Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Marina di Venezia

Alt det får I:
Ideel kombination af strand og storby
Pool blandt Adriaterhavets største
Skønne, brede og gylde sandstrande
Mange sportsfaciliteter og aktiviteter
Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Antal: 8
Udendørs pool
Antal: 2, Opvarmet, April - September
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Mini klub
Alder 4-10 år
Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Antal: 8
Udendørs pool
Antal: 2, Opvarmet, April - September
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Mini klub
Alder 4-10 år

Oplev Adriaterhavet og omgivelserne

Camping Marina di Venezia er det perfekte feriemål, hvis I vil kombinere en badeferie med storbyferie. Pladsen ligger perfekt blot 10 minutter fra Punta Sabbioni, hvorfra I kan tage vandbussen direkte ind til Piazza San Marco midt i Venedig. Campingpladsen byder på et af de største poolområder, I kan finde på Adriaterhavskysten. Pladsen har sin egen gågade med restauranter, butikker og et supermarked. For de aktive er der gode sportsfaciliteter. Camping Marina di Venezia regnes af mange, som en af de bedste campingpladser på Cavallino kysten! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Hundestrand
Strand legeplads
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Antal: 8
Udendørs pool
Antal: 2, Opvarmet, April - September
Bølgebad
Separat børnepool
Med legeredskaber
Spray park
Jacuzzi / Whirlpool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Golfbane
17 km
Basketball
Minigolf
Mod betaling
Cykeludlejning
Bordtennis
Aquarobics
Bueskydning
Klatrevæg
Tennis
Mod betaling
Fodbold
Må kun benyttes af fodboldskole, Kunstgræs
Spinning cykler
Boule
Sportsturneringer
Wellness faciliteter
Manicure
Til børnene
Legeplads
Mini gocarts
Minitog på pladsen
Mod betaling
Trampoliner / hoppeborg
Hoppeborg
Pladsstørrelse
Meget stor plads
Vandsport
Dykning
Kanoudlejning
Windsurfing
Minibåde
Vandcykeludlejning
Underholdning
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Mini klub
Alder 4-10 år
Biograf
Mod betaling
Underholdning (dag)
Børne-disco
Junior klub
TV Rum
Butikker
Kiosk
Frisør
Supermarked
Stort udvalg
Basar
Sko/Tøj
Bageri
Frugt og grønt
Restauranter / barer
Restaurant
Antal: 3, Glutenfri mad
Vegetarmad
Isbod
Take away
Strandbar
Mad/drikke, Livlig bar (aften)
Bar
Pizzaria
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Tørretumblere
Strygejern
Andre faciliteter
Læge
Kun højsæson
Sikkerhedsboks
Hæveautomat
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Teenagere (12+), Babyer (0-4 år)
Sprog som tales
Engelsk, Italiensk, Tysk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
PC med Internet
Mod betaling
Pladsens terræn
Flad
Grill tilladt
Kul og el
Omgivelser
Nærmeste hospital
25 km
Nærmeste lufthavn
Venice Marco Polo, 36 km
Tætteste by
3 km

Praktisk information

Information: på afrejsedagen skal pladsen forlades ved middagstid (inden kl 12:00). Ønsker man at blive til eftermiddag/aften på pladsen koster det et gebyr på 7,50 - 11,50 EUR, dette afregnes i receptionen på pladsen. Bemærk: pladsen holder siesta mellem kl 13:00 - 15:00. Her må biler ikke færdes på pladsen og poolen er lukket.
OBS! På denne campingplads må man max. være 2 familier i 2 boliger, der rejser sammen. Hvis man er mere end 2 familier kan vi desværre ikke påføre ønsker om at bo tæt på hinanden.

Velkommen til Camping Marina di Venezia

Om Camping Marina di Venezia

Om Camping Marina di Venezia

Camping Marina di Venezia er en fantastisk 5-stjernet campingplads ved Venedig, som ligger helt ud til stranden ved Adriaterhavet. Det er en af de mest populære pladser overhovedet i området ved Punta Sabbioni, der byder på masser af liv og glade turister, der hvert år kommer til for at opleve de helt unikke sandstrande, de mange solskinstimer og en udflugt til det famøse Venedig, som ikke ligger langt væk. Her er et stort poolområde med flere forskellige pools med vandrutsjebaner og masser af plads til både børn og voksne i alle aldre.

