Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping L'Ultima Spiaggia

Alt det får I:
Campingferie ud over det sædvanlige
Et væld af aktiviteter
Hyggelig restaurant
Fantastisk poolområde
Top faciliteter
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Mini klub
Højsæson
Legeplads
Grill tilladt
Gas
Top faciliteter
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Mini klub
Højsæson
Legeplads
Grill tilladt
Gas

Velkommen til Camping L'Ultima Spiaggia

Som navnet på pladsen antyder, ligger dette flotte 4-stjernet sted direkte ned til en smuk lang sandstrand med det klareste blå vand. Der er et dejligt liv på denne familiedrevne plads hele dagen og mange sjove aktiviteter til at underholde sig med. Blandt dem kan nævnes tennis, bordtennis, beachvolley og fodbold. Desuden er der underholdning i form af miniklub og om aftenen er der diskotek på pladsen. For jer som har lyst, er det også muligt (mod betaling) at modtage dykkerundervisning, kitesurfe, ride på heste og prøve kræfter med en klatrevæg. Stedet er desuden et godt udgangspunkt for udflugter rundt på Sardinien, enten med båd for at se den smukke kystlinje eller med bil for at opleve de små hyggelige byer fra landsiden. Alt i alt er det en perfekt mulighed for at kombinere afslapning med nysgerrighed på den dejlige ø. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Udendørs pool
Separat børnepool
Sportsfaciliteter
Fodbold
Ridning
Tæt på pladsen
Sportsturneringer
Bordtennis
Cykeludlejning
Tennis
Klatrevæg
Mod betaling
Aquarobics
Volleyball
Fiskeri
Til børnene
Minitog på pladsen
Legeplads
Pladsstørrelse
Stor plads
Vandsport
Windsurfing
Dykning
Underholdning
Underholdning (aften)
Mini klub
Højsæson
Underholdning (dag)
TV Rum
Butikker
Minimarked
Kiosk
Supermarked
Lille udvalg
Restauranter / barer
Isbod
Strandbar
Diskotek
På pladsen
Pizzaria
Restaurant
Bar
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Handicap faciliteter
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
Grill tilladt
Gas
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Clubkort
Obligatorisk, betales på pladsen
Sprog som tales
Engelsk, Italiensk, Tysk
Omgivelser
Tætteste by
4.3 km
Nærmeste lufthavn
Alghero, 230 km
Ferie tema
På en ø
Strandferie

Praktisk information

På stedet opkræves gebyr for clubcard €3 pr. dag - Børn mellem 0-4 år er gartis. Dette clubcard giver adgang til poolområde samt animation på stedet.

Camping L'Ultima Spiaggia i Italien

Camping på L'Ultima Spiaggia

Camping på L'Ultima Spiaggia

På Sardiniens smukke østkyst ligger campingpladsen L'Ultima Spiaggia. Den 4-stjernet campingplads giver rig mulighed for at få en skøn ferie for hele familien. Pladsen er beliggende kun et stenkast fra stranden og tilbyder hele 4 smukke swimmingpools. Camping L'Ultima Spiaggia er oplagt for familien som gerne vil have camping lidt udover det sædvanlige.

Flot poolområde med wellness

Flot poolområde med wellness

På Camping L'Ultima Spiaggia finder I et fantastisk flot poolområde med hele 4 swimmingpools. En pool bruges til vandaerobic og fitness, samt en anden til wellness - her kan der findes whirlpool, gejsereffekt, nakke message og hydro bænke. Omkranset af palmer, store sten og fine små broer kan I svømme rundt i de forskellige swimmingpools. Liggestole og græsplæner er også til rådighed ved poolområdet, så der er rig mulighed for at læne jer tilbage og slappe af.

Aktiviteter og faciliteter

Aktiviteter og faciliteter

Camping L'Ultima Spiaggia er ideel for familien med teenageren, da der på pladsen findes et diskotek. Diskoteket er lydtæt, så musikken kan ikke høres udefra, hvilket nok falder i god jord hos mange. Herudover bliver der dagligt arrangeret underholdning af underholdningsteamet. Her tilbydes der blandt andet miniklub for de yngste, samt for de lidt ældre, kan man deltage i vandaerobic, sportturneringer og dans. Om aftenen kan I læne jer tilbage og nyde underholdningsteamets aftenshow. Der findes også massere af muligheder for selv at holde sig igang. Heriblandt vil i kunne gøre brug af; fitboxing, crossfit, pumptracks for cykling, fodboldtennis, beachvolley, kite- og windsurfing, dykning og snorkling. Bemærk at nogle af aktiviteterne kan koste et ekstra gebyr.

Restaurant og barområde

Restaurant og barområde

Camping L'Ultima Spiaggia har sin egen hyggelige restaurant. Her sidder i omgivet af træer og kan nyde alt fra grillretter til skønne pizza - og pastaretter. Her er noget for enhver smag!

I barområdet står bartendere og tjenerne klar til at mikse cocktails eller lave isvafler, alt efter hvad I lige trænger til!