Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Italy Village

Alt det får I:
Tæt på smukke byer
Skønt nyt poolområde med vandrutsjebane
Pizzaria og strandbar
Direkte adgang til sandstrand
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (aften)
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (aften)

Italy Camping Village i Italien - en perle i Italien

Camping Italy Village er en hyggelig campingplads, som ligger lige ud til stranden og lige ved siden af den store Camping Union Lido og drives sammen med denne. På Camping Italy finder I alt, hvad I behøver for at holde en god ferie. Poolområdet er blevet renoveret indenfor de seneste 2 år og der er kommet en 6 m høj vandrutsjebane, opvarmede pools, stor solterrasse, standbar og fitnesscenter. Hvis I er mere til stort vandland, har I mulighed for at benytte det store pool område på Camping Union Lido og der er en gratis shuttlebus fra pool området på Camping Italy Village til Camping Union Lido. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Strand legeplads
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør), Rutsjebane (børn)
Separat børnepool
Opvarmet
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (aften)
Børne-disco
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Supermarked
Ferie tema
Strandferie
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas og el
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
3 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Diskotek
5 km
Restaurant
Strandbar
Mad/drikke, Livlig bar (aften)
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Bordtennis
Fitness
Udendørs
Ridning
Sportsturneringer
Tennis

Velkommen til Italy Camping Village

Masser at lave på Italy Camping Village

Masser at lave på Italy Camping Village

Denne skønne, familievenlige campingplads med 3 stjerner ligger på halvøen Cavallino i rolige og smukke omgivelser. For de yngste er der børneklub og legeplads, så de er beskæftiget hele dagen! Desuden er der mulighed for at spille bordtennis, beachvolley og tennis, og der arrangeres jævnligt sportsturneringer af campingpladsens dygtige personale. Campingpladsen har naturligvis også pool og adgang til en skøn sandstrand ud til Adriaterhavet.

Stort poolområde med vandrutsjebane og smuk sandstrand

Stort poolområde med vandrutsjebane og smuk sandstrand

På en campingferie tilbringes der ofte en hel del tid i og ved vandet, og det er der heldigvis også mulighed for på Italy Camping Village! Her er der et stort poolområde på hele 120 kvadratmeter med vandrutsjebane, så familiens vandhunde er sikret mange timers sjov og leg! Til de små er der en separat børnepool, så de kan plaske og lege uforstyrret. Omkring poolområdet er der liggestole og parasoller. Så er komforten helt i top, når I skal arbejde på feriekuløren eller slappe af med en god bog, og under en parasol har I mulighed for at tage en tiltrængt pause fra den bagende sol. 

Ud over poolområdet er der direkte adgang til en dejlig strand med gyldent sand. Her kan der slappes af til den store guldmedalje, og ellers er der også masser af aktiviteter at gå i kast med! Der kan lejes kanoer og vandcykler, så I kan opleve området fra vandet. Desuden kan man lære at stå på vandski eller prøve kræfter med sejlads. Der er altså både mulighed for at slappe af og for at give sig i kast med de mange sjove vandaktiviteter.

Pizzeria og strandbar

Pizzeria og strandbar

Hvis I bliver sultne eller trænger til en kølende forfriskning i løbet af stranddagen, er der ikke langt til hjælpen! Der er nemlig en strandbar på campingpladsen, og her kan I dagen igennem få snacks til at stille den lille sult samt læskende drikke, så I alle forbliver hydreret trods den stærke sol! Derudover er der et pizzeria på campingpladsen, hvor I kan få lækker, italiensk pizza. Der er masser af forskellige varianter, så der skulle gerne være noget, der falder i god jord ved både familiens børn og voksne!

Supermarked på Italy Camping Village

Supermarked på Italy Camping Village

Hvis I foretrækker selv at tilberede jeres måltider og spise i jeres egen campingbolig, kan I naturligvis handle ind på campingpladsen! Der er et supermarked, hvor I kan få alle de nødvendige ting til en vellykket campingferie, og hvis I er til decideret shopping, er der under en times kørsel til drømmenes by – Venedig – hvor der er rig mulighed for at handle diverse ting og sager!

Lidt om området

Lidt om området

Italy Camping Village ligger utroligt naturskønt og er et super udgangspunkt for gå- eller cykelture! Desuden er det selvfølgelig oplagt at tage på en dagstur til Venedig, hvorved campingferien kombineres med en smule storbyferie. Ydermere ligger campingpladsen lige ved siden af Camping Union Lido, som er en stor luksuscampingplads med alt, hvad det indebærer! Her er der blandt andet et stort vandland, og som gæster på Italy Camping Village har I adgang til Union Lido også. Desuden ligger campingpladsen nær byen Cavallino, som også er et besøg værd, og hvis I har unge, festglade mennesker med, er de sikkert glade for, at der ligger et diskotek tæt på campingpladsen. Der er altså sjove aktiviteter nok for alle familiens medlemmer!