Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping La Masseria

Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, 200 m
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, 200 m
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Kul, gas og el

Velkommen til Camping La Masseria

Camping La Masseria ligger kun 2,5 km fra den livlige by Gallipoli i Salento, som er en af de mest unikke og smukke områder i Puglia-regionen. Pladsen er familiedrevet og tilbyder førsteklasses service med stor sikkerhed for et behageligt ophold. Poolområdet på La Masseria er en af de største i det sydlige Italien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, 200 m
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Mod betaling
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Læge
Dagligt
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Brindisi, 75 km
Tætteste by
3 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Strandbar
Mad/drikke
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fiskeri
Fodbold
Mod betaling, 5-a-side
Petanque
Sportsturneringer
Tennis
Mod betaling
Volleyball
Sand
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Dykning

Praktisk information

Vi er glade for at kunne informere dig om, at der er mulighed for at tjekke ind online ved at klikke på dette link: https://geiviltur.wufoo.com/forms/camping-la-masseria-registration-card/

Camping La Masseria i Italien

Camping La Masseria i Puglia

Camping La Masseria i Puglia

I Salento, som ligger i den sydlige del af Puglia-regionen, finder du Camping La Masseria – en familiedrevet campingplads med et kæmpe poolområde, privat strand og fantastiske omgivelser. Campingpladsen byder på sportsfaciliteter, underholdning og mulighed for total afslapning – alt hvad der er med til at gøre en campingferie perfekt.

Pladsen ligger som sagt tæt på den smukke by Gallipoli, der også er kendt som den "Ioniske Pearl". Den sjove vandpark "Splash", hvor der både er underholdning om dagen og om aftenen ligger nærmest lige ved siden af. Pladsens omgivelser er i det hele taget vidunderlige. 

Enormt poolområde og privat strand

Enormt poolområde og privat strand

Campingpladsen råder over en af de største poolkomplekser i Syditalien. Poolområdet består af en stor pool med børnepoolområde og små øer, voksenområdet er med jacuzzi og pool i olympiske mål. Der er også parasoller og liggestole, som kan lejes. Poolområdet er åbent fra midten af maj til midten af september. Badehætter er obligatoriske.

Stranden ved pladen består dels af en lille stenstrand og dels af en sandstrand med en skrånende havbund. I kan leje parasoller og liggestole på stranden, som kun ligger 200 m fra campingpladsen. I kommer dertil via en fodgængertunnel. Der er det hele: barer og restauranter: pizzaria-restaurant, take-away, bar, strandbar.


Fyldt med underholdning

Fyldt med underholdning

I bliver holdt i gang af animationsteamet og de mange sportsaktiviteter dagen igennem, hvor der bl.a. er miniklub, spil og turneringer samt aftenunderholdning fra den 1. juni til 1. september. Der er også legeplads, beachvolleybane, tennisbane,  cykeludlejning og fodboldbane.

OBS! Fodboldbane er mod ekstra betaling, man skal være mindst 12 personer for at booke banen og man skal være 14 år for at deltage i turneringer.

Rige indkøbsmuligheder, restaurant og souvenirshop

Rige indkøbsmuligheder, restaurant og souvenirshop

På pladsen er der gode muligheder for indkøb af det nødvendige. Der findes både et minimarked med de basale fødevarer og en tobakshandler. Hvis I gerne vil have et minde med hjem fra ferien, kan I besøge pladsens fine souvenirshop.

Camping La Masseria har lidt af hvert – både en stor restaurant, et pizzeria og en bar. Så når sulten melder sig, kan I få serveret både udsøgte italienske specialiteter og internationale retter. Om aftenen kan I nyde en lækker drink i baren.

Unikke naturomgivelser og seværdigheder

Unikke naturomgivelser og seværdigheder

Italienerne selv søger tilflugt fra hverdagen i det smukke Salento-område, som er præget af billedskøn natur, hvide sandstrande og god mad. Salento er også populær for sine charmerende fiskerbyer, som er kendetegnet ved lokal charme, gode madoplevelser og smukke strande. Desuden ligger den sjove vandpark, ’Splash’, et stenkast fra campingpladsen.