Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Parc Le Chêne Gris

Alt det får I:
Tog på pladsen til Paris
Dejlig overdækket pool
25 min til Disneyland
Indendørs legeplads
Top faciliteter
Antal standpladser
Antal: 200
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Top faciliteter
Antal standpladser
Antal: 200
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Grill tilladt
Kul, gas og el

Camping Le Chêne Gris nær Paris og Disneyland Paris

Blot 50 kilometer fra Paris og 25 min. til Disneyland Paris finder I børnevenlige Camping Iris Parc Le Chêne Gris. Den korte afstand til storbyen Paris betyder, at campingpladsen er perfekt til at kombinere en børnevenlig campingferie med storbyferie. Desuden er der på campingpladsen et børnevenligt poolområde med både inden- og udendørs pool, sjove aktiviteter, restaurant og børneklub for familiens mindste. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Antal standpladser
Antal: 200
Grill tilladt
Kul, gas og el
Swimmingpool
Udendørs pool
Åben hele sæsonen, Opvarmet, 150 m²
Baby pool
Åben hele sæsonen, Opvarmet, 40 m²
Indendørs pool
Opvarmet, Åben hele sæsonen, 80 m²
Badehætte (frivilligt)
Andre faciliteter
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Sportsfaciliteter
Bordfodbold
Bordtennis
Golfbane
18-hullers, 5 km
Underholdning
Mini klub
Højsæson
TV Rum
Underholdning (aften)
Højsæson
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Restaurant
Pizzaria
Bar
Take away
Snackbar
Sanitetsforhold
Strygejern
Vaskemaskiner
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads

Praktisk information

Bemærk: mobilehome Waikiki er kun beregnet til 4 voksne og 3 børn under 12 år. Mobilehome Bali er kun beregnet til 4 voksne og 2 børn under 12 år.

Velkommen til Camping Iris Parc Le Chêne Gris

Campingferie og storbyferie

Campingferie og storbyferie

Med Camping Iris Parc Le Chêne Gris kan I let kombinere familiens campingferie med en storbyferie i Paris. Fra campingpladsen er der kun 50 min i tog ind til Paris. Toget går lige fra campingpladsen og ind til centrum af Paris. Ligesom Disneyland Paris kun ligger 25 min. kørsel væk. Campingpladsens placering er derfor ideel for børnefamilier, som elsker oplevelser og afslapning. 

Aktiviteter på ferien

Aktiviteter på ferien

På Camping Le Chêne Gris er der underholdning for alle. Campingpladsens ansatte arrangerer en masse sjove aktiviteter for børnene med alt fra dans, ansigtsmaling og sjove kostumer. Desuden kan børnene rigtigt boltre sig i det indendørs legerum eller den sjove legeplads. Campingpladsen har også et specielt adventure program med mountainbikes, træklatring og kanosejlads. Andre sportsmuligheder er vandgymnastik og yoga. Sommeraftener med Bingo og temafester bliver også arrangeret.

Skønt poolområde

Skønt poolområde

På campingpladsen finder i et dejligt poolområde for hele familien. Her er en stor overdækket pool, samt en børnepool med flere sjove ting som vandfald og rutsjebaner. Derved er en dejlig dag ved poolen sikret for hele familien. Alle pools er opvarmet og er åbent hele sæsonen. 

Spis godt på ferien

Spis godt på ferien

På en ferie I Frankrig skal ganen rigtigt forkæles med de mange franske lækkerier. I bør besøge campingpladsens restaurant, der serverer franske klassikere og børnevenlige pizzaer. I kan stille tørsten i baren og købe take-away til en hyggelig familieaften. Hos købmanden kan I handle ind til for eksempel en god frokost med mere.

Gode udflugtsmål

Gode udflugtsmål

Hovedattraktionen nær denne campingplads er selvfølgelig storbyen Paris, hvor verdensberømte seværdigheder venter. Eiffeltårnet, triumfbuen og Louvre er kun udpluk af de mange spændende seværdigheder. Børnene vil højst sandsynlig også elske en tur i Disneyland Paris. Hvis I trænger til grønne omgivelser kan I besøge den billedskønne dal Grand Morin.