Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Les Tamaris Sandaya

Alt det får I:
Restaurant og snackbar
Børnevenlige aktiviteter
Placering tæt på stranden
Stort poolområde
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, 100 m
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, 100 m
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads

Camping Les Tamaris Sandaya – ferie i det sydfranske

Vil I gerne fylde jeres næste bilferie med badning, sjove familieaktiviteter og skønne kulturoplevelser, kan I med fordel besøge Camping Les Tamaris Sandaya i Sydfrankrig. Campingpladsen byder nemlig på alt fra pool til spillerum og dansetimer, og så ligger den lige ved Middelhavet, som selvfølgelig inviterer jer på afslapning og vandaktiviteter som dykning, kitesurfing, jetski, kajak og sejlture, som ligger tæt på campingpladsen. Campingpladsen ligger i Languedoc – en region kendt for varme somre og milde vintre. I kan altså regne med godt badevejr. Derudover er Languedoc fuld af smukke naturområder og kultur. Aktiviteter som mountainbike, skateboarding, ridning, paintball, golf og paragliding er også inden for korte afstande fra campingpladsen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand, 100 m
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Solbadningsområde
Sten
Solsenge ved poolen
Gratis
Underholdning
Underholdning (aften)
Børne-disco
TV Rum
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Butikker
Frisør
Kiosk
Supermarked
Lille udvalg
Generelt
Grill tilladt
Kul, gas og el
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Omgivelser
Tætteste by
5 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Undendørsterrasse
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Brusere
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Bordtennis
Bueskydning
Cykeludlejning
Fitness
Klatrevæg
Multisportsbane
Petanque
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Trampoliner / hoppeborg
Wellness faciliteter
Massage

Velkommen til Camping Les Tamaris Sandaya

Oplev spænding på havet, eller slap af ved poolen

Oplev spænding på havet, eller slap af ved poolen

Fra campingpladsen er der ca. 100 m. til stranden Les Aresquiers, hvor I kan windsurfe, kitesurfe eller dykke. På selve campingpladsen er der en stor pool, solterrasse og et hyggeligt liggeområde. Derudover er der et soppebassin, hvor familiens allermindste også kan plaske rundt og have det sjovt.  

Når I ikke slapper af ved poolen eller er ude på havet, kan I med fordel prøve de spændende aktiviteter i området eller tage på vandring eller cykeltur i naturparkerne i regionen. I kan også besøge Languedocs kystbyer som Séte, Frontignan Plage og Montpellier. Byerne byder bl.a. på festivaler og fantastiske madoplevelser.

Spis god mad

Spis god mad

Restaurant, snackbar, grillplads og bageri er alt sammen noget, I finder på campingpladsen. I behøver derfor ikke at tage ud for at få et lækkert måltid. Start fx dagen med autentisk, fransk bagværk fra bageriet. Efter timevis med vandaktiviteter kan I med fordel snuppe en hurtig snack i snackbaren og slukke den lille sult og forny energien. I restauranten kan I nyde et lækkert aftensmåltid. 

Camping Les Tamaris Sandaya giver jer også mulighed for at få en fransk indkøbsoplevelse og for selv at lave jeres mad. På campingpladsen er der nemlig et minimarked, hvor I kan købe diverse varer.

Hold humøret højt med aftenshows, spil og fitness

Hold humøret højt med aftenshows, spil og fitness

Campingpladsen er familievenlig og tilbyder et hav af aktiviteter, som kan underholde alle – lige fra den 5-årige til den voksne. Lad fx børnene hygge sig på hoppeborgen på legeområdet. Spil bordtennis eller volleyball med hinanden, eller tag i spillerummet og spil sjove spil. Hvis I elsker at træne, har I også mulighed for at gøre det på campingpladsen. Efter en lang dag med aktiviteter, kan I læne jer tilbage og nyde aftenunderholdningen, som personalet arrangerer dagligt.  

Ud over alt dette har Camping Les Tamaris Sandaya også tre børneklubber, som sikrer god børneunderholdning og giver børnene mulighed for at møde og lege med jævnaldrende:  

  • Club Kids: 5-7-årige børn 

  • Club Juniors: 8-12-årige børn 

  • Club Teens: 13-17-årige børn.

Deltag i festivaler, og besøg betagende kystbyer i Languedoc

Deltag i festivaler, og besøg betagende kystbyer i Languedoc

I kort køreafstand fra Camping Les Tamaris Sandaya finder I byerne Frontignan Plage, Séte og Montpellier. Her afholdes bl.a. festivalerne Montpellier FISE, Muscat Festival og Grand spring cavalcade. Hvis I er til skateboard- og rulleskøjteløbskonkurrencer, farverige kostumer, musik og god stemning, kan I med fordel tage til disse festivaler og få uforglemmelige kulturoplevelser. 

I kan også med fordel besøge kystbyerne og bl.a. få indblik i deres historie samt gode madoplevelser. Tag fx på kanalrundfart i Frontignan Plage, og oplev den historiske bymidte. Efterfølgende kan I smage på lokale tielles sétoises-tærter. Tag til Séte og se vanddyster, som byen er kendt for. Smag på lækker lokal mad, hvor fiskeretter, østers og skaldyr er i fokus. I Montpellier kan I bl.a. smage på vin, tage i zoo eller besøge den gamle, historiske medicinskole.