Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Le Pech Charmant

Alt det får I:
Lækker, fransk restaurant
Indbydende poolområde
Kæle-zoo og børnesjov
Skøn placering i naturen
Top faciliteter
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Legeplads

Unikke Camping Le Pech Charmant

Det er næsten svært at forestille sig et mere charmerende sted end Camping Le Pech Charmant. Campingpladsen ligger på den skønneste naturgrund midt i et grønt landskab. Det romantiske franske landskab oser af autenticitet, og som gæst er der utrolig meget at se frem til. Campingpladsen har restaurant, pools, spabad og wellness samt en masse aktiviteter til børnene med blandt andet en kæle-zoo med mange søde dyr. Rundt omkring campingpladsen kan I opleve kulturen og benytte jer af en masse kulturelle tilbud. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Separat børnepool
Jacuzzi / Whirlpool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Junior klub
Organiserede udflugter
Outdoor ture
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Antal stjerner
3 stjerner
Generelt
Grill tilladt
Gas
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Tætteste by
20 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fodbold
Hiking
Petanque
Sportsturneringer
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Mini farm
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin
Wellness faciliteter
Sauna

Velkommen til Camping Le Pech Charmant

To pools og en lille wellnessafdeling

To pools og en lille wellnessafdeling

I hjertet af campingpladsen ligger de to pools, som er omgivet af grønne træer og dejlige liggestole. Mens nogle foretrækker at plaske rundt i vandet, vil andre måske hellere slænge sig med en bog og slikke sol. Her er plads til alle – også de små, som har deres helt eget soppebassin. Som noget helt eksklusivt byder stedet også på en lille luksuriøs wellnessafdeling. Her kan man slappe af i et spabad eller hoppe en tur i sauna.

Skøn restaurant på campingpladsen

Skøn restaurant på campingpladsen

På Camping Le Pech Charmant kan man isolere sig fra hverdagens stress og jag på mange måder. En af dem er at besøge restauranten, som ligger i en flere hundrede år gammel charmerende stenbygning. Her fås lokale retter – blandt andet den yderst populære Perigordin Menu. Ellers er der masser af spændende kulinariske kombinationer på a la carte-menuen. Er man glad for tapas, må man endelig ikke gå glip af den franske tapasaften.

Mange aktiviteter for familien i naturen

Mange aktiviteter for familien i naturen

Man skal ikke være bange for at kede sig, når man er gæst på Le Pech Charmant. Børnene kan boltre sig på legepladser i skovområdet, mens der er sportstuneringer for børn og voksne. Det kompetente hold af animations-ledere finder på alt fra æselridning og spøgelsesjagt til sjov i vandet for børnene. Sammen kan man skrive sig på til lidt mere udfordrende aktiviteter såsom kanotur, klatring eller ridetur på hesteryg. Der er lagt op til nogle fantastiske stunder sammen, hvor man kan udforske naturen på en ny måde.

Kæle-zoo og kulturelle tilbud tæt på

Kæle-zoo og kulturelle tilbud tæt på

Et hit for børnene er campingpladsens kæle-zoo, hvor de kan komme helt tæt på forskellige dyr. Her er både heste, kaniner, æsler og sjove bjerggeder. Man kan også leje et æsel og tage en ridetur. Selvom Le Pech Charmant ligger så fredfyldt, at man nærmest føler sig i en anden verden, er der ikke langt til sightseeing-muligheder. Det kunne være til et nærliggende slot eller ned i en grotte. I Dordogne-området er der alt, hvad det rejselystne hjerte kan begære. I kan overveje, om I vil en tur til en middelalderlandsby eller måske udforske et af de lokale markeder.