med de mange idrætshold og boldbaner såsom morgengymnastik er der rig mulighed for en aktiv ferie.  

Restaurant og indkøbsmuligheder

Restaurant og indkøbsmuligheder

Camping Indije har to forskellige restauranter, der serverer skønne klassikere såsom pizza og pasta, samt specialiteter med lokalfangede fisk og skønne råvarer. Desuden er pladsen udstyret med et supermarked. Her kan I købe de ting I får brug for undervejs på ferien i det skønne Kroatien. I kan selvfølgelig også købe råvarer til et lækkert hjemmelavet aftensmåltid for hele familien.

Området omkring campingpladsen

Området omkring campingpladsen

Pladsen er omkranset af de smukkeste fyrretræer, hvor der gemmer sig en masse stier imellem, velegnede til smukke vandre- og cykelture. Desuden ligger pladsen blot 10 kilometer fra byen Pula, hvor det for eksempel er oplagt at besøge det ældgamle, men meget velbevarede amfiteater. Campingpladsen ligger desuden ved den lille hyggelige fiskeby Banjole, hvor fiskeri, sejllads og vandsport er byens bankende hjerte.