Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Les Jardins de Privas

Alt det får I:
Multisportsbane
Omringet af smuk natur
Direkte adgang til flod
Aquapark med vandrutsjebane

Alle vandhundes drømme campingplads!

Camping Les Jardins de Privas er en smuk campingplads i Ardèche-området i Frankrig, hvor I kan glæde jer til en en afslappende atmosfære og en række aktiviteter til både børn og voksne. Her finder I en stor Aquapark, som inkluderer vandrutsjebane, inden og udendørs pool, samt soppebassin. Området er oplagt til dagsture til forskellige attraktioner såsom Chauvet-grotten. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Separat børnepool
Vandrutsjebane
Indendørs pool
Opvarmet
Solsenge ved poolen
Soppebassin
Udendørs pool (opvarmet)
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Multisportsbane
Petanque
Underholdning
Junior klub
Højsæson
Mini klub
Min. alder: 5
Teenage klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Butikker
Minimarked
100 m
Bageri
200 m
Restauranter / barer
Restaurant
Bar
Snackbar
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Pladsstørrelse
Lille plads
Antal stjerner
4 stjerner
Til børnene
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin
Wellness faciliteter
Massage
Betales på stedet
Sauna
Betales på stedet

Velkommen til Camping Les Jardins de Privas

Bademuligheder

Bademuligheder

Hos Camping Les Jardins de Privas finder I bademuligheder for hele familien. Poolområde inkluderer en stor udendørs pool, der er perfekt til en forfriskende dukkert, en børnepool, der er designet specielt til deres behov og sikkerhed. Derudover er der også en rutschebane og liggestole, perfekte til at slappe af og nyde solen, samt holde øje med børnene, som leger på vandlegepladsen.

Aktiviteter på campingpladsen

Aktiviteter på campingpladsen

I kommer ikke til at kede jer på en ferie til Camping Les Jardins de Privas! For de aktive tilbydes der en lang række sportslige aktiviteter, herunder volleyball, fodbold og bordtennis. Børne vil elske legepladsen og trampolinen, mens voksne kan nyde en petanquetunering. Om aftenen kan hele familien tage del i underholdningsprogrammet, som inkluderer koncerter, shows og temaaftener.

Området omkring Camping Les Jardins de Privas

Området omkring Camping Les Jardins de Privas

Beliggende i hjertet af Ardèche-området, er der masser at se og opleve i nærheden af Les Jardins de Privas. Tag på en vandretur eller cykeltur og oplev det smukke landskab, eller besøg en af de lokale landsbyer og oplev den autentiske franske kultur. Vogüé og Balazuc, er blandt de 'smukkeste landsbyer i Frankrig', og dermed absolut et besøg værd! Derudover er der også masser af vandsportsaktiviteter at prøve, såsom kano og kajak på floden Ardèche.