Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping la Pinatelle

Alt det får I:
Besøg det ugentlige lokale marked
Pool område med smukke omgivelser
Dejligt område til vandreture
Vandsport og sjov ved vandet
Top faciliteter
Udendørs pool
Legeplads
Bordtennis
Restaurant
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Top faciliteter
Udendørs pool
Legeplads
Bordtennis
Restaurant
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)

Bo i naturskønne omgivelser med familien i Provence

Sydfrankrig, specifikt Provence, er destinationen for jeres næste campingferie, fordi her går ønsker i opfyldelse. Naturskønhed, ro, samt aktiviteter er nogle af ingredienserne på jeres campingferie i Saint-Auban. Og som I måske ved, så er en malerisk landsby aldrig langt væk i Frankrig, som byder på masser af kultur og historie. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Udendørs pool
Solsenge ved poolen
Antal stjerner
3 stjerner
Generelt
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
66 km
Tætteste by
1.5 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Restaurant
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordfodbold
Bordtennis
Fiskeri
Tæt på pladsen, 1 km
Minigolf
Petanque
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson

Velkommen til Camping Pinatelle

Pool og vandsportsmuligheder

Pool og vandsportsmuligheder

Sjældent har I haft muligheden for at svømme med en smukkere udsigt end på denne campingplads i Provence! Fra den børnevenlige og opvarmede pool til de dejlige solsenge rundt omkring ser I vidunderlige klippeformationer. Vandsportsentusiaster kan nyde sig selv ved Castillon-søen med kajaksejlads, vandcykling og sejlsport. Rafting og canyoning er meget populære i den imponerende Gorges du Verdon.

Aktiviteter og spisemuligheder

Aktiviteter og spisemuligheder

Din campingferie i Saint-Auban i denne rustikke dal er velegnet til vandreture og sportsbegivenheder, så om man er til en afslappet eller aktiv ferie, så kan I det hele her. Der er en legeplads for de mindste, og I kan have en hyggelig dyst på minigolfbanen eller under en omgang billard eller bordtennis. Der arrangeres dansefester for unge og gamle om aftenen, så underholdning finder I masser af. Når sulten melder sig, så kan I spise lækre retter i bar-restauranten, som for eksempel en friskbagt pizza.

Omgivelserne omkring Camping Pinatelle

Omgivelserne omkring Camping Pinatelle

Nyd den uberørte natur her, som inkluderer lavendelmarker, klipper og speciel fauna, som alle kæmper om opmærksomhed. Grotterne i Saint-Cezaire eller en spektakulær vandretur på Sentier Blanc-Martel, hvor mange overvinder deres højdeskræk, er begge uforglemmelige udflugter. Maleriske landsbyer som Saint-Auban eller La Garde er altid sjove at besøge, hvor I også kan tage på det ugentlige marked. Børn kan more sig i Ludiparc. Cannes ligger halvandens times kørsel væk - og er et besøg værdig! I receptionen kan I også spørge efter loppemarkeder og festivalkalenderen.