Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping La Croix du Vieux Pont

Inklusiv i prisen
Eksklusiv campingplads
Nær Paris og Disneyland
Skønt poolområde og jacuzzi
Fantastiske restauranter og barer
Top Faciliteter
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Kul, gas og el
Top Faciliteter
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Kul, gas og el

Velkommen til Camping La Croix du Vieux Pont

"En Michelin-plads med super faciliteter, kun godt én time fra Paris" Camping La Croix du Vieux Pont ligger i rolige omgivelser med store poppeltræer, svajende piletræer, grønne hække og smukke blomster. Det er en flot plads, hvor man kan opleve fuglelivet nede ved floden eller ænderne, der spankulerer rundt på plænen foran slottet, som ligger lige ved siden af. Midt på pladsen er der to fiskesøer samt en lille sø, hvor man kan sejle i kano eller prøve en vandcykel - og så endda med en rigtig sandstrand. På pladsen er der endvidere en legeplads, trampoliner og restaurant/take-away. Fra terrassen kan man kigge ud over swimmingpoolanlægget, som indeholder en indendørs opvarmet pool, udendørs pools og rutsjebaner. Så der er rige muligheder for en super ferie både for de store og de små. Nogle mobilehomes ligger helt nede ved søen. God plads til familier med små børn Lokalområdet: Med sin beliggenhed i charmerende landlige omgivelser ligger denne plads kun godt en time fra Paris. Kun 10 min. gang fra pladsen finder man en typisk fransk provinsby Vic-sur-Aisne med det centrale torv omgivet af bagere, restauranter og barer. Byen Soissons kan nås på 15 min. i bil og der findes en togstation, supermarkeder, butikker, barer og restauranter. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Separat børnepool
Opvarmet, Ferskvand
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Børne-disco
Højsæson
Generelt
Egnet til
Teenagere (12+), Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år)
Grill tilladt
Kul, gas og el
PC med Internet
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Pladsens terræn
Flad
Restauranter / barer
Bar
Undendørsterrasse
Restaurant
Sportsfaciliteter
Fitness
Volleyball
Billard / pool
Minigolf
Fodbold
Basketball
Ridning
På pladsen
Bordtennis
Aquarobics
Tennis
Bueskydning
Cykeludlejning
Til børnene
Legeplads
Mini gocarts
Trampoliner / hoppeborg
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Strygejern
Tørretumblere
Vandsport
Kanoudlejning
Vandcykeludlejning
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Souvenirs
Bageri
Pladsstørrelse
Stor plads
Andre faciliteter
Bilvask
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)

Boliger - Camping La Croix du Vieux Pont

Camping La Croix du Vieux Pont i Frankrig

Camping La Croix du Vieux Pont – Paris

Camping La Croix du Vieux Pont – Paris

Camping La Croix du Vieux Pont er en 5-stjernet campingplads ved Berny-Riviére i Paris. Foruden den favorable beliggenhed tæt ved den smukke storby Paris, byder Camping La Croix du Vieux Pont på et hav af naturoplevelser. Derudover finder du en stor, udendørs pool samt en skønhedssalon, så du kan nyde en kærlig behandling.
Camping La Croix du Vieux Pont er det perfekte sted for dig, som vil kombinere afslapnings- og storbyferie på absolut bedste vis. På pladsen kan du og familien leje et mobilhome. Her finder I flere forskellige størrelser, så I kan finde lige netop det mobilhome, der passer til jeres behov.


Moderne og børnevenlig svømmingpool

Moderne og børnevenlig svømmingpool

Camping La Croix du Vieux Pont har en yderst moderne swimmingpool. Her har de små for alvor plads til at lege og have det sjovt i de snoede vandrutsjebaner, de mange springvand og de klippefyldte dæmninger. Mens børnene leger i swimmingpoolen, har de voksne mulighed for at nyde solens stråler fra en liggestol eller hoppe en tur i pladsens jacuzzi. Fra pladsen har I tilmed direkte adgang til en smuk sø, hvor I kan nyde den franske natur fra dens absolut bedste side.

Lækre restauranter og barer

Lækre restauranter og barer

Efter en lang dag i skønne Paris med sightseeing eller Disneyland, eller efter en sjov og afslappende dag ved poolen, melder sulten sig hurtigt. På Camping La Croix du Vieux Pont behøver I ikke at køre langt for lækre, franske specialiteter. På pladsen finder I nemlig hele to restauranter, hvor I på menukortet kan finde alt, hvad hjertet begærer. Efter et skønt måltid kan I tilmed svinge forbi en af de to barer og smage på de franske vindråber eller drikke en kold, forfriskende drink, mens I nyder udsigten til den smukke, franske solnedgang.

Gode indkøbs- og shoppemuligheder

Gode indkøbs- og shoppemuligheder

På selve Camping La Croix du Vieux Pont er der rig mulighed for at gøre sine daglige indkøb i det lokale supermarked. Her finder I nemlig et stort udvalg af lokale råvarer, frugt og grønt, så I selv kan tilberede en lækker morgenmad, frokost eller aftensmad. Derudover finder I på pladsen en skønhedssalon, hvor personalet altid står klar til at forkæle jeres feriehjerter. Sidst, men ikke mindst finder I en souvenirbutik, hvor I har rig mulighed for at købe en lille feriegave med hjem til familien.

Besøg det fantastiske område nær Paris

Besøg det fantastiske område nær Paris

Det er ikke kun pladsens skønne faciliteter, som har resulteret i de 5 stjerner. Det fantastiske område nær Paris er nemlig absolut eftertragtet og er bestemt også 5 stjerner værd. Paris ligger blot en kort køretur fra pladsen og byder på et hav af oplevelser. Her finder I for eksempel Eiffeltårnet, som er blandt verdens største turistattraktioner.  
Udenfor pladsen og blot 90 minutter væk finder I tilmed Disneyland Paris. Disneyland Paris er altid et hit på familieferien, og det er let at komme dertil med bus eller i bil. Ønsker I at opleve fransk kultur, er Chateau de Pirrefonds et besøg værd. Dette er en slotsplads, som byder på masser af mystik. Det klassiske, middelalderlige slot hæver sig over landskabet og kan for alvor give jer en oplevelse med i bagagen.  
Ønsker I at være aktive på ferien, er Canopée en oplevelse værd. Dette er en naturpark, som ligger blot 7,1 km fra plafsen, og som giver hele familien mulighed for klatring i smukke landskaber.