Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Le Zagarella

Alt det får I:
Restaurant og snackbar
Stort poolområde
Masser af aktiviteter
Børneklub
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 3 km
Vandrutsjebane
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 3 km
Vandrutsjebane
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Legeplads

Camping Le Zagarella – camping med sol og vand

Er I på jagt efter en campingferie med garanti for solskin, er Camping Le Zagarella en af de mest sikre destinationer, I kan vælge. Campingpladsen ligger i området Vendée, der hører til blandt Frankrigs mest solrige områder. Her skinner solen ca. 2.500 timer om året. Der er dog ingen risiko for at få hedeslag, for på Camping Le Zagarella kan hele familien nemlig køle af i det skønne vandland, der er blevet renoveret i 2022. Her findes der både en udendørs og en indendørs, opvarmet pool. Herudover er der børnebassin, masser af vandrutsjebaner og boblebad til dem, der gerne vil slappe af. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand, 3 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Vandrutsjebane
Separat børnepool
Indendørs pool
Jacuzzi / Whirlpool
Solsenge ved poolen
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Børne-disco
Underholdning (dag)
Højsæson
Generelt
Grill tilladt
Gas
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
14 km
Nærmeste togstation
14 km
Tætteste by
3 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Antal: 98
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordfodbold
Bordtennis
Bueskydning
Cykeludlejning
Fitness
Klatrevæg
Multisportsbane
Petanque
Sportsturneringer
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg

Velkommen til Camping Le Zagarella

Skov- og strandtur

Skov- og strandtur

Skulle I blive trætte af klorvand og vandrutsjebaner, og få lyst til at tage til stranden og slappe af, kan I i juli og august hoppe på en shuttle bus fra campingpladsens indgang. Turen er gratis og kører til strandene ved Saint Jean de Monts, hvor I har mulighed for at opleve hele ni strande. Den tætteste strand ligger kun 4 minutter fra campingpladsen, og er en smuk og børnevenlig sandstrand, som rækker lige så langt, som øjet kan se. Her kan I vælge at slappe af, tage en dukkert eller deltage i de mange vandsportsaktiviteter, der foregår dagligt. 

Skoven er fyldt med markerede vandre- og cykelruter, så der er ikke risiko for at komme på afveje eller blive væk, hvis man skulle få lyst til en smuk tur omgivet af gamle fyrretræer.

Underholdning for hele familien

Underholdning for hele familien

På Camping La Zagarella kommer I ikke til at mangle aktiviteter eller underholdning. Børnene har op til flere hyggelige legepladser og hoppeborge at boltre sig på, mens de sportsinteresserede kan spille både bordtennis, beachvolley, petanque, tennis og meget mere. Der er også mulighed for at prøve kræfter med klatrevæggen eller deltage i guidede løbeture gennem skoven. Vil du træne alene, kan du bruge campingpladsens fitnesscenter, men du kan også deltage på sjove hold som f.eks. aqua dance. I højsæsonen er der også planlagt forskellige aktiviteter, og flere aftener om ugen er der mulighed for at opleve spændende shows på campingpladsen.

Mad, drikke og indkøb på Camping La Zagarella

Mad, drikke og indkøb på Camping La Zagarella

Der er ikke mange kilometer hen til den nærmeste by, hvor I finder adskillige supermarkeder. Til de daglige fornødenheder er I dog rigeligt dækket ind med Camping La Zagarellas eget minimarked. 

I kan få forfriskninger fra snackbaren, og har I ikke selv lyst til at stå for aftensmaden, kan I også gøre brug af pladsens restaurant. På Camping La Zagarella må I kun benytte gasgrill, hvis I laver aftensmad i egen vogn eller ved en af de mange skønne hytter.

Turistattraktioner

Turistattraktioner

Vendée er et spændende område, og der er masser af mulighed for at komme ud på sightseeing. Den historiske forlystelsespark, Puy du Fou, er dog uden tvivl områdets største attraktion. Faktisk er parkens antal årligt besøgende kun overgået af Disneyland. Så er I på jagt efter en anderledes oplevelse, er det helt sikkert værd at bruge halvanden time på at komme til Puy du Fou og købe billet til et af de mange spektakulære shows.