Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Le Capeyrou

Top Faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet, 240 m²
Grill tilladt
Kul
Tennis
Multisportsbane
Restaurant
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Top Faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet, 240 m²
Grill tilladt
Kul
Tennis
Multisportsbane
Restaurant
WiFi
Afgrænset område (gratis)

Idylisk placering i fredet område

Le Capeyrou ligger i et af de smukkeste områder i Dordogne. Campingpladsen er lille og intim og ligger på breden af Dordognefloden og lige under et slot, som ligger på toppen af klippen, som campingpladsen ligger ved. Man kan tage en, anbefalet, guidet tour i slottet. Området som pladsen ligger i er fredet og dette er grunden til at der er begrænset med teltpladser osv. Men det fortæller altså om kvaliteten af området. Ejerne af pladsen er venlige og vil hjælpe dig med at finde dig til rette på ingen tid. Der er ingen restaurant eller supermarked på selve pladsen, men man skal blot gå 50 m for at finde den nærmeste restaurant og det nærmeste supermarked ligger på den anden side af vejen. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet, 240 m²
Baby pool
15 m²
Underholdning
Organiserede udflugter
Vandreture, Cykelture
Til børnene
Spillehal
Legeplads
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år)
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Grill tilladt
Kul
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Bordtennis
Billard / pool
Tennis
Multisportsbane
Fiskeri
Sanitetsforhold
Strygejern
Vaskemaskiner
Handicap faciliteter
Tørretumblere
Restauranter / barer
Pizzaria
Restaurant
Bar
Vandsport
Kajakudlejning
Kanoudlejning
Pladsstørrelse
Lille plads
Andre faciliteter
Sikkerhedsboks

Boliger - Camping Le Capeyrou

Velkommen til Le Capeyrou

Le Capeyrou

Le Capeyrou

Le Capeyrou ligger i et af de smukkeste områder i Dordogne. Campingpladsen er lille og intim og ligger på breden af Dordognefloden og lige under et slot, som ligger på toppen af klippen, som campingpladsen ligger ved. Man kan tage en, anbefalet, guidet tour i slottet. Området som pladsen ligger i er fredet og dette er grunden til at der er begrænset med teltpladser osv. Men det fortæller altså om kvaliteten af området. Ejerne af pladsen er venlige og vil hjælpe dig med at finde dig til rette på ingen tid. Der er ingen restaurant eller supermarked på selve pladsen, men man skal blot gå 50 m for at finde den nærmeste restaurant og det nærmeste supermarked ligger på den anden side af vejen. 

Smag det franske køkken

Smag det franske køkken

Den nærmeste restaurant ligger blot 50 m fra din plads i Auberge, og der kan man få lokale specialiteter. Derudover, kan man gå 500 m til Beynac eller tage til La Roque Gageac og få lækker mad. Man kan også selv handle ind i supermarkedet, som ligger på den anden side af gaden.

Aktiviteter i området

Aktiviteter i området

Da pladsen ligger under et stort slot, kan man passende tage en gudiet tour rundt i slottet. Her kan man høre om slottets historie, men også områdets historie. På selve pladsen er der en lækker swimmingpool, hvor man kan køle af, såvel som Dordogne-floden. Man kan låne en kajak eller fiskestang og nyde floden på disse måder. Der er volleyballbaner, samt muligheder for badminton og bordtennis. Til børnene er der også 2 legepladser, hvor de kan lege med en unik udsigt over området. Derudover, kan man snøre skoene og vandre ud i det betagende landskab.