Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Kerarno

Alt det får I:
Kort gåafstand til strand
Pool med vandrutsjebane
Spis i den lækre snackbar
Aktiviteter til store og små
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 800 m
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Saltvand
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 800 m
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Saltvand
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads

Nyd campingferie tæt på stranden

Tæt på Trinité sur Mer i et smukt område i Bretagne nord for Quiberonbugten ligger Kerarno Campingplads. Campingpladsen ligger blot nogle få minutters gang fra vandet, så hvis I ønsker en hyggelig badeferie for hele familien i det vestlige Frankrig, er campingpladsen Kerarno et åbenlyst valg. Området omkring campingpladsen byder på den skønneste natur i et frodigt skovområde. Inde på selve campingpladsen er der alverdens aktiviteter og et skønt poolområde. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand, 800 m
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Saltvand, Opvarmet
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Spray park
Andre faciliteter
Information
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Butikker
Bageri
Minimarked
Generelt
Grill tilladt
Gas og el
ID armbånd/kort
Sprog som tales
Fransk
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Nærmeste busstation
2 km
Nærmeste hospital
150 km
Nærmeste lufthavn
150 km
Nærmeste supermarked
400 m
Nærmeste togstation
15 km
Tætteste by
800 m
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Diskotek
10 km
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Strygejern
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
Fiskeri
3 km
Fodbold
Golfbane
Multisportsbane
Petanque
Ridning
10 km
Sportsturneringer
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Børne-disco
Underholdning (dag)
Højsæson, Kun fransk talende

Velkommen til Camping Kerarno

I gåafstand til badestranden

I gåafstand til badestranden

Campingpladsen Kerarno ligger meget tæt på vandet, og det er en skøn idé at gå ned og se stranden. Plage de Men er Bellec er kun en kilometer væk fra campingpladsen, og ligger smukt omkranset af den grønne skov. Træerne står tæt helt ned til sandet, så du kan måske endda høre vandet, før du ser det. Er I kommet afsted på en køligere dag, og er havvandet lige lidt for koldt, så kan I blive på Kerarno campingplads, der tilbyder en opvarmet pool fra midten af maj til midten af september.

Poolområde til vandhundene

Poolområde til vandhundene

I kan nyde den store pool og slappe af på de tilhørende siddepladser, som I finder i poolområdet. Herudover er der en vandrutsjebane til den store pool, som nok skal vække glæde. De mindste kan nyde et soppebassin, som står i forlængelse af den dybe pool, så mor og far nemt kan holde øje. Separat fra den store og dybe pool samt soppebassin er et mindre vandland, hvor de store børn kan lege så meget, de har lyst, uden at de plasker de voksne til.

Stil lækkersulten i snackbaren

Stil lækkersulten i snackbaren

Allerede før du har forladt Kerarno campingplads, kan du finde noget godt til ganen. Campingpladsen har nemlig sin egen snackbar, som fungerer meget lig et takeaway-sted. Her finder du for eksempel pizza til de små og moules frites til de voksne, og du er selvfølgelig velkommen til at tage de lækre sager med tilbage til din bolig og nyde måltidet i rolige omgivelser sammen med familien.

Indkøbsmulighed og shopping

Indkøbsmulighed og shopping

I Sant-Filiberzh finder I en købmand, som nok skal holde jeres behov dækket i løbet af hele jeres ferie. For at stille sjælens tørst efter oplevelser, kan I tage en tur forbi alle de markeder, de omkringliggende landsbyer tilbyder. Bretagneregionen, som Kerarno Campingplads befinder sig i, har en gammel og fantastisk kultur. Denne kultur fokuserer især på de fisk og skaldyr, som folket har kunnet fiske op i århundreder, og især østers er populære. En halv times kørsel nordvest fra campingpladsen ligger Hennebont, hvor I vil finde et af de største markeder i Bretagne, som har eksisteret siden Middelalderen.

Aktiviteter til store og små

Aktiviteter til store og små

Specifikt til børn og unge tilbyder Camping Kerarno klubber i juli og august, hvor der vil være underholdning og sjove aktiviteter. Børn, som vil tage del i børneklubben, skal være mellem fire og 11 år, og teenagere skal være mellem 12 og 15 år. Kerarno campingplads har masser af aktiviteter til den aktive familie. Campingladsen har indtil flere sportsbaner, så I kan spille fodbold, basketball, tennis og volleyball sammen – måske I endda kunne udfordre en af de andre familier til et spil eller to! Til den knap så kompetitive familie er der petanque og bordtennis.

Smukt område med oplevelser

Smukt område med oplevelser

Bretagne er en smuk region med flotte strande og grønne skove. Foruden Men er Bellec-stranden kan I også tage lidt længere vestpå for at finde Carnac-stranden. Carnac Plage har ikke lige så mange træer, så der er mere åben adgang til vandet. Fra strandene vil I på en klar dag kunne se Quiberon, en halvø mod vest. For at komme hurtigere rundt i Sant-Filiberzh kan I ride på heste eller køre ATV-maskiner eller gokarts. I kan også komme godt rundt i det friske havvand. Fra Sant-Filiberzh kan I leje en båd, sejle i kajak, windsurfe, stå på jetski og endda dykke.