Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Lestaubière

Alt det får I:
Spændende Dordogne
Indbydende poolkompleks
Lækker restaurant og bar
Naturskønt med sø i nærheden
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Kul, gas og el

En underholdende campingoplevelse

På og tæt ved den skønne campingplads Lestaubiére kan store og små opleve utallige sjove aktiviteter – alt sammen i en fantastisk natur. Selve campingpladsen giver hele familien masser af rum til at udfolde sig og nyde jeres sommerferie på lige nøjagtig jeres måde. I kan beskæftige jer med alverdens aktiviteter og slappe helt af med svømmeture i poolen. Området har også en masse at byde på, hvor I skal sætte tid af til at opleve Dordognes mange grotter. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Ferskvand
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Underholdning (dag)
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Supermarked
500 m
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Kul, gas og el
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
1 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fodbold
Multisportsbane
Petanque
Volleyball
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Camping Lestaubière

Poolområdet på Camping Lestaubière

Poolområdet på Camping Lestaubière

Den skovrige campingplads tilbyder jer to meget dejlige, udendørs swimmingpools – en til de små og en til de store. Og hvis denne form for luksus ikke er nok for jer, så kan hele familien tage en dejlig dukkert på campingpladsens helt egen strand, der ligger lige ved siden af de to swimmingpools. Stranden er nemlig ved en sø, så selv de små børn kan afkøles på en naturlig måde, hvis nu de ikke skulle være glade for swimmingpoolen. På søen er der desuden anlagt en træplatform, hvorfra de små kan hoppe ned i søen og have det endnu sjovere. Og til de mere rolige ferienydere kan man ved selvsamme sø også sætte sig ned og slappe af og fiske.

Gode muligheder for underholdning

Gode muligheder for underholdning

Børnene kan efter at have taget sig en opfriskende dukkert, løbe sig trætte på den store legeplads. Campingpladsen tilbyder også en del faciliteter, hvor hele familien kan dyrke udendørs sport. I kan prøve kræfterne af med et spil bordtennis, udfordre hinanden på pladsens beachvolleybane eller sågar spille fodbold eller håndbold på en multisportsbane. Og i løbet af højsæsonen sørger holdet bag campingpladsen for børneunderholdningen. Børnene kan blandt andet deltage nogle sjove quizzer, tage på en uhyggelig spøgelsestur eller spille fodbold med camp-holdet og de andre gæsters børn.

Indkøb, shopping og restaurant

Indkøb, shopping og restaurant

Camping Lestaubiére har placeret deres terrasse ved meget smukke træer. I kan sætte jer ned på bænkene lige under træerne og nyde de mange forskellige former for forfriskninger, som campingpladsen tilbyder. Dette gælder blandt andet en varieret spisemenu, som tilbydes flere gange om ugen, mulighed for daglig brødbestilling. Herudover campingpladsens helt egne frisklavet pizzaer kan bestilles dagligt i højsæsonen. Ved campingpladsens bar kan man bestille kaffe, øl, sodavand og snacks og små 10 minutters gåtur fra campingpladsen, finder I et mindre supermarked.

Oplevelsesrigt område til familien

Oplevelsesrigt område til familien

Eftersom campingpladsen befinder sig i Dordogne er én af de største attraktioner i nærområdet de mange grotter, som man kan udforske. Derudover kan man i området opleve smuk arkitektur, for eksempel i de nærliggende byer Périgueux og Bergerac. Desuden kan I sejle i en kano på floden Dordogne, hvor I vil blive betaget af den skønne natur og de meget smukke borge, besøge akvariet i nærliggende Le Bugue, rejse tilbage i tiden til det tidlige 1900-tallets Frankrig i Le Bournat museet og smage på det store udvalg af de exceptionelle franske specialiteter i de mange restauranter.