Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping La LLosa

Alt det får I:
Afslapning for alle pengene
Pool på campingpladsen
Underholdning i timevis
Strand i gåafstand
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 50 m
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Lagune-stil
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 50 m
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Lagune-stil
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson

Tag på sommerferie på prisbelønnet campingplads i Spanien

På Camping La Llosa betyder ferie ferie. Camping La Llosa er en campingplads, der lader jer koble fuldstændig af fra hverdagen og fokusere på at holde fri sammen med familien. Campingpladsens gode omdømme er velfortjent – de gør meget ud af, at netop familieferier bliver lige efter bogen. Alle stedets faciliteter og aktiviteter er indrettet til både at appellere til børn, unge, voksne og ældre. Dertil er området omkring campingpladsen spækket med attraktioner og oplevelser til enhver. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand, 50 m
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand, Lagune-stil, May - October
Separat børnepool
Ferskvand, Med legeredskaber
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Børne-disco
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Bageri
Kiosk
Supermarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul og gas
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
1 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Take away
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Petanque
Sportsturneringer
Til børnene
Legeplads

Praktisk information

Klimaanlæg vil ikke være tilgængeligt før juni på Camping La Llosa.

Velkommen til Camping La Llosa

Nye swimmingpools og hvide strande

Nye swimmingpools og hvide strande

Tager man på badeferie til Camping La Llosa, kan alle vandløver forvente at få en oplevelse. Camping La Llosa kan prale af at have rekonstrueret hele deres poolområde i 2019, så der nu er swimmingpools designet til både babyer, børn, unge og voksne med en sjov vandlegeplads til børnene. Dette nye design af poolområdet har fået fantastiske anmeldelser – prøv det selv af, og giv jeres egen! Er I mere til hvide sandstrande, så kan I få jeres lyst styret. Lange, hvide strande med himmelblåt, klart vand pryder nemlig udkanten af campingpladsen – så glem ikke solcremen.

Mad og drikke

Mad og drikke

På Camping La Llosa kan I nyde alle dagens måltider. Morgenbuffeten står klar til at give jer en god start på dagen, og restauranten tilbyder hjemmelavet mad på klassisk spansk vis. Der serveres ikke kun spanske retter, så der er noget for enhver smag. Restauranten har et flot interiør, men I kan også nyde måltidet til en flot udsigt under den lune sol eller en kølig parasol på restaurantens terrasse. Som med alt andet på Camping La Llosa er fokus 100 % på en god familieatmosfære. Skulle I få brug for dagligvarer eller en bager, så er dette også at finde i Camping La Llosas supermarked. Her finder I friskbagt brød og et generøst udvalg af vine.  

Aktiviteter til børn

Aktiviteter til børn

På Camping La Llosa får I ikke mange muligheder for at kede jer. Der er et væld af aktiviteter, der arrangeres af stedets servicemindede personale til både børn, unge, voksne og ældre. Aftentimerne byder også ofte på underholdning i forskellige former. Børnene forkæles med et enormt udvalg af arrangementer, heriblandt børnediskotek og karaoke, hvor festaberne kan give den gas, og interessante workshops. Der er faciliteter til en lang række sportsaktiviteter med stedets multifunktionelle sportsbane, hvor man kan spille både basketbold, fodbold, bordtennis og meget mere.

... og til voksne!

... og til voksne!

Man har også nok at se til som voksen. Morgengymnastikken kan man få klaret med Camping La Llosas aqua-workouts, hvor man får skudt dagen i gang med en dukkert, og øvelser, man nok aldrig havde tænkt mulige i vandet. Diverse lektioner i dans og musik tilbydes også og sportsarrangementer til de mere konkurrencemindede.

I området

I området

I området omkring campingpladsen kan man finde en lang række attraktive oplevelser. Man kan gå langs den smukke sandstrand i blot 15 minutter og ende i den hyggelige fiskerby, Cambrils. Her kan man nyde et glas spansk vin til en bid mad eller beskue nogle af de flotte kulturelle attraktioner. Dertil ligger den moderne forlystelsespark, Portaventura World, et kvarters kørsel fra campingpladsen. Har I en vovehals eller to iblandt jer, eller er I blot glade for en rutsjebanetur, så er dette stedet for jer. Også flotte naturområder omkring Terres de L’ebre er et besøg værd for enhver, som holder af naturskønne og naturlige omgivelser.