Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping La Croix du Vieux Pont

Alt det får I:
Flot og eksklusiv campingplads
Nær Paris og Disneyland
Skønt poolområde og jacuzzi
Fantastiske restauranter og barer
Top faciliteter
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Kul, gas og el
Top faciliteter
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Kul, gas og el

Camping med fantastiske faciliteter halvanden time fra Paris

Camping La Croix du Vieux Pont ligger i rolige omgivelser med store poppeltræer, svajende piletræer, grønne hække og smukke blomster. Det er en flot plads, hvor man kan opleve fuglelivet nede ved floden eller ænderne, der spankulerer rundt på plænen foran slottet, som ligger lige ved siden af. Midt på campingpladsen er der to fiskesøer samt en lille sø, hvor man kan sejle i kano eller prøve en vandcykel - og så endda med en rigtig sandstrand. På campingpladsen er der endvidere en legeplads, trampoliner og restaurant/take-away. Fra terrassen kan man kigge ud over poolanlægget, som indeholder en indendørs opvarmet pool, udendørs pools og rutsjebaner. Så der er rige muligheder for en super ferie både for de store og de små. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Separat børnepool
Opvarmet, Ferskvand
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Bueskydning
Cykeludlejning
Volleyball
Billard / pool
Minigolf
Fitness
Fodbold
Bordtennis
Ridning
På pladsen
Basketball
Tennis
Aquarobics
Hund
Hund tilladt
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Mini gocarts
Pladsstørrelse
Stor plads
Vandsport
Kanoudlejning
Vandcykeludlejning
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Børne-disco
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Bageri
Supermarked
Lille udvalg, Højsæson
Souvenirs
Restauranter / barer
Restaurant
Højsæson
Bar
Undendørsterrasse, Højsæson
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Strygejern
Andre faciliteter
Bilvask
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Egnet til
Babyer (0-4 år), Teenagere (12+), Børn (5-11 år)
PC med Internet
Pladsens terræn
Flad
Omgivelser
Tætteste by
16 km
Ferie tema
Tæt på storby
Afstand fra Paris, 100 km

Camping La Croix du Vieux Pont i Frankrig

Camping La Croix du Vieux Pont ved Paris

Camping La Croix du Vieux Pont ved Paris

Camping La Croix du Vieux Pont er en 5-stjernet campingplads ved Berny-Riviére i Paris. Foruden den favorable beliggenhed tæt ved den smukke storby Paris, byder campingpladsen på et hav af naturoplevelser. Derudover finder du en stor, udendørs pool samt en skønhedssalon, så du kan nyde en kærlig behandling. 

Campingpladsen er det perfekte sted for dig, som vil kombinere afslappende camping og storbyferie på absolut bedste vis. På campingpladsen kan du og familien leje et mobilhome. Her finder I flere forskellige størrelser, så I kan finde lige netop det mobilhome, der passer til jeres behov. Nogle mobilehomes ligger helt nede ved søen, og her er god plads til familier med små børn.

Moderne og børnevenligt poolanlæg

Moderne og børnevenligt poolanlæg

Camping La Croix du Vieux Pont har en yderst moderne swimmingpool. Her har de små for alvor plads til at lege og have det sjovt i de snoede vandrutsjebaner, de mange springvand og de klippefyldte dæmninger. Mens børnene leger i swimmingpoolen, har de voksne mulighed for at nyde solens stråler fra en liggestol eller hoppe en tur i campingpladsens jacuzzi. 

Fra campingpladsen har I tilmed direkte adgang til en smuk sø, hvor I kan nyde den franske natur fra dens absolut bedste side.

Lækre restauranter og barer

Lækre restauranter og barer

Efter en lang dag i skønne Paris med sightseeing eller Disneyland® Paris, eller efter en sjov og afslappende dag ved poolen, melder sulten sig hurtigt. På Camping La Croix du Vieux Pont behøver I ikke at køre langt for lækre, franske specialiteter. På campingpladsen finder I nemlig hele to restauranter, hvor I på menukortet kan finde alt, hvad hjertet begærer. 

Efter et skønt måltid kan I tilmed svinge forbi en af de to barer og smage på de franske vindråber eller drikke en kold, forfriskende drink, mens I nyder udsigten til den smukke solnedgang.

Gode indkøbs- og shoppemuligheder

Gode indkøbs- og shoppemuligheder

På selve Camping La Croix du Vieux Pont er der rig mulighed for at gøre sine daglige indkøb i det lokale supermarked. Her finder I nemlig et stort udvalg af lokale råvarer, frugt og grønt, så I selv kan tilberede en lækker morgenmad, frokost eller aftensmad. 

Derudover finder I på pladsen en skønhedssalon, hvor personalet altid står klar til at forkæle jeres feriehjerter. Sidst, men ikke mindst finder I en souvenirbutik, hvor I har rig mulighed for at købe en lille feriegave med hjem til familien.

Oplevelser i lokalområdet

Oplevelser i lokalområdet

Med sin beliggenhed i charmerende landlige omgivelser kan det være svært at tro på, at denne campingplads kun ligger halvanden time fra Paris. Gå i en afstand af 10 minutter fra campingpladsen og så finder I en typisk fransk provinsby Vic-sur-Aisne med det centrale torv omgivet af bagere, restauranter og barer. Byen Soissons kan nås på 15 minutter i bil og der findes en togstation, supermarkeder, butikker, barer og restauranter. 

Ønsker I at være aktive på ferien, er Canopée en oplevelse værd. Dette er en naturpark, som ligger blot 7,1 km fra plafsen, og som giver hele familien mulighed for klatring i smukke landskaber.

Storbyen Paris og Disneyland® Paris

Storbyen Paris og Disneyland® Paris

Det er ikke kun campingpladsens skønne faciliteter, som har resulteret i de 5 stjerner. Det fantastiske område nær Paris er nemlig absolut eftertragtet og er bestemt også 5 stjerner værd. Paris ligger blot en kort køretur fra campingpladsen og byder på et hav af oplevelser. Her finder I for eksempel Eiffeltårnet, som er blandt verdens største turistattraktioner. 

Uden for campingpladsen og blot 90 minutter væk finder I tilmed Disneyland® Paris. Disneyland® Paris er altid et hit på familieferien, og det er let at komme dertil med bus eller i bil. 

Ønsker I at opleve fransk kultur, er Chateau de Pirrefonds et besøg værd. Dette er en slotsplads, som byder på masser af mystik. Det klassiske, middelalderlige slot hæver sig over landskabet og kan for alvor give jer en oplevelse med i bagagen.