Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Italia

Alt det får I:
Direkte adgang til strand
Stort poolområde for alle aldre
Aktiviteter til lands og vands
Gode spisesteder og indkøb
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Legeplads
Grill tilladt
Tennis
Mod betaling
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Legeplads
Grill tilladt
Tennis
Mod betaling

Oplevelsesrig campingplads i idylliske Toscana

Camping Italia er et skønt campingområde, hvor I som familie har mulighed for en masse oplevelser sammen. Campingpladsen tilbyder forskellige ture, hvor børn i alle aldre har mulighed for at være med. Camping Italia ligger med kort afstand til stranden og tilbyder tre udendørs pools. Camping Italia er det perfekte sted til en børnefamilie at holde sommerferie, der skal være fuld af oplevelser. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand
Strand
Bus til stranden
Højsæson, gratis, June - September
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Udendørs pool
Solsenge ved poolen
Sportsfaciliteter
Basketball
Tennis
Mod betaling
Aquarobics
Sportsturneringer
Cykeludlejning
Bordtennis
Bowling
Fodbold
Mod betaling
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Stor plads
Underholdning
Underholdning (aften)
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Kiosk
Basar
Minimarked
Restauranter / barer
Take away
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Bar
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Handicap faciliteter
Tørretumblere
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Information
Læge
Kun højsæson
Generelt
Sprog som tales
Italiensk, Fransk, Tysk, Engelsk
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Ekstratelt (lille)
Tilladt
Grill tilladt
Omgivelser
Tætteste by
6.7 km

Velkommen til Italia

Oplev det børnevenlige Camping Italia

Oplev det børnevenlige Camping Italia

I Toscana i Italien finder du en børnevenlig campingplads, hvor de voksne i høj grad også bliver tilgodeset. Campingpladsen er i tæt kontakt med naturen, hvorfor der vil være nem og fri adgang til sandstrand og andre naturrige oplevelser i samarbejde med campingpladsen. Camping Italia har mange fordele og oplevelser, hvorfor I som familie ikke må lade campingpladsen gå jeres næse forbi.

Stor, børnevenlig pool finder du hos Camping Italia

Stor, børnevenlig pool finder du hos Camping Italia

Hos Camping Italia finder du et stort poolområde, der især henvender sig til de mindste børn. Poolområdet består af tre udendørs pools. Der vil være god plads til alle campingpladsens gæster - små som ældre. Omkring de tre pools finder du liggestole med dertilhørende parasoller. Forældre kan trygt ligge her og nyde børnenes latter fra poolen. En af de tre pools tilbyder hydromassage, hvorfra du kan sidde og nyde udsigten og komme helt ned i gear. Hvis I som familie elsker at mærke sand mellem tæerne, vil I på kort tid kunne finde vej til stranden. Stranden er den fineste sandstrand. Den herlige strand byder på liggestole, hvor I kan befinde jer hele dagen lang.
Oplev en by i en by hos Camping Italia

Oplev en by i en by hos Camping Italia

Hos Camping Italia vil der være mulighed for at shoppe og handle i forskellige butikker. Ferie skal være lig med maksimal afslapning, hvorfor campingpladsens restauranter vil være at foretrække til ethvert måltid. Dog har du mulighed for selv at handle ind og lave netop den mad, som du har lyst til. Camping Italia tilbyder blandt andet et supermarked, hvor I finder de fleste madvarer. I supermarkedet har du også mulighed for at handle ind til morgenmad. Den kan du spise med smuk udsigt hjemme hos jer selv. Hvis du ikke mener, du finder, hvad du skal bruge i supermarkedet, tilbydes der også en basar. Her er der virkelig mulighed for at finde lokale madvarer samt souvenirs. Du finder desuden badetøj samt strandstole i basaren, som du kan medbringe på din strandtur.
Gå på opdagelse i restaurant og caféområderne

Gå på opdagelse i restaurant og caféområderne

Camping Italia tilbyder udover handlemuligheder også en café og en restaurant. I caféen kan hele familien tage en pause fra poolpjaskeri og solbadning, mens I nyder en mindre snack og lidt drikkelse. I restauranten kan du bestille fantastisk pizza. Restauranten er velegnet til hele familien, hvorfor der vil være noget for enhver smag - selv for de kræsne. På både restauranten og i caféen finder du drikkevarer, som du kan nyde på hele Camping Italia.
Hos Camping Italia er fritidsområderne i top

Hos Camping Italia er fritidsområderne i top

Fritidsaktiviteter er et område, hvor Camping Italia leverer i top. Der findes noget for enhver smag, hvilket tiltrækker en bred vifte af forskellige familier. Områderne består blandt andet af en tennisbane og en fodboldbane. Her kan I tage en familievenlig kamp, indtil den hele halvdel eventuelt får sved på panden. Ved siden af disse sportsfaciliteter tilbydes en legeplads til de mindste. Her findes forskellige faciliteter, og legepladsen når aldrig at blive kedelig. Desuden findes der kreative rum for de mindste, hvor børnene kan får brede smil og høj latter. Hos Camping Italia bliver der sørget ekstra godt for børnene. I juli og august tilbyder campingpladsen underholdning, hvor både voksne og børn kan få et godt grin.
Oplev Toscana på en ny måde

Oplev Toscana på en ny måde

Camping Italia ligger som nævnt i Toscana i Italien. Og Toscana er værd at opleve. I samarbejde med campingpladsen kan du eksempelvis se delfiner. Her kan du tage hele familien med, hvilket vil være en oplevelse for livet. Desuden er der mulighed for at vindsurfe, hvis I er en familie, der godt kan lide at røre jer - og måske blive udfordret. Vindsurfing tilbydes både til børn og voksne, hvorfor du sammen med din familie vil kunne få denne oplevelse. I Toscana er der mulighed for guidede trekkingture, hvor du blandt andet kan opleve ’Apuan Alps’, der ligger i Versillia. Her har du desuden mulighed for at komme på mountainbiketure. En ferie hos Camping Italia vil absolut ikke skuffe.