Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Alt det får I:
Seværdigheder i området
Sø og strand i nærheden
Sportsaktiviteter for alle aldre
À la carte restaurant
Top faciliteter
Mini klub
Grill tilladt
Legeplads
Fodbold
Tennis
Restaurant
Top faciliteter
Mini klub
Grill tilladt
Legeplads
Fodbold
Tennis
Restaurant

Camping Nordzee Résidence Cadzand-Bad – luksusophold ved stranden

Kunne I tænke jer en ferie i grønne omgivelser tæt ved stranden? Så er Camping Nordzee Résidence Cadzand-Bad en oplagt feriedestination for jer. Det er et skønt område, som både børnefamilier og par elsker pga. den afslappende atmosfære. Camping Nordzee Résidence Cadzand-Bad har en masse aktiviteter at byde på, bl.a. bowling, minigolf, indendørs tennis, laser tag og meget andet, som I kan nyde sammen. Camping Nordzee Résidence Cadzand-Bad befinder sig i den nordlige del af Holland mindre end en kilometer fra stranden. Hvis I elsker at tage på stranden og nyde livet, så er campingpladsen her noget for jer. Der er dog også rig mulighed for at komme ud og se Hollands seværdigheder og opleve den hollandske kultur. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Indendørs pool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Bageri
Supermarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
100 m
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Restaurant
Take away
Sportsfaciliteter
Bowling
Cykeludlejning
Fodbold
Minigolf
Tennis
Til børnene
Legeplads

Praktisk information

På grund af vedligeholdelsesarbejde vil svømmehallen Noordzee Résidence Cadzand-Bad være lukket fra mandag den 20. november til fredag den 24. november 2023.

Velkommen til Camping Nordzee Résidence Cadzand-Bad

Sjove strandaktiviteter til hele familien

Sjove strandaktiviteter til hele familien

Strandkysten i den nordlige del af Holland har mere end bare sand at byde på. Det er nemlig ofte et sted, hvor folk tager hen og får sig en drink. Det er ret typisk i Holland at nyde en drink i skyggen under en pavillon på stranden. På Camping Nordzee Résidence Cadzand-Bad kan I besøge De Piraat, Caricole eller Moio Beach, alt efter om I er i humør til en drink eller en bid mad. Alt i alt er Camping Nordzee Résidence Cadzand-Bad en skøn feriedestination for jer, der gerne vil nyde et luksusophold og skabe nogle dejlige minder sammen.

Campingpladsen tilbyder

Campingpladsen tilbyder

På campingpladsen er der en fin a la carte-restaurant. Desuden har I mulighed for at handle ind på campingpladsen, så I ikke behøver at tage langt for de daglige nødvendigheder. Alt i alt er campingpladsen perfekt til familien, der vil slappe af, og dem, der har vandhunde med på slæb. Her kan I slappe af sammen med familie og venner.

Kom ud og oplev Holland

Kom ud og oplev Holland

I nærheden af Camping Nordzee Résidence Cadzand-Bad kan I besøge flere steder, som giver et godt indtryk af Holland. Holland er en særlig nation, der har en rig historie, og som igennem årene er blevet påvirket af mange af de omkringliggende nationer. Derfor er Holland et land, der har et helt særligt europæisk præg, hvilket gør, at maden er velkendt for europæere.  

Hvis I har lyst til at lære en smule om det historiske Holland, har I mulighed for at besøge Fort Nassau eller Fort Berchem, som ligger en kort køretur fra campingpladsen. Der er tale om to fæstninger, som har haft stor betydning historisk set, og det kan være interessant at komme ud og lære om de gamle fæstninger.

Få smagt på den lækre hollandske mad

Få smagt på den lækre hollandske mad

Der er ingen tvivl om, at der bliver serveret lækker mad i Holland. Camping Nordzee Résidence Cadzand-Bad ligger et godt sted for jer, der gerne vil opleve den kulinariske del af Holland. I kan nemlig komme til flere restauranter på gåben. I kan også hente lækkert, hollandsk morgenbrød ved Bakkerij Finesse, hvor I sikkert kan finde en Stroopwafel eller en puddingbroodje, som begge er hollandske specialiteter. Holland har også en række specialøl, som de voksne kan nyde, da bryggerierne er kendt for at lave udsøgte specialøl.