Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Les Méditerranées Beach Garden

Alt det får I:
Mulighed for spændende udflugter
Perfekt campingplads til familier
3 pools og separat børnepool
5-stjernet campingplads
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Et området af poolen er forbeholdt voksne
Mini klub
Hele sæsonen
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Et området af poolen er forbeholdt voksne
Mini klub
Hele sæsonen

Besøg Camping Les Mediterranees Beach Garden

Specialdesignet campingplads med særlig fokus på familiens mindste medlemmer. Placeret direkte ned til den dejlige Marseillan Plage (sandstranden ved Marseillan) og lige på grænsen til et smukt naturreservat ligger denne overdådige 5-stjernede campingplads. Her kan det skønne Sydfrankrig nydes på skønneste vis. Pladsen byder både på fuldkommen afslapning og giver samtid mulighed for masser af aktivitet og sjov for hele familien, og ikke mindst er her børneklub og minidisko for de yngste medlemmer af familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand, Et området af poolen er forbeholdt voksne
Separat børnepool
Indendørs pool
ferskvand, Opvarmet
Solbadningsområde
Sten
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Hele sæsonen
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Børne-disco
Hele sæsonen
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Andre faciliteter
Hæveautomat
I nærheden
Butikker
Bageri
Basar
Supermarked
Ferie tema
Strandferie
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas og el
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Tætteste by
700 m
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Diskotek
Maks. 1 kilometer
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fiskeri
Fodbold
Multisportsbane
Petanque
Ridning
Tæt på pladsen
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Wellness faciliteter
Sauna
Betales på pladsen

Camping Les Méditerranées Beach Garden i Frankrig

Camping Les Mediterranees Beach Garden - Languedoc

Camping Les Mediterranees Beach Garden - Languedoc

Fra Camping Beach Garden er der fin mulighed for at opleve nærområdet på hjul, med cykeludlejning direkte på pladsen. Derudover er her masser af aktiviteter på denne store campingplads, med lege og konkurrencer i poolen, klatrebaner, koncerter og shows,  beachvolley, vandreture, inden- og udendørs pool samt mulighed for at deltage i vandgymnastik, aquabike og zumba undervisning på forskellige niveauer. 

Det fine poolområde byder på både vandrutsjebaner og babypool og trænger du til at slappe af, er her både boblepool og hydro massage i den indendørs spa afdeling. 

I nær omegn finder man både vingårde og forlystelsesparker og ca. 8,2 km fra pladsen ligger byen Marseillan med en lille lystbådehavn og flere gode restauranter. 10,5 km herfra ligger Cap d´Agde, en af de største badebyer i Languedoc med masser af charme og fransk idyl. 

Inden- og udendørs pool samt fantastisk sandstrand

Inden- og udendørs pool samt fantastisk sandstrand

På denne campingplads er der nok at gå i gang med for store og små vandhunde! På pladsen er der et storslået poolkompleks med 3 pools og separat børnepool! Der er her mulighed for at deltage i aktiviteter som vandaerobic og vandbasket, og der er desuden masser af plads til at svømme baner eller blot lege og pjaske. Desuden er der en indendørs pool, hvis vejret ikke skulle være i top. Her er der også en børnepool med en sjov vandrutsjebane til de mindste. 

Desuden er der jacuzzi på pladsen og liggestole rundt omkring poolområdet, så der er rig mulighed for at slappe af og nyde tilværelsen med en bog eller blot i selskab med den bagende, franske sol. 

Ud over swimmingpools er der også direkte adgang til en smuk sandstrand. Her kan der for eksempel spilles beachvolley, hvis man trænger til at røre sig lidt, og ellers kan børn og barnlige sjæle bygge sandslotte og plaske i vandkanten, imens de voksne hygger sig på stranden.

Restaurant og strandbar

Restaurant og strandbar

På en god ferie skal man naturligvis også have god mad – og det er der heldigvis mulighed nok for at få! Hvis I bliver sultne i løbet ad stranddagen, kan I gå i baren på stranden, hvor der kan købes lette retter og forfriskende drinks dagen i gennem. Når sulten rigtig melder sig, byder pladsens formidable restaurant, Le Bistro, indenfor! Her kan der nydes regionale Languedoc-retter samt diverse internationale kendinger, så der skulle gerne være noget for enhver smag, og måltidet nydes med udsigt over det nærliggende azurblå vand! 

Ydermere har campingpladsen en bar, hvor der kan købes snacks i løbet ad dagen, og hvor I om aftenen kan nyde spænende drinks og eksotiske cocktails, imens I lader jer underholde af pladsens dygtige personale.

Indkøbsmuligheder på og omkring pladsen

Indkøbsmuligheder på og omkring pladsen

På denne campingplads er der en bager, som bager friskbagt brød hver dag, hvormed I kan få en god start på dagen! Desuden er der et lille marked på pladsen, hvor I kan købe fine souvenirs og gaver med hjem. Hvis I skal handle større ind og handle madvarer, kan I finde alt, hvad I har brug for i de nærliggende byer Marseillan og Sete.

Lidt om området

Lidt om området

Denne plads er ideel til jer, der ønsker at slappe af og hygge, men også gerne vil være kulturelle. I området ligger der nemlig flere bemærkelsesværdige byer, som er oplagte til en udflugt. Byen Cap d’Adge ligger blot 8 kilometer fra pladsen, og her er der blandt andet mulighed for at spille golf eller besøge Dinoland eller Marine Aquarium Cap d’Adge. 

Desuden ligger pladsen lige på grænsen til et naturreservat, så der er masser af muligheder for at tage på spændende gå- og cykelture lige uden for døren!