Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

La Prairie (le Muy)

Alt det får I:
Festivaler og gademarkeder
Stort udvalg af forlystelsesparker
Aktiviteter for børn og sportsfaciliteter
Stort poolområde
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Multisportsbane
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Multisportsbane

Familievenligt feriested i smukke Provence

Denne sommer kan en tur til Camping La Prairie være jeres ideelle campingferie. Nyd det smukke Provence i Sydfrankrig, omgivet af alsidigt naturskønhed, et stort udvalg af forlystelsesparker og små og større byer, der er værd at besøge. Det er det perfekte miljø for hele familien, hvor I kan nyde livet og slappe af. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Separat børnepool
Jacuzzi / Whirlpool
Solsenge ved poolen
Antal stjerner
3 stjerner
Generelt
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
76 km
Tætteste by
5 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fitness
Udendørs
Multisportsbane
Petanque
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson

Velkommen til Camping La Prairie

Poolområde hos Camping La Prairie

Poolområde hos Camping La Prairie

Pool er en underdrivelse for det svømmeparadis, der danner det solrige centrum for jeres campingferie hos Camping La Prairie. Her finder I forskellige pools for alle aldre, som er bygget omkring et slags slot, hvor man glider ned i vandet via en vandrutschebane. Det hele leder op til leg og er smukt designet. Parasoller og liggestole er selvfølgelig også at finde på campingpladsen.

Aktiviteter og spisemuligheder

Aktiviteter og spisemuligheder

Børneklubben holder de yngste feriegæster beskæftiget med kreative, legende eller eventyrlige aktiviteter. Ansigtsmaling, deltagelse i en olympiade, bordtennisturnering eller øve fodboldfærdighederne er alt sammen muligt her, ligesom man kan lege uendeligt på legepladsen. Der er også underholdning om aftenen med livemusik og interaktive begivenheder som karaoke, hvor både voksne og børn kan deltage og more sig. Nyd en salat, pizza eller lokale specialiteter på terrassen under palmerne og nyd aftenen efter en lang aktivitetsfyldt dag. I har også mulighed for at hente friskt morgenmad hver morgen hos bageren, hvor I finder friske baguettes og croissanter.

Området omkring campingpladsen

Området omkring campingpladsen

Opdag markederne, festivalerne og gademarkederne rundt i de sydfranske landsbyer; Draguignan, Callas og Vidauban. Nyd den spektakulære natur i Aoubre L'aventure Nature eller i kløfterne i Vallon Sourn, hvor I kan spotte gribbe, stenbukke og murmeldyr. Rafting, canyoning og andre vandsportsaktiviteter er populære her, og er en oplagt heldagsaktivitet for hele familien. Kør til Toulon og oplev imponerende arkitektur eller spot berømtheder i trendige Saint-Tropez. En dag i forlystelsespark? Forkæl børnene med en dag i Ecopark Adventures La Castille eller Azur Park.