Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping La Masseria

Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten, 200 m
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Legeplads
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten, 200 m
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Legeplads

Velkommen til Camping La Masseria

Camping La Masseria ligger kun 2,5 km fra den livlige by Gallipoli i Salento, som er en af de mest unikke og smukke områder i Puglia-regionen. Pladsen er familiedrevet og tilbyder førsteklasses service med stor sikkerhed for et behageligt ophold. Poolområdet på La Masseria er en af de største i det sydlige Italien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten, 200 m
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Mod betaling
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Sportsturneringer
Bordtennis
Fiskeri
Cykeludlejning
Tennis
Mod betaling
Fodbold
Mod betaling
Volleyball
Sand
Petanque
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Vandsport
Dykning
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Underholdning (dag)
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Snackbar
Strandbar
Mad/drikke
Pizzaria
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Læge
Dagligt
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Generelt
Sprog som tales
Italiensk, Engelsk, Tysk
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Kul, gas og el
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Brindisi, 75 km
Tætteste by
3 km

Camping La Masseria i Italien

Camping La Masseria i Puglia

Camping La Masseria i Puglia

I Salento, som ligger i den sydlige del af Puglia-regionen, finder du Camping La Masseria – en familiedrevet campingplads med et kæmpe poolområde, privat strand og fantastiske omgivelser. Campingpladsen byder på sportsfaciliteter, underholdning og mulighed for total afslapning – alt hvad der er med til at gøre en campingferie perfekt.

Pladsen ligger som sagt tæt på den smukke by Gallipoli, der også er kendt som den "Ioniske Pearl". Den sjove vandpark "Splash", hvor der både er underholdning om dagen og om aftenen ligger nærmest lige ved siden af. Pladsens omgivelser er i det hele taget vidunderlige. 

Enormt poolområde og privat strand

Enormt poolområde og privat strand

Campingpladsen råder over en af de største poolkomplekser i Syditalien. Poolområdet består af en stor pool med børnepoolområde og små øer, voksenområdet er med jacuzzi og pool i olympiske mål. Der er også parasoller og liggestole, som kan lejes. Poolområdet er åbent fra midten af maj til midten af september. Badehætter er obligatoriske.

Stranden ved pladen består dels af en lille stenstrand og dels af en sandstrand med en skrånende havbund. I kan leje parasoller og liggestole på stranden, som kun ligger 200 m fra campingpladsen. I kommer dertil via en fodgængertunnel. Der er det hele: barer og restauranter: pizzaria-restaurant, take-away, bar, strandbar.


Fyldt med underholdning

Fyldt med underholdning

I bliver holdt i gang af animationsteamet og de mange sportsaktiviteter dagen igennem, hvor der bl.a. er miniklub, spil og turneringer samt aftenunderholdning fra den 1. juni til 1. september. Der er også legeplads og en oppustelige legeplads på stedet, beachvolleybane, tennisbane, 5 a-side fodbold og cykeludlejning.

Rige indkøbsmuligheder, restaurant og souvenirshop

Rige indkøbsmuligheder, restaurant og souvenirshop

På pladsen er der gode muligheder for indkøb af det nødvendige. Der findes både et minimarked med de basale fødevarer og en tobakshandler. Hvis I gerne vil have et minde med hjem fra ferien, kan I besøge pladsens fine souvenirshop.

Camping La Masseria har lidt af hvert – både en stor restaurant, et pizzeria og en bar. Så når sulten melder sig, kan I få serveret både udsøgte italienske specialiteter og internationale retter. Om aftenen kan I nyde en lækker drink i baren.

Unikke naturomgivelser og seværdigheder

Unikke naturomgivelser og seværdigheder

Italienerne selv søger tilflugt fra hverdagen i det smukke Salento-område, som er præget af billedskøn natur, hvide sandstrande og god mad. Salento er også populær for sine charmerende fiskerbyer, som er kendetegnet ved lokal charme, gode madoplevelser og smukke strande. Desuden ligger den sjove vandpark, ’Splash’, et stenkast fra campingpladsen.