Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Le Côte Plage

Alt det får I:
Flot og stor campingplads
Poolområde med plads til hele familien
Kun 200 meter til strand
Masser aktiviteter og faciliteter på pladsen
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 200 m
Udendørs pool
Opvarmet
Legeplads
Separat børnepool
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 200 m
Udendørs pool
Opvarmet
Legeplads
Separat børnepool
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg

Velkommen til Camping Le Côte Plage

Camping Le Côté Plage er en trestjernet luksuscampingplads med kun 200 meter til den smukke sandstrand Parée du Jonc. Campingpladsen ligger i Vendée, som du kan gå på opdagelse i, når du ønsker at se andet end campingpladsen. Camping Le Côté Plage gør alt for at sætte rammerne for de bedste ferieminder, hvorfor du er i helt trygge hænder, når det kommer til underholdning og kvalitet. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
200 m
Strandtype
Sand, 200 m
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Ridning
Tæt på pladsen
Cykeludlejning
Bordfodbold
Billard / pool
Volleyball
Fiskeri
Fitness
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal: 242
Butikker
Lokale produkter
Supermarked
Lille udvalg
Bageri
Restauranter / barer
Restaurant
Take away
Bar
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Generelt
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Pladsens terræn
Flad

Camping Le Côte Plage i Frankrig

Luksuscamping for familien

Luksuscamping for familien

Hos Le Côté Plage finder du underholdning og aktiviteter til enhver. Derfor er campingpladsen ideel til børnefamilien, hvor alle kan få opfyldt sine interesser. Udover direkte adgang til den populære strand, har campingpladsen et stort poolområde. Og for at det ikke skulle være nok, tilbyder Camping Le Côté Plage temaaftener, sportstuneringer samt en række forskellige vandsportsaktiviteter. Glæd jer til en ferie med 200 meter til smuk og bred sandstrand, stort opvarmet poolområde til hele familien og et stort legeområde til børnene.

Nyd ferien ved pool eller strand

Nyd ferien ved pool eller strand

Camping Le Côté Plage tilbyder et stort poolområde, hvor hele familien kan være samlet. Poolområdet er inddelt i tre puljer, så enhver størrelse kan være der. Som voksen kan du svømme baner i den 25 meter lange pool. Du kan også lære dit barn at svømme i poolområdet, der henvender sig til børn mellem 0 og fire år. Hvis du er til mere action, tilbyder pladsen forskellige aktiviteter i vandet. Der bliver blandt andet arrangeret vandpolokonkurrencer. Hvis du en dag ønsker at undersøge stranden, skal du blot gå 200 meter. Her finder du en næsten 8 kilometer lang strand bestående af ægte sand. Stranden har det blå badeflag og er særlig børnevenlig.

Snackbar, restaurant og indkøb

Snackbar, restaurant og indkøb

Hvis du har brug for en pause fra solen, kan du nyde en lille snack eller en forfriskende drink i campingpladsens snackbar. Du kan både finde skygge eller nyde solen med udsigt til poolen. Hvis du er interesseret i at stifte nye bekendtskaber, er denne bar det oplagte sted, hvor de fleste gæster har interesse i at høre, hvor du kommer fra. Campingpladsen tilbyder endvidere en restaurant, hvor hele familien kan nyde et eller flere måltider. Her finder du en menu, der kan tilfredsstille enhver smag. Hvis du omvendt har lyst til selv at tilberede din mad, kan du handle ind i campingpladsens supermarked.

Bredt underholdningsprogram

Bredt underholdningsprogram

Skab flere ferieminder ved at deltage i de aktiviteter, som Le Côté Plage tilbyder. Hver uge bliver der arrangeret forskellige sportstuneringer, hvor hele familien kan deltage. Det kan blandt andet være fodbold- eller bowlingtuneringer. Derudover tilbyder Le Côté Plage temaaftener, hvor du kan få gode grin med zumba- eller bingoaften. Hele pladsens personale står klar fra kl. 11 om formiddagen til kl. 23 om aftenen for at sikre, du får den bedste oplevelse. Le Côté Plage tilbyder endvidere forskellige vandsportsaktiviteter for de aktive. Du kan blandt andet prøve kræfter med surfing og kajak.

Et område for børnene

Et område for børnene

I området omkring Le Côté Plage er der masser af oplevelser. Gennem campingpladsen kan du leje cykler eller en bil, hvor du kan opleve omgivelserne i dit eget tempo. Når du er på ferie her, må du ikke snyde dig selv for at se landingsfasen. Denne adskiller stranden i to, og om aftenen bliver det ideelt til en aftengåtur. Den omkringliggende by er ligesom campingpladsen børnevenlig, og der er masser at se. Der er blandt andet mulighed for at gå i vand- og legeparker - hvor børnenes oplevelser er i centrum.