Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Le Village Western

Alt det får I:
Poolområde med plads til store og små
Gennemført campingplads
Spændende område omkring pladsen
Masser faciliteter og aktiviteter
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 9 km
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Legeplads
Restaurant
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 9 km
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Legeplads
Restaurant

Velkommen til Camping le Village Western

I det sydvestlige Frankrig finder du den firestjernede campingplads Le Village Western, der er den ideelle campingplads til familien. Når I træder ind på campingpladsen, vil I opleve en rolig og afslappet atmosfære, som smitter af på alle gæsterne. Her er rammerne sat for en harmonisk ferie fyldt med alt det, der gør familien godt, om I er til oplevelser i naturen, vil prøve campingpladsens mange aktiviteter af eller vil på en rigtig badeferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
1 km
Hav/sø: 5,1 - 20 km
Strandtype
Sand, 9 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Udendørs pool
Opvarmet
Indendørs pool
Opvarmet
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Bageri
Supermarked
Lille udvalg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas
ID armbånd/kort
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
1 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal: 295
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Petanque
Ridning
På pladsen, Ponyture, Undervisning
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Mini farm
Vandsport
Windsurfing
i nærheden

Praktisk information

Dette feriested skal bruge bil registreringsnr. senest 14 dage inden ankomst. Venligst angiv ved bestilling eller efterfølgende til online@friferie.dk

Camping le Village Western i Frankrig

Ideel plads til familien

Ideel plads til familien

Oplev hvad det vil sige at komme tilbage til rødderne. Og ikke på den primitive måde. Hos Le Village Western camping vil du komme tæt på naturen under luksuriøse forhold. Med mulighed for at opleve de naturskønne omgivelser på hesteryg, vil du ikke blive andet end betaget. Le Village Western campingplads tilgodeser enhver gæst - også de små. Den udendørs pool tilbyder et børnebassin, mens du finder en legeplads, hvor børnene kan bruge flere timer. Le Village Western camping er den ideelle campingplads til hele familien.

Udendørs pool på feriestedet

Udendørs pool på feriestedet

Le Village Western camping tilbyder både pool og strand. Poolen er en udendørs pool, som du kan bruge til afslapning eller sport. Mens solen bager, kan du nyde en afslappende dukkert. Hvis du er til mere aktivitet, kan du bruge poolen til blandt andet vandgymnastik. Omkring poolen finder du forskellige liggestole, hvor du kan tørre efter en dejlig svømmetur. Poolområdet består af en mindre og en større pool. Den mindre pool er særlig velegnet til børn, som her kan lege for sig selv uden at blive forstyrret.

Mætte feriegæster og indkøb

Mætte feriegæster og indkøb

Som feriegæst på pladsen finder du en række forskellige restauranter til familien med noget for enhver smag. Du kan blandt andet spise fajitas, burgers eller Tex-Mex måltider. Derudover finder du en pizzarestaurant. Når du bestiller pizza, kan det både stille den lille og den store sult. På campingpladsen finder du en købmandsbutik, hvor du finder et bredt sortiment af forskellige varer. Det er blandt andet her, du kan købe madvarer og brød til din morgenmad. Hvis du gerne vil have et ferieminde med hjem, er det også her, at du skal kigge. Du finder blandt andet lassoer, juveler og hatte i ægte westernstil.

Hesteridning og cykellejning

Hesteridning og cykellejning

En af campingpladsens store aktiviteter er rideskolen, hvor du har mulighed for at ride i ægte westernstil. Alt efter hvor meget du ønsker at opleve fra hesteryg, kan du vælge at ride forskellige distancer i naturen. Hvis du er usikker, er der mulighed for at blive trukket af en professionel medarbejder på hele turen. Le Village Western camping tilbyder dog også en legeplads til børnene. Her er der gode muligheder for at komme i snak med andre feriegæster i samme alder. Gennem campingpladsen kan du leje cykler, som hele familien kan bruge, når I skal på diverse oplevelser i lokalområdet.

Gå på opdagelse i lokalområdet

Gå på opdagelse i lokalområdet

I nærheden af Le Village Western camping finder du forskellige områder, som alle byder på noget særligt. Af natur byder omgivelserne blandt andet på søer, hav og skov. Denne natur er betagende og på enten hesteryg eller cykelsadel, vil det blive en helt særlig oplevelse, hvis du tager dig tid til at suge udsigten til dig. Derudover kan du besøge en del vingårde samt opleve kulturen i det sydvestlige Frankrig. Dette kan du blandt andet opleve i Medoc. Her finder du Arcachon-bassinet, Gironde-floden samt Cordouan fyrtårnet.