Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping La Croix du Vieux Pont

Alt det får I:
Fantastiske restauranter og barer
Flot og eksklusiv campingplads
Skønt poolområde og jacuzzi
Nær Paris og Disneyland
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Underholdning (aften)
Højsæson
Vandrutsjebane
Alders- og højdebegrænsning
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Underholdning (aften)
Højsæson
Vandrutsjebane
Alders- og højdebegrænsning
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet

Camping med fantastiske faciliteter halvanden time fra Paris

Camping La Croix du Vieux Pont ligger i rolige omgivelser med store poppeltræer, svajende piletræer, grønne hække og smukke blomster. Det er en flot plads, hvor man kan opleve fuglelivet nede ved floden eller ænderne, der spankulerer rundt på plænen foran slottet, som ligger lige ved siden af. Midt på campingpladsen er der to fiskesøer samt en lille sø, hvor man kan sejle i kano eller prøve en vandcykel - og så endda med en rigtig sandstrand. På campingpladsen er der endvidere en legeplads, trampoliner og restaurant/take-away. Fra terrassen kan man kigge ud over poolanlægget, som indeholder en indendørs opvarmet pool, udendørs pools og rutsjebaner. Så der er rige muligheder for en super ferie både for de store og de små. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Alders- og højdebegrænsning
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Separat børnepool
Ferskvand, Opvarmet
Indendørs pool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Børne-disco
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Bilvask
Opladning elbiler
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
5 stjerner
Butikker
Bageri
Souvenirs
Supermarked
Lille udvalg, Højsæson
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Tæt på storby
Afstand fra Paris, 100 km
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Ekstratelt (lille)
Ikke tilladt
Grill tilladt
Kul og gas
PC med Internet
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
16 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Undendørsterrasse, Højsæson
Restaurant
Højsæson
Sanitetsforhold
Strygejern
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Billard / pool
Bordtennis
Bueskydning
Cykeludlejning
Fodbold
Minigolf
Ridning
På pladsen
Tennis
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Mini gocarts
Trampoliner / hoppeborg
Vandsport
Kanoudlejning
Vandcykeludlejning

Camping La Croix du Vieux Pont i Frankrig

Camping La Croix du Vieux Pont ved Paris

Camping La Croix du Vieux Pont ved Paris

Camping La Croix du Vieux Pont er en 5-stjernet campingplads ved Berny-Riviére i Paris. Foruden den favorable beliggenhed tæt ved den smukke storby Paris, byder campingpladsen på et hav af naturoplevelser. Derudover finder du en stor, udendørs pool samt en skønhedssalon, så du kan nyde en kærlig behandling. 

Campingpladsen er det perfekte sted for dig, som vil kombinere afslappende camping og storbyferie på absolut bedste vis. På campingpladsen kan du og familien leje et mobilhome. Her finder I flere forskellige størrelser, så I kan finde lige netop det mobilhome, der passer til jeres behov. 

Moderne og børnevenligt poolanlæg

Moderne og børnevenligt poolanlæg

Camping La Croix du Vieux Pont har en yderst moderne swimmingpool. Her har de små for alvor plads til at lege og have det sjovt i de snoede vandrutsjebaner, de mange springvand og de klippefyldte dæmninger. Mens børnene leger i swimmingpoolen, har de voksne mulighed for at nyde solens stråler fra en liggestol eller hoppe en tur i campingpladsens jacuzzi. 

Fra campingpladsen har I tilmed direkte adgang til en smuk sø, hvor I kan nyde den franske natur fra dens absolut bedste side.

Lækre restauranter og barer

Lækre restauranter og barer

Efter en lang dag i skønne Paris med sightseeing eller Disneyland® Paris, eller efter en sjov og afslappende dag ved poolen, melder sulten sig hurtigt. På Camping La Croix du Vieux Pont behøver I ikke at køre langt for lækre, franske specialiteter. På campingpladsen finder I nemlig hele to restauranter, hvor I på menukortet kan finde alt, hvad hjertet begærer. 

Efter et skønt måltid kan I tilmed svinge forbi en af de to barer og smage på de franske vindråber eller drikke en kold, forfriskende drink, mens I nyder udsigten til den smukke solnedgang.

Gode indkøbs- og shoppemuligheder

Gode indkøbs- og shoppemuligheder

På selve Camping La Croix du Vieux Pont er der rig mulighed for at gøre sine daglige indkøb i det lokale supermarked. Her finder I nemlig et stort udvalg af lokale råvarer, frugt og grønt, så I selv kan tilberede en lækker morgenmad, frokost eller aftensmad. 

Derudover finder I på campingpladsen en skønhedssalon, hvor personalet altid står klar til at forkæle jeres feriehjerter. Sidst, men ikke mindst finder I en souvenirbutik, hvor I har rig mulighed for at købe en lille feriegave med hjem til familien.

Oplevelser i lokalområdet

Oplevelser i lokalområdet

Med sin beliggenhed i charmerende landlige omgivelser kan det være svært at tro på, at denne campingplads kun ligger halvanden time fra Paris. Gå i en afstand af 10 minutter fra campingpladsen og så finder I en typisk fransk provinsby Vic-sur-Aisne med det centrale torv omgivet af bagere, restauranter og barer. Byen Soissons kan nås på 15 minutter i bil og der findes en togstation, supermarkeder, butikker, barer og restauranter. 

Ønsker I at være aktive på ferien, er Canopée en oplevelse værd. Dette er en naturpark, som ligger blot 7,1 km fra campingpladsen, og som giver hele familien mulighed for klatring i smukke landskaber.

Storbyen Paris og Disneyland® Paris

Storbyen Paris og Disneyland® Paris

Det er ikke kun campingpladsens skønne faciliteter, som har resulteret i de 5 stjerner. Det fantastiske område nær Paris er nemlig absolut eftertragtet og er bestemt også 5 stjerner værd. Paris ligger blot en kort køretur fra campingpladsen og byder på et hav af oplevelser. Her finder I for eksempel Eiffeltårnet, som er blandt verdens største turistattraktioner. 

Uden for campingpladsen og blot 90 minutter væk finder I tilmed Disneyland® Paris. Disneyland® Paris er altid et hit på familieferien, og det er let at komme dertil med bus eller i bil. 

Ønsker I at opleve fransk kultur, er Chateau de Pirrefonds et besøg værd. Dette er en slotsplads, som byder på masser af mystik. Det klassiske, middelalderlige slot hæver sig over landskabet og kan for alvor give jer en oplevelse med i bagagen.