Flot og indbydende poolområde

Flot og indbydende poolområde

Marina di Venezia er en af de helt store campingpladser i området, hvorfor den er spækket med gode faciliteter og et skønt poolområde. Her kan man nyde godt af vandrutsjebaner, jacuzzi, børnepool med legeplads og solvogne. Flere pools er opvarmede og kan derfor også benyttes i ydersæsonerne. Der er et fantastisk slot med 8 vandrutsjebaner, en opvarmet pool til børn op til 5 år, en opvarmet pool med skildpadder og delfiner, en pool med flere vandrutsjebaner, 3 opvarmede pools med vandmassage, pool med massagesenge og en pool med olympiske mål og 3 baner reserveret til svømning. Det er ikke nødvendigt at vælge, for I kan sagtens nå dem alle i løbet af ferien.

Direkte til dejlig sandstrand

Direkte til dejlig sandstrand

Campingpladsen ligger kun et stenkast fra den lækreste sand- og småstensstrand, hvor man blandt andet kan spille beachvolley, leje kano, dykke og dyrke vandgymnastik. Stranden er børnevenlig, men som altid bør børn være under opsyn af voksne. Langs stranden finder I flere gode strandbarer, hvor der er mulighed for at nyde et let måltid. Bliver I ‘hjemme’ på campingpladsen er der aftenunderholdning for hele familien. 

Aktiviteter på campingferien

Aktiviteter på campingferien

I behøver ikke ligge på den lade side, når I er på campingferie. I får nemlig et væld af muligheder for at dyrke forskellige sportsaktiviteter på Camping Marina di Venezia. Her er blandt andet tennis, bordtennis, fodbold, minigolf, fitness, golf, beachvolley og meget mere. Alle er sjove aktiviteter, som hele familien kan nyde sammen.

Lækre restauranter og barer

Lækre restauranter og barer

Når sulten melder sig efter en lang dag med sjov og hygge på stranden eller ved poolen, med et spil minigolf, tennis eller en tur til Venedig, er der flere lækre restauranter og barer på campingpladsen. Her er intet mindre end 3 restauranter, som byder på pizza, take-away og a la carte-servering. Der er derfor ingen grund til at forlade pladsen, da den byder på alt, hvad hjertet begærer. Her er også en snackbar, en café, en strandbar og en hyggelig karaokebar til dem, der tør vove pelsen foran campingpladsens mange gæster. Her er altid en rar stemning på pladsen i alle restauranter og barer, hvor man kan nyde noget godt at spise, en lækker italiensk is eller en god drink.

Indkøb og shoppingmuligheder

Indkøb og shoppingmuligheder

På selve Camping Marina di Venezia er der mulighed for at gøre sine daglige indkøb, så man har til morgenmad, frokost og aften, hvis man selv ønsker at lave mad i sit mobile home. Her er også en fiskehandler, hvor der hver dag er friskfanget fisk til gode priser. Der er også en grønthandler, hvor man kan få delikate, lokale grøntsager, som smager himmelsk. Yderligere er der et supermarked, hvor de har det hele samlet samt en hyggelig vinbutik, hvor der kan købes nogle gode vine fra både nær og fjern. Skal man have en lille souvenir med hjem, er der en souvenirshop. Men vil du ud på større shopping, er der store centre i nærheden - og der er selvfølgelig selve Venedig, hvor der er mulighed for at shoppe modetøj og meget andet.

Venedig, natur og lokalområdet

Venedig, natur og lokalområdet

Camping Marina di Venezia ligger i det nordlige Italien lige ved Venedig i området Punta Sabbioni og Ca’ Savio. Her er der masser af strand, vand og muligheder for vandsport. Blandt familievenlige aktiviteter i området kan I besøge vandlandet Aqualandia, tage på shopping og udflugter til for eksempel skønne Venedig, eller en dagstur til det smukke Po delta lige syd for Venedig. Camping Marina di Venezia er en af de helt store campingpladser i området, hvor der er masser at give sig til.