Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Maremma Sans Souci

Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Mini klub
Restaurant
WiFi
Hele pladsen (gratis)

Velkommen til Camping Maremma Sans Souci

Camping Maremma Sans Souci ligger direkte ud til kysten ved Toscana og midt i en hyggelig fyrretræskov. Her er direkte adgang til den private sandstrand, der er perfekt til børn på grund af det dejlige badevand og den sjove legeplads. Pladsen har oplevelser for enhver – lige fra bueskydning til cykeludlejning. Camping Maremma Sans Souci er en campingplads for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Underholdning
Mini klub
TV Rum
Underholdning (dag)
June - September
Butikker
Souvenirs
Minimarked
Kiosk
Basar
Vandsport
Windsurfing skole
Vandcykeludlejning
Kanoudlejning
Windsurfing
Restauranter / barer
Bar
Take away
Pizzaria
Restaurant
Isbod
Snackbar
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Generelt
Sprog som tales
Engelsk, Fransk, Tysk
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Andre faciliteter
Læge
Dagligt
Hæveautomat
Information
Til børnene
Legeplads
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Ridning
Wellness faciliteter
Massage
Betales på pladsen
Pladsstørrelse
Mellemstor plads

Boliger - Maremma Sans Souci

Midt i smuk natur ligger den børnevenlige Camping Maremma Sans Souci

Bademuligheder på Camping Maremma Sans Souci

Bademuligheder på Camping Maremma Sans Souci

Fra campingpladsen har I direkte adgang til sandstranden, hvor det fineste sand og det smukke blå hav venter. Sandstranden er privat og kun til brug af pladsens gæster, hvor I frit kan benytte strandens solsenge. På stranden finder I også en beach-volley bane og et legeområde til de mindste. Det er også muligt  at leje kanoer og tage dykkerlektioner. Hos strandens lille bar er det muligt at stille sulten ligesom den søde tand kan nyde godt af en dejlig is. Her kan I slappe af i smukke omgivelser med udsigt ud til ørne Elba, Giglio, Montecristo og indimellem Corsica.

Aktiviteter til store og små

Aktiviteter til store og små

Gennem Camping Maremma Sans Souci er I sikret et bredt udvalg af aktiviteter. I kan for eksempel leje cykler og tage på udflugt i lokalområdet. Hvis I hellere vil udforske Toscana på hesteryg er der også mulighed for det. For de store medlemmer af familien er det muligt at deltage i dykkertimer, der gør det muligt at møde den smukke verden under havets overflade. Ved campingpladsen kan I udfordre den indre Robin Hood, da pladsen har sin egen skydebane med bueskydning. For de små medlemmer af familien er der i højsæsonen et sjovt animationshold, som sørger for børneaktiviteter, herunder minidans, sportsturneringer og underholdning om aftenen.

Oplevelser i nærheden

Oplevelser i nærheden

Ikke langt fra Camping Maremma Sans Souci kan I opleve alt fra storslået natur til historiske byer. Besøg for eksempel Maremma regional park og lad den smukke natur med de stejle klipper fascinere jer. Middelalderbyen  Castiglioner Della Pescaia er bestemt også værd at besøge. Her finder I det smukkeste rene vand med uforstyrrede sandstrande og ældgamle fyrretræsskove. I kan også besøge  en række lokale vingårde såsom Cacciagrande, hvor I kan smage på skønne lokale vine.

Indkøb og spisemuligheder

Indkøb og spisemuligheder

Campingpladsen har en dejlig restaurant ved navn Mama Restaurant, hvor I kan nyde lækre pizzaer på terrassen under den toscanske sol. Til denne lækre mad serverer restauranten en række smagfulde toscanske lokalvine. I kan også finde en lille bar, hvor det er muligt at købe læskende drinks. Desuden tilbyder baren morgenmad, frokost og is. Hos pladsens minimarked kan I købe brød, frugt og en række lokale specialiteter såsom lokale vine.