Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Knaus Campingpark Mosel-Burgen

Alt det får I:
Beliggende direkte ned til Mosel
Egen havn
Udendørs opvarmet pool
Fantastisk område for udflugter
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Legeplads
Grill tilladt
Restaurant
Undendørsterrasse
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Legeplads
Grill tilladt
Restaurant
Undendørsterrasse
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)

Velkommen til Camping Mosel-Burgen

Camping Mosel-Burgen er smukt placeret direkte ved Mosel og midt i den ældste vinregion i Tyskland. Feriestedet har sin egen store lystbådehavn, en dejlig opvarmet pool og I har en vidunderlig udsigt over Bischofstein Slot på den anden side af floden. Floden Mosel er ideel til vandsport såsom kanosejlads, vandski og fiskeri. Campingparken har også en restaurant med solterrasse og en "biergarten", så her er ferie for alle pengene! Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Solbadningsområde
Sportsfaciliteter
Petanque
Minigolf
1 km
Bordtennis
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Vandsport
Vandski
6 km
Bådudlejning
8 km
Vandcykeludlejning
2 km
Kanoudlejning
1 km
Restauranter / barer
Restaurant
Undendørsterrasse
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
mod betaling
Tørretumblere
Mod betaling
Generelt
Grill tilladt
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Omgivelser
Tætteste by
1 km

Mere info om feriestedet og området

Opvarmet dejlig pool og andre faciliteter

Opvarmet dejlig pool og andre faciliteter

Vand er næsten altid et must på ferien og her får i en dejlig solopvarmet pool med plads til at ligge håndklæderne og nyde solen og børnene, der bader og pjasker rundt. Campingpladsen har også en stor legeplads med vippe, gynge og legehus med rutsjebane. Der er beachvolley, bordtennis og minigolf, så efter en dejlig dag på farten eller i poolen, kan I hygge jer sammen.

Restaurant og Biergarten

Restaurant og Biergarten

Der er intet så hyggeligt som en Biergarten, og så oven i købet med udsigt over Moselfloden. Her kan hele familien nyde en kold forfriskning, men livet lige så stille glider forbi på floden. Feriemaden kan nydes i restauranten eller ønsker I selv at lave mad, er der mulighed for indkøb ca. 10 min. kørsel fra feriestedet.

Ideer til udflugter og dagsture

Ideer til udflugter og dagsture

Reichsburg Cochem er mere end bare et slot! En smuk Moselleftermiddag for enhver elsker af riddere inkluderer også en slotstur gennem de gamle mure i Reichsburg, en af Mosels højeste bakkeborge, der troner over Moseldalen. Her oplever den besøgende et imponerende design af interiøret, såsom ridderhallen, spisestuen, jagtlokalet osv. Ud over flersprogede slotsture tilbyder Reichsburg i Cochem rustikke riddermåltider på fredage og lørdage, såkaldet "Gasterey i stil med de gamle riddere". "Rittergasterey" er en selskabelig aften med et fire-timers program, der er meget populært .

Geierlay hængebro er en af de højeste i verden og er en helt unik oplevelse. Adrenalinen pumper, når I krydser den 360 meter lange hængebro, hvor der er 100 meter ned. Det er ikke for svage nerver!

Det er gratis at gå over broen og den er åben hele året.

Dyreliv og fritidspark Klotten / Cochem

Gå på en opdagelsestur og observer faunaen i Klotten natur- og fritidspark. Det store antal dyre- og fuglearter er integreret i naturen i store indhegninger og et hyggeligt sted for et besøg.

Sennepsfabrik

På en af de ældste sennepsfabrikker (fra 1810) producerer sennepsfabrikant Wolfgang Steffens fremragende gourmet-sennep i henhold til udvalgte og historiske opskrifter og processer. Se over skulderen og oplev, hvordan sennep fremstilles på denne gamle sennepsfabrik.


Vinområdet Mosel

Vinområdet Mosel

Mosel er Tysklands ældste vinområde, og det er her, at den liflige Riesling dyrkes. Vin dyrkes ned af stejle skråninger, som ender nede ved floden. Landskabet er helt unikt og I bliver hurtigt imponeret over sceneriet. Risling hvidvinen er i dag en af de bedste hvidvine. 

Det mest kendte vinbyer i Mosel
Hvis denne vin lyder interessant og I gerne vil smage en klassisk Moselvin, så gå efter vinene fra ”Mittelmosel. Det er her de berømte vinbyer Bernkastel, Erden, Graach og Piesport ligger. Disse hvidvine er kendetegnet af en flot finesse med frugtige noter. Den mest kendte benyttede drue i Mosel er Riesling, og moselvinene med Riesling er ofte kendetegnet af friskhed og citrus.