Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping La Ribeyre

Alt det får I:
Kulturelle oplevelser i nærheden
Stort poolområde og privat sø
Aktiviteter for alle aldre
Grønne og frodige omgivelser
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Overdækket
Mini klub
Min. alder: 5
Underholdning (aften)
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Overdækket
Mini klub
Min. alder: 5
Underholdning (aften)

Camping La Ribeyre - Luksuscamping i den friske bjergluft

Camping La Ribeyre ligger i regionen Auvergne i Frankrig, som er et område fyldt med grønne skove, søer og bjerge. Området huser bjergkæden Chaîne des Puys, og Camping La Ribeyre ligger derfor i 800 meters højde og kan garantere sund, frisk bjergluft. Pladsen er den ideelle feriedestination for den aktive familie, der gerne vil vandre og opleve den vilde natur. På campingpladsen finder I også aktiviteter og faciliteter, hvis I er på udkig efter afslapning og velvære. Der er nemlig mulighed for alt fra kanoture til aftenunderholdning og wellness. I får også lækre madoplevelser fra restauranten, som ligger tæt på campingpladsen, og på selve campingpladsen er der bageri og supermarked. På Camping La Ribeyre får I altså hele pakken. Vand og land. Aktiviteter og afslapning. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Overdækket
Jacuzzi / Whirlpool
Underholdning
Mini klub
Min. alder: 5
Underholdning (aften)
Børne-disco
Højsæson
Junior klub
Teenage klub
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Information
Opladning elbiler
mod betaling
Antal stjerner
5 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Grill tilladt
Fælles grill område
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Større hunde ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
1.8 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Badminton
Cykeludlejning
Fodbold
Hiking
Tennis
Mod betaling
Yoga
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Hoppeborg
Vandsport
Kanoudlejning
Betales på pladsen
Wellness faciliteter
Manicure
Betales på pladsen

Velkommen til Camping La Ribeyre

Pools, søer og diverse vandaktiviteter

Pools, søer og diverse vandaktiviteter

Camping La Ribeyre har badefaciliteter, som passer til ethvert behov. Har I lyst til at være i naturen og nyde det betagende bjergområde, kan I tage en svømmetur i pladsens private sø. Har I mere behov for spænding, kan I prøve vandrutsjebanerne i vandlandet. Synes I, det er lidt køligt oppe i bjergene, og bare har brug for afslapning, kan I tage i boblebad, få balneoterapi eller sidde i den opvarmede pool.

Sjov og underholdning for både børn og voksne

Sjov og underholdning for både børn og voksne

Fordi Camping La Ribeyre ligger i et naturområde, og er omringet af søer og grønne områder, finder I mange af de sjove aktiviteter på selve pladsen. Der er fx mulighed for at sejle i kano, stå på paddleboard og tage på vandretur.

Der er også meget sjov og underholdning for de små såvel som teenagere. Camping La Ribeyre byder nemlig på:

  • Club kids: for børn mellem 5-7 år
  • Club juniors: for børn mellem 8-12 år
  • Club teens: for børn mellem 13-17 år.

Her bliver børn underholdt, og får mulighed for at møde andre børn på deres alder, mens de tager på skattejagt, synger karaoke, spiller tennis med hinanden eller sejler i kano.

Hver aften er der underholdning på campingpladsen, hvor familien kan samles og slappe af. Derudover byder campingpladsen også på wellness. Forkæl jer selv med fx manicure/pedicure eller massage.

Få lækre smagsoplevelser på Camping La Ribeyre

Få lækre smagsoplevelser på Camping La Ribeyre

Mad er en stor del af en ferie. Heldigvis har campingpladsen både bar, bageri, pizzeria og supermarked. Her kan I købe lækkert bagværk og få en god start på en spændende dag. Og I kan få et lækkert, autentisk aftensmåltid i pizzeriaet, hvor I kan nyde hinandens selskab. Har I mere lyst til en klassisk fransk restaurantoplevelse, så er der heldigvis en restaurant i byen Murol kun to kilometer fra pladsen, som I kan besøge. I kan også bestille mad fra restauranten og få den leveret til campingpladsen. Er I mere til hjemmelavet mad, kan I købe jeres egen mad i supermarkedet på selve campingpladsen.

Oplev Auvergnes natur, kultur og historie

Oplev Auvergnes natur, kultur og historie

Grundet Camping La Ribeyres beliggenhed er det nemt og hurtigt at komme ud i naturen og opleve Auvergne. Fx ligger Auvergnes naturpark kun 22 km fra pladsen. I naturparken kan I nyde bjergsøer og frodige grønne skove fra vandet, på gåben eller på mountainbike. I får også mulighed for at opleve de inaktive vulkaner.

Ud over betagende natur byder Auvergne også på historiske attraktioner og kulturelle oplevelser. Besøg fx Murol-slottet kun tre km fra pladsen, og hør, hvordan Auvergne var i middelalderen. Issoire International World Music and Dance Festival afholdes 33 km fra pladsen, og festivalen byder bl.a. på koncerter, workshops og børnelege, som kan underholde hele familien. I kan også få natur og kultur i ét ved at tage ud at se kunstudstillingen Horizons “Arts-nature” i Sancy Massifs grønne naturområder – kun 28 km fra pladsen.