Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Isolino

Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
,
Vandrutsjebane
Udendørs pool
,
Mini klub
,
Grill tilladt
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
,
Vandrutsjebane
Udendørs pool
,
Mini klub
,
Grill tilladt

Velkommen til Camping Isolino

Camping Isolino ligger meget smukt og idyllisk, med egen sandstrand, på vest siden lige ned til Lago Maggiore. Kulissen omkring pladsen er helt fantastisk med udsigt til det smukke omkringliggende bjerglandskab. De grønne standpladser ligger i skyggen af store træer med masser af plads til at børnene kan lege. Især familier med små børn vil nyde de stille omgivelser. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Sand, direkte
Swimmingpool
Rutsjebane (børn)
April - October
Underholdning
April - October
April - October
Andre faciliteter
mod betaling
Normalt ved boligen (gratis)
Butikker
Ferie tema
Generelt
Kul, gas og el
Engelsk, Tysk, Hollandsk, Fransk, Italiensk
Afgrænset område (gratis)
Hund
Pladsstørrelse
Restauranter / barer
Sanitetsforhold
Sportsfaciliteter
Gratis
Til børnene
Vandsport

Camping Isolino i Italien

Isolino – Maggioresøen

Isolino – Maggioresøen

Camping Isolino har et stort og meget lækkert poolområde med børnepool. For de aktive er der surfboard-, robåd-, cykel- og kanoudlejning ved stranden På selve pladsen er der restaurant, pizzaria, take-away, supermarked, isbar samt et meget stort aktivitetsprogram i højsæsonen (Jun-Aug.). I området er der også gode muligheder for at dyrke ridesport (ca. 15 km.) og lystfiskeri. Der er 5 min. kørsel ind til den smukke by Verbania. Der vil være mulighed for at reservere forskellige udflugter i området i receptionen,, f.eks udflugt med båd med afgang direkte fra campingpladsen. 

Søstrand og stort poolområde

Søstrand og stort poolområde

Et af pladsens store samlingspunkter er det store poolkompleks, som Camping Isolino kalder et sandt vandparadis. Det består af to swimmingpools, og den ene af disse er hele 1000 kvadratmeter. Poolområdet består desuden af et børnebassin med en legeplads, et bølgebassin og en vandbane. Der findes også en lækker solterrasse med hydromassage og springvand.

Endnu et højdepunkt er selvfølgelig den direkte udgang til Maggioresøen. Rundt om søen finder man en lækker strand, hvor hele familien kan bruge mange solrige timer. I søen er der desuden hele tiden gang i en masse vandsportsaktiviteter, og man kan både sejle, snorkle, surfe eller bare tage en frisk dukkert.


Andre faciliteter

Andre faciliteter

Hvis I kan få nok af at bade, er der mange andre aktiviteter i vente. Campingpladsen tilbyder fodbold, basketball, beachvolley, bordtennis og minigolf. Området omkring Maggioresøen er meget smukt, og de mange bakker indbyder til lange, gode vandreture, hvor I kan få gode oplevelser i naturen. Dette kan også opleves fra en cykel eller mountainbike, som kan lejes de fleste steder. Når sulten melder sig til middag eller om aftenen, kan I benytte pladsens restaurant, der står klar til at servere lækre, italienske retter.