Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping Orbetello Camping Village

Top Faciliteter
Direkte til hav / sø
Udendørs pool
ferskvand
Grill tilladt
El
Separat børnepool
ferskvand
Fodbold
WiFi
hele pladsen (gratis)

Camping Orbetello Village i Italien

Meget tæt på stranden og Middelhavet og med det skønne Toscana som baggrund ligger Camping Village Orbetello. Campingpladsen byder sine besøgende på skønne omgivelser med rig mulighed for afslapning. Her findes en restaurant og bar, et lille minimarked og i højsæsonen er der, for dem der har lyst, et sjovt aktivitetsprogram. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand til strand
Direkte til hav / sø
Strand
Solsenge på stranden
mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
ferskvand
Separat børnepool
ferskvand
Solbadningsområde
Solsenge ved poolen
mod betaling
Jacuzzi / Whirlpool
Whirlpool
Sportsfaciliteter
Fodbold
Bordtennis
Generelt
Sprog som tales
Engelsk, Italiensk
WiFi
hele pladsen (gratis)
Grill tilladt
El
Ekstratelt (lille)
Ikke tilladt
Pladsens terræn
Flad
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Til børnene
Legeplads
Restauranter / barer
Bar
Undendørsterrasse
Restaurant
Isbod
Take away
Strandbar
Mad/drikke
Pizzaria
Underholdning
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Mini klub
Alder 4-12 år, Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Børne-disco
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Omgivelser
Nærmeste supermarked
12 km
Nærmeste lufthavn
Pisa, 195 km
Nærmeste busstation
5 km
Nærmeste hospital
12 km
Nærmeste marked
5 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Butikker
Andre butikker
Bazar
Supermarked
Lille udvalg
Basar
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Vaskemaskiner
Tørretumblere
Mod betaling
Andre faciliteter
Læge
Kun højsæson, Dagligt
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Hæveautomat

Boliger - Camping Orbetello Camping Village

Læs mere om Camping Orbetello Camping Village

Camping Orbetello Village ¬– Toscana

Camping Orbetello Village ¬– Toscana

Camping Orbetello Village er en 3-stjernet campingplads beliggende i det idylliske, italienske område ved Toscana. Campingpladsen ligger kun 70 meter fra det turkisfarvede og krystalklare hav, og er en rolig plads med gode faciliteter, herunder sjove sportsaktiviteter og ikke mindst gode muligheder for afslapning. På Camping Orbetello Village finder du alt fra skønne swimmingpools til sportsaktiviteter og flotte, omkringliggende naturområder. På Camping Orbetello Village finder I et stort udvalg af mobilhomes og bungalowtelte, så I kan leje lige netop den bolig, der passer til familiens størrelse og behov.

Skønt poolområde og populær sandstrand

Skønt poolområde og populær sandstrand

På Camping Orbetello Village får I mulighed for at opleve smukke Toscanas autentiske vinmarker og den flotte natur – samtidig med, at I på campingpladsen kan nyde glæderne ved en komplet badeferie. Pladsen byder nemlig på et skønt poolområde, som både består af en swimmingpool for voksne, et børnebassin for de mindste og en whirlpool. På pladsen finder I tilmed en skøn jacuzzi, hvor forældrene har mulighed for at slappe helt af, mens børnene leger.
Blot et stenkast fra Camping Orbetello Village finder I en smuk privatstrand med krystalklart vand. Denne strand er et af de smukkeste steder ved Middelhavet og betragtes samtidig som et af de smukkeste naturområder i Italien. Også derfor kan du og familien få sand mellem tæerne og nyde en badetur i det fantastiske havvand.


2 italienske spisesteder og 1 hyggelig bar

2 italienske spisesteder og 1 hyggelig bar

Efter en lang dag med sjov og afslapning ved poolen eller stranden kan sulten hurtigt melde sig. Når turen går til Camping Orbetello Village behøver I ikke at køre langt for et overdådigt, italiensk måltid – I finder både en restaurant og et pizzeria på pladