Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Le Ranch des Volcans

Alt det får I:
Spændende område omkring pladsen
Familievenlig campingplads
Gode faciliteter og sjove aktiviteter
To store pools
Top faciliteter
Udendørs pool
Ferskvand
Grill tilladt
Legeplads
Bordtennis
Separat børnepool
Restaurant
Top faciliteter
Udendørs pool
Ferskvand
Grill tilladt
Legeplads
Bordtennis
Separat børnepool
Restaurant

Velkommen til Camping Le Ranch des Volcans

Hvad med at holde sommerferie i fantastiske omgivelser, hvor du får lov til at se de bedste sider af det populære Frankrig, som mange danskere hvert år vælger at holde deres ferie i? Campingpladsen Le Ranch des Volcans skal i hvert fald nok sørge for, at du får et fantastisk ophold, hvor du kun skal fokusere på at nyde din ferie. Med campingpladsens beliggenhed i Auvergne i det centrale Frankrig vil der være nok at tage fat på, hvis du og familien også gerne vil opleve lidt mere af det franske sommerland. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Ferskvand, June - September
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Gratis
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Ekstratelt (lille)
Ikke tilladt
Grill tilladt
Pladsens terræn
Bakket
Sprog som tales
Engelsk, Fransk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
Antal: 2000
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal: 240
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Billard / pool
Mod betaling
Bordtennis
Bueskydning
Minigolf
Petanque
Ridning
På pladsen
Skak (store brikker)
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson

Camping Le Ranch des Volcans i Frankrig

Ideelt til familieferie

Ideelt til familieferie

Skal du have familien med på ferie, så er Le Ranch des Volcans det helt ideelle sted, hvis du gerne vil slippe for at underholde dine børn døgnet rundt. For her finder du nemlig et væld af aktiviteter for især børn, og med pladsens cowboy-tema vil der blive afholdt forskellige ting, der skaber den helt rigtige westernstemning for børnene.

Store poolområder

Store poolområder

Le Ranch des Volcans har sørget for, at du ikke kommer til at savne noget på din ferie, og derfor helgarderer de sig med hele to pools, der er til fri afbenyttelse. Der er også en tilhørende børnepool, der er særskilt fra de to store. Der er dog et stykke vej til den nærmeste strand, da campingpladsen ligger placeret midt inde i landet, men det bliver også svært at forlade de gode, store poolområder på pladsen.

Supermarked og restaurant

Supermarked og restaurant

Gider du ikke at lave mad, så finder du heldigvis en restaurant på pladsen. Her vil du møde et menukort, der rummer noget til alle i familien, og I kommer ikke til at gå sultne i seng. Får du lyst til at slukke tørsten i løbet af dagen eller en kold aftendrink, så kan du få dette i pladsens bar. På pladsen finder du et lille supermarked, der tilbyder et lille udvalg af dagligdagens varer. Du kan finde alt det, du måtte have brug for, så du ikke kommer til at mangle noget. Her kan du også få kolde is til de varme dage. Du kan også smutte en tur i campingpladsens tøjbutik, hvor du finder lidt for enhver størrelse og smag.

Væld af forskellige aktiviteter

Væld af forskellige aktiviteter

På Le Ranch des Volcans finder du et væld af forskellige aktiviteter. Der vil i sommerperioden være et bredt underholdningsprogram både i dag- og aftentimerne. Også et veludført aktivitetsprogram vil være tilgængeligt, hvor du kan deltage i forskellige aktive tiltag. Til de mindste er der mini-klub i juli og august, så børnene kan blive underholdt i mange timer. Du finder også en boldbane, og så kan hele familien nemt samles til et spil minigolf.

Natur, byer og forlystelsespark

Natur, byer og forlystelsespark

Le Ranch des Volcans har en meget central placering, hvis du er til både natur og storby. For med de smukkeste naturomgivelser er det med at udforske området. Gør dette på hesteryg, eller lej en mountainbike og bliv udfordret af de kuperede terræner. Skal I på familietur, så finder I Vulcania forlystelsespark tæt på pladsen, og så er der ofte markeder i byerne lørdag formiddag, hvor I passende kan handle ind til aftensmaden.