Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping L'Ultima Spiaggia

Top Faciliteter
Maks. 0,25 - 1 km
Udendørs pool
Grill tilladt
Gas
Separat børnepool
Fodbold
Tennis

Camping L'Ultima Spiaggia i Italien

Som navnet på pladsen antyder, ligger dette flotte 4-stjernet sted direkte ned til en smuk lang sandstrand med det klareste blå vand. Der er et dejligt liv på denne familiedrevne plads hele dagen og mange sjove aktiviteter til at underholde sig med. Blandt dem kan nævnes tennis, bordtennis, beachvolley og fodbold. Desuden er der underholdning i form af miniklub og om aftenen er der diskotek på pladsen. For jer som har lyst, er det også muligt (mod betaling) at modtage dykkerundervisning, kitesurfe, ride på heste og prøve kræfter med en klatrevæg. Stedet er desuden et godt udgangspunkt for udflugter rundt på Sardinien, enten med båd for at se den smukke kystlinje eller med bil for at opleve de små hyggelige byer fra landsiden. Alt i alt er det en perfekt mulighed for at kombinere afslapning med nysgerrighed på den dejlige ø. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand til strand
Maks. 0,25 - 1 km
Strand
Solsenge på stranden
mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Udendørs pool
Separat børnepool
Sportsfaciliteter
Fodbold
Tennis
Bordtennis
Volleyball
Cykeludlejning
Sportsturneringer
Aquarobics
Klatrevæg
mod betaling
Fiskeri
Ridning
tæt på pladsen
Vandsport
Dykning
Windsurfing
Pladsstørrelse
Stor plads
Generelt
Sprog som tales
Engelsk, Italiensk, Tysk
WiFi
afgrænset område (mod betaling)
Grill tilladt
Gas
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Mini klub
Højsæson
TV Rum
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Handicap faciliteter
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Strandbar
Isbod
Restaurant
Diskotek
På pladsen
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Alghero, 230 km
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Minimarked
Kiosk
Til børnene
Legeplads
Minitog på pladsen

Boliger - Camping L'Ultima Spiaggia

Læs mere om Camping L'Ultima Spiaggia

Camping på L'Ultima Spiaggia

Camping på L'Ultima Spiaggia

På Sardiniens smukke østkyst ligger campingpladsen L'Ultima Spiaggia. Den 4-stjernet campingplads giver rig mulighed for at få en skøn ferie for hele familien. Pladsen er beliggende kun et stenkast fra stranden og tilbyder hele 4 smukke swimmingpools.

Camping L'Ultima Spiaggia er oplagt for familien som gerne vil have camping lidt udover det sædvanlige.

Bemærk: I perioden fra d. 10.06.16 til d. 12.09.12 skal man købe et klubkort, som for voksne koster 3 euro, og for børn, i alderen 5-11 år, koster 2,5 euro . Børn fra 0-4 er gratis. 

Poolområde

Poolområde

På Camping L'Ultima Spiaggia finder I et fantastisk flot poolområde med hele 4 swimmingpools.

En pool bruges til vandaerobic og fitness, samt en anden til wellness - her kan der findes whirlpool, geyser effekt, nakke message og hydro bænke.

Omkranset af palmer, store sten og fine små broer kan I svømme rundt i de forskellige swimmingpools. Liggestole og græsplaner er også til rådighed ved poolområdet, så der er rig mulighed for at læne jer tilbage og slappe af.


Aktiviteter og faciliteter

Aktiviteter og faciliteter

Camping L'Ultima Spiaggia er ideel for familien med teenageren, da der på pladsen findes et diskotek. Diskoteket er lydtæt, så musikken kan ikke høres udefra, hvilket nok falder i god jord hos mange.

Herudover bliver der dagligt arrangeret underholdning af underholdningsteamet. Her tilbydes der blandt andet miniklub for de yngste, samt for de lidt ældre, kan man deltage i vandaerobic, sportturneringer og dans. Om aftenen kan I læne jer tilbage og nyde underholdningsteamets aftenshow.

Der findes også massere af muligheder for selv at holde sig igang. Heriblandt vil i kunne gøre brug af; fitboxing, crossfit, pumptracks for cykling, fodboldtennis, beachvolley, kite- og windsurfing, dykning og snorkling. Bemærk at nogle af aktiviteterne kan koste et ekstra gebyr.


Restaurant og Barområde

Restaurant og Barområde

Camping L'Ultima Spiaggia har sin egen hyggelige restaurant. Her sidder i omgivet af træer og kan nyde alt fra grillretter til skønne pizza - og pastaretter. Her er noget for enhver smag!

I barområdet står bartendere og tjenerne klar til at mikse cocktails eller lave isvafler, alt efter hvad I lige trænger til!