Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Le Lac des Vieilles Forges

Alt det får I:
Underholdende børneklub
Blot 50 meter til søstrand
Væld af familieaktiviteter
Rolige skovomgivelser
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Strandtype
Sand, 100 m
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Kul og gas
Legeplads
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Strandtype
Sand, 100 m
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Kul og gas
Legeplads

Besøg Camping Le Lac des Vieilles Forges

3-stjernet camping i Les Mazures i Ardennes ved en badesø i et smukt skovområde. Campingpladsen ligger desuden tæt på en sandstrand, og den har både sportsområde og legeplads, hvorfor det er den oplagte campingplads at tage hen med børnene. Nyd den unikke beliggenhed i det skrånede område med skygge og mange faciliteter for børn og voksne i alle aldre. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Strandtype
Sø, Sand, 100 m
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Organiserede udflugter
Cykelture
Antal stjerner
3 stjerner
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Kul og gas
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
4 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fiskeri
Hiking
Multisportsbane
Petanque
Tennis
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Vandsport
Windsurfing

Camping Le Lac des Vieilles Forges i Frankrig

Enestående luksuscamping

Enestående luksuscamping

Le Lac des Vieilles Forges camping har en helt enestående beliggenhed, da pladsen strækker sig langs siden ad en bakke, og den ligger dermed i skygge af gamle træer, og der er således tale om luksuscamping, når det er bedst. Herudover er det det oplagte sted at tage på camping med børnene, da stedet har et spil- og underholdningsområde, hvor de med garanti vil kunne få flere timer til at gå. Det er desuden muligt at køre på mountainbike og ride i området, og der er ligeledes flere trekkingruter. Endelig er der også masser at opleve i området såsom museer og dyreparker.

Sø og strandbred

Sø og strandbred

Pladsen ligger desuden tæt på Vieilles Forges søen og et aktivitetscenter, hvorfor der bestemt er nok at give sig til her, hvad end du er her med familie eller venner. Der er mulighed for at bade i søen, og så ligger der en sandstrand tæt ved. Der er desuden masser af sjove aktiviteter at give sig til både ved søen og stranden, hvad end man foretrækker at svømme, lege eller fiske. 

Indkøb på stedet

Indkøb på stedet

På campingplads Le Lac des Vieilles Forges ligger der en bar, hvor du kan købe drikkevarer samt en snackbar. Du finder desuden på pladsen en butik til køb af dagligvarer og de mest nødvendige ting. Blot 8 kilometer fra pladsen ligger et større supermarked, hvis det bliver nødvendigt.

Sjov på feriestedet

Sjov på feriestedet

Der er rig mulighed for at være aktiv på Le Lac des Vieilles Forges camping. Der er blandt andet baner til at spille volleyball, basketball, petanque, fodbold og bordtennis, og herudover er der et underholdningsområde med tv-skærm og spil. Det er desuden muligt at fiske i området, og så ligger der en legeplads på campingpladsen. Herudover gør stedet meget ud af at arrangere underholdning for hele familien, og i løbet af dagen kan man blandt andet deltage i forskellige sportsturneringer såsom dyste i petanque. Om aftenen er der typisk arrangeret temaaften såsom karaoke- og danseaftener.

I området

I området

Le Lac des Vieilles Forges camping ligger tæt ved Saint Laurent zoo, hvor børnene kan komme helt tæt på dyr såsom geder og forskellige former for rådyr. Derudover er det muligt at spille golf, sejle, windsurfe, sejle i kajak, fiske og hike i området. De er også flere adventureruter i skoven til dem, der har mod på det. Det er således det oplagte sted at tage på camping, da der ligger både skove og søer i området, ligesom at der også er mange spændende byer at besøge. Endelig skal det nævnes, at der også ligger museer og teatre tæt ved campingpladsen, der bestemt er et besøg værd.