Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Marina Julia Family Camping Village

Alt det får I:
Børnevenlige aktiviteter
Direkte adgang til Adriaterhavet
Restaurant og indkøbsmuligheder
Skønt poolområde med vandrutsjebane
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
El
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
El

Familiens campingplads!

I ferieområdet Marina Julia finder I en dejlig campingplads beliggende direkte til den børnevenlige strand ved den italienske Adriaterhavskyst. Her er gode muligheder for, at familien kan samles om sjove aktiviteter, hyggelige strandlege og spændende oplevelser i de nærliggende byer. På campingpladsen er der et helt fantastisk poolområde, der vil være et hit for hele familien! I behøver ikke forlade campingpladsen for at få noget i maven, lidt til ganen eller andet, da I finder restaurant, isbutik, strandbar, pizzeria og et minimarked. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Mod betaling
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Børne-disco
Underholdning (dag)
Højsæson, May - September
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis), Parkering i små områder, inde på pladsen
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Basar
Minimarked
Ferie tema
Strandferie
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
El
ID armbånd/kort
PC med Internet
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max. 2 hunde, Kun små og mellemstore hunde
Omgivelser
Tætteste by
600 m
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Strandbar
Mad/drikke
Take away
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Bordtennis
Fitness
Fodbold
Kunstgræs
Minigolf
Mod betaling
Sportsturneringer
Tennis
Mod betaling
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Vandsport
Bådudlejning
Windsurfing
Windsurfing skole

Velkommen til Marina Julia Camping Village

Campingferie ved Adriaterhavet

Campingferie ved Adriaterhavet

Mellem byerne Grado og Trieste i Italien, direkte ud til havet, ligger denne fine, 3-stjernede campingplads. Campingpladsen er et fint udgangspunkt for udflugter, og der er naturligvis også en masse aktivitetsmuligheder på selve pladsen. For børnene er der børneklub og legeplads, og ellers kan I slå jer løs med aktiviteter som tennis, fodbold, minigolf, bordtennis, volleyball og basketball. Derudover er der spillerum og mulighed for at spille minigolf, og der arrangeres jævnligt sportsturneringer, så der er nok at gå i gang med!

Skønt poolområde til alle aldre

Skønt poolområde til alle aldre

Ingen ferie uden masser af vand! På denne campingplads er der hele tre store pools, som sikrer timevis af sjov for både store og små! Der er en børnepool til de mindste, så de kan blive kølet ned i løbet ad dagen. Derudover er der en dykkerpool med et 10 meter højt dykkertårn! Sidst, men ikke mindst, er der en olympisk swimmingpool, hvor man kan svømme lange baner. Hvis du foretrækker blot at ligge og slappe af og nyde solen, kan du selvfølgelig også dét. Liggestole ved poolen koster € 4 for en stol pr. dag. Her er meget frodigt med store grønne plæner og masser af træer til at søge skygge under. Så er komforten i top, når du skal slappe af med en god bog eller arbejde på feriekuløren! 

Direkte adgang til stranden

Direkte adgang til stranden

Ud over poolområdet er der også direkte adgang til strand. Stranden er yderst børnevenlig med en let hældning ud i vandet, og du kan derfor roligt lade de små lege og plaske i vandkanten. Rundt omkring stranden er der træer, som lejlighedsvis vil give tiltrængt skygge på de solrige dage. Blot 100 meter nede ad stranden er der mulighed for at prøve kræfter med windsurfing og kitesurfing, så der er noget for enhver smag, hvad end du er til afslapning eller aktiviteter.

Restaurant, isbutik, strandbar og pizzeria

Restaurant, isbutik, strandbar og pizzeria

På en god ferie er der brug for god mad! Den klares heldigvis nemt på Camping Marina Julia. I strandbaren kan I få en forfriskning i løbet ad dagen og i isbutikken serveres alverdens udsøgte former for is! Når sulten rigtig melder sig, kan I enten gå på pizzeria eller a la carte-restaurant. I pizzeriaet kan I få et utal af lækre og spændende pizzaer, og på restauranten serveres både lokale og internationale retter. I kan blandt andet få masser af velsmagende skaldyrs- og fiskeretter, og det hele toppes naturligvis med velsmagende vine, som sætter prikken over i’et på et godt måltid mad. For familiens yngste medlemmer er der en særlig børnemenu.

Minimarked på campingpladsen

Minimarked på campingpladsen

Hvis du og familien foretrækker selv at handle ind og lave mad, kan I naturligvis også dét. I campingpladsens minimarked kan I købe de mest nødvendige ting til campingferien, og desuden er der et stort udvalg i strandartikler, hvis I mangler lidt sager til stranddagen. I kan også finde lokale varer og souvenirs til at tage med hjem, så ferien vil føles lidt længere.

Lidt om områdets oplevelser

Lidt om områdets oplevelser

Camping Marina Julia har alle faciliteter for en god og varieret ferie. Her er legepladser, miniklub, minigolf, bordtennis, fodboldbane, volleybaner og meget andet. Skulle I få lyst til at tage ud, ligger Trieste bare 40 km herfra og Venedig cirka 140 km. Tættest på ligger den lidt større by Monfalcone. Bare 5 km er der, og her er flere restauranter, barer og mulighed for lidt shopping. Denne campingplads ligger blot 10 minutter fra den nærmeste lufthavn, så det er nemt at komme til, hvis ikke du ønsker at tage bilen. Derudover ligger pladsen tæt på to skønne naturreservater, så der er rig mulighed for at komme ud og opleve den skønne natur. De to spændende byer Grado og Trieste ligger også nær campingpladsen, så hvis I ønsker at være kulturelle på ferien, skulle det også kunne lade sig gøre!