Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping La Ville Huchet

Alt det får I:
Et væld af oplevelser på campingpladsen
Campingplads med 4 velfortjente stjerner
Masser faciliteter og god restaurant på pladsen
Imponerende poolområde
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Grill tilladt
Kul og gas
Legeplads
Bordtennis
Fodbold
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Grill tilladt
Kul og gas
Legeplads
Bordtennis
Fodbold

Velkommen til Camping La Ville Huchet

Skal du på sommerferie med familien, så er Frankrig en destination, som du kraftigt bør overveje. Her får du alt det, som en ferie bør indeholde, så du og familien kan få en sommerferie, som I sent vil glemme. Du finder mange dejlige områder i Frankrig, men især Bretagne kan noget helt særligt. I området finder du en særdeles børnevenlig campingplads ved navn La Ville Huchet, der sørger for, at du kan holde den bedste sommerferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Separat børnepool
Indendørs pool
Opvarmet
Jacuzzi / Whirlpool
Jacuzzi
Solbadningsområde
Græs, Sten
Andre faciliteter
Information
Opladning elbiler
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Kiosk
Minimarked
Souvenirs
Generelt
Grill tilladt
Kul og gas
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Tætteste by
4 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal: 200
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter
Strygejern
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Billard / pool
Bordtennis
Cykeludlejning
Fodbold
Minigolf
Mod betaling
Multisportsbane
Sportsturneringer
Volleyball
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Underholdning
Børne-disco
TV Rum
Underholdning (dag)

Praktisk information

Vi beder dig venligst oplyse os om bilens registreringsnummer mindst en uge før din ankomst (via kontaktformularen). Vi skal give disse oplysninger til campingpladsen, så de kan oprette et adgangskort til dig inden din ankomst.

Camping La Ville Huchet i Frankrig

God beliggenhed i Bretagne

God beliggenhed i Bretagne

La Ville Huchet er en campingplads, der er beliggende i det dejlige Bretagne, som er fyldt med små kystbyer og gode badestrande. Pladsens fire stjerner har noget at leve op til, og det gør de så sandelig også. Du får nemlig luksus og gode faciliteter for både børn og voksne. I kommer ikke til at kede jer på pladsen, for der er nok at give sig til, hvad end man er sportsmand eller vandhund.Med en ferie her kan du glæde dig til at nyde godt af gode faciliteter, og du vil blandt andet kunne se frem til 4 pools, vandrutsjebaner og et bredt underholdningsprogram.

Uden- og indendørs pool

Uden- og indendørs pool

La Ville Huchet har et poolområde, som alle andre campingpladser bør misunde. Du finder først og fremmest en børne- og voksenpool udendørs, men det samme finder du også indendørs, hvor de er opvarmet. Men ikke nok med det: Du finder et sandt børneparadis, hvor der er hele fire vandrutsjebaner i poolområdet, og her kan børnene få lov til at lege i timevis, mens du slapper af. Den nærliggende strand byder også på solskinstimer og ro, samtidig med at det dejlige badevand byder på en frisk dukkert.

Restaurant, takeaway og bar

Restaurant, takeaway og bar

Er du træt af ferier, hvor du selv er nødsaget til at stå for madlavningen, så er La Ville Huchet kommet dig i forkøbet. For her finder du en god restaurant, der sørger for, at I alle kan få noget fra menukortet. Find franske retter og nogle af de mere populære retter, som altid falder i god jord hos børnene. Du kan også få nogle af retterne som takeaway, hvis du hellere vil nyde maden ved poolen. Og så er det oplagt at nyde det sidste af aftenen i pladsens bar, hvor du finder et bredt udvalg af kolde drikke.

Supermarked  på pladsen

Supermarked på pladsen

Vil du gerne handle lidt ind i løbet af ferien, så finder du et stort supermarked lige i nærheden. Men faktisk kan du finde et lille marked på pladsen, der har et fint udvalg af forskellige varer, hvis du ikke skal handle ind til de store måltider. Her finder du alt fra kolde drikke til frostvarer og frisk frugt. Så kan I hele tiden få fornyet energi og købe lækkerier til ferien.

Underholdning til familien

Underholdning til familien

La Ville Huchet sørger for, at I ikke kommer til at kede jer. Foruden det fremragende poolområde er der mulighed for familiekonkurrencer i et spil minigolf eller bordtennis. Du kan også lade børnene lege på legepladsen, mens du snupper et spil billard. Og så er der mulighed for at prøve kræfter med forskellige former for vandsport i nærheden.

Værd at opleve

Værd at opleve

Området Bretagne er pyntet med smukke, gamle byer, der udstråler historie og charme, og derfor skal du tage en tur forbi kystbyerne og få en oplevelse i hver af dem. Der er også mulighed for en tur i Grand Aquarium de Saint-Malo, som ligger tæt på af byen med samme navn. Og netop den større, franske By er et besøg værd, hvis du vil opleve den ægte stemning, som der er i Frankrig. Smag på de mange delikatesser, nyd stemningen i de små gader, og spis dagens største is.