Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Les Portes d'Alsace

Alt det får I:
Fantastisk beliggenhed
Overdækket poolområde
Et væld af sjove aktiviteter og underholdning
Gode faciliteter og indkøbsmuligheder på pladsen
Top faciliteter
Mini klub
Legeplads
Grill tilladt
Kul, gas og el
Tennis
Mod betaling
Separat børnepool
indendørs
Indendørs pool
Opvarmet
Top faciliteter
Mini klub
Legeplads
Grill tilladt
Kul, gas og el
Tennis
Mod betaling
Separat børnepool
indendørs
Indendørs pool
Opvarmet

Velkommen til Camping Les Portes d'Alsace

3-stjernet luksuscamping med fantastisk beliggenhed. Det er derfor den ideelle base, hvis du ønsker at se og udforske Alsace-området yderligere med dets fantastiske naturområder og vingårde. Campingplads Les Portes d’Alsace er desuden et oplagt sted at holde ferie med familien, da pladsen byder på en lang række aktiviteter for både børn og voksne. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Separat børnepool
indendørs, May - September
Indendørs pool
Opvarmet
Jacuzzi / Whirlpool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Tennis
Mod betaling
Hiking
Volleyball
Cykeludlejning
Petanque
Bordtennis
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Lille plads
Underholdning
Mini klub
July - August
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Take away
Pizzaria
Bar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Sikkerhedsboks
Generelt
Grill tilladt
Kul, gas og el
Sprog som tales
Hollandsk, Tysk, Fransk, Engelsk
Ekstratelt (lille)
Tilladt
Egnet til
, Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år)
Pladsens terræn
Flad
ID armbånd/kort
Betales på pladsen
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Omgivelser
Tætteste by
500 m

Camping Les Portes d'Alsace i Frankrig

Enestående placering

Enestående placering

Det særlige ved Les Portes d’Alsace er først og fremmest den enestående placering. Campingpladsen ligger nemlig lige midt imellem Saverne og Hohbarr-slottet, og der er således masser at se i området. Derudover er pladsen et oplagt sted at besøge både som par, venner eller familie, da den byder på mange faciliteter og aktiviteter. Her er blandt andet en overdækket swimmingpool, børneklub, legeplads, cykeludlejning, bibliotek og meget andet. Les Portes d’Alsace byder således på noget for enhver smag, hvad end du søger en afslappende eller aktiv ferie.

Poolområde og spabad

Poolområde og spabad

Les Portes d’Alsace er bestemt det ideelle sted for dig, der er en vandhund, eller som bare nyder at slappe af i vand. Pladsen har nemlig et poolområde, hvor der er et bassin med svømmebaner, en almindelig swimmingpool, et børnebassin og et spabad. Området er desuden både overdækket og opvarmet, hvorfor det også kan benyttes, hvis vejret er dårligt.

Marked, brød og takeaway

Marked, brød og takeaway

Der er rig mulighed for at handle ind på campingpladsen, da pladsen har et lille supermarked. Her kan du købe alle de varer, som du har brug for, når man bor på en campingplads. På pladsen er det desuden muligt at købe både drinks og is, og hvis du ikke selv vil lave mad, kan du bestille takeaway. Endelig kan du hver dag bestille friskbagt brød, når du er gæst hos Les Portes d’Alsace.

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

Der er mange ting at give sig til, når man holder ferie på campingpladsen Les Portes d’Alsace. Børn kan for eksempel benytte rideklubben, der tilbyder hold tilpasset børnenes alder og niveau. Ydermere har stedet også en børneklub for børn i alderen fire-ti år, hvor der er arrangeret en lang række sjove aktiviteter. Børn kan desuden tilbringe masser af tid på campingpladsens legeplads, hvor der både er gynger, rutsjebane, sandkasse og bordtennisbord. I kan desuden leje cykler, låne bøger og magasiner fra stedets bibliotek, eller I kan deltage i de mange aktivitetsprogrammer, som campingpladsen arrangerer. Disse er både designet til dig, der er vild med kultur eller sport, og der er således noget at lave for alle på campingpladsen Les Portes d’Alsace.

Alle slags oplevelser

Alle slags oplevelser

Er du vild med vin, er vingården Vins Et Crémant d’Alsace bestemt et besøg værd, og du kan booke en tur på 2,5 timer, hvor man både besøger gården og vinkældrene. Er I interesseret i kultur og historie, bør I bestemt også besøge Hohbarr-slottet, og hvis det er vandsport, der er den foretrukne aktivitet, ligger vandland Océanide tæt på. Her er der ligeledes mulighed for afslapning, da der er sauna og tyrkiske bade. Endelig skal det nævnes, at der er en lang række flotte ruter at begive sig ud på, hvad end det er på gåben, cykel eller til hest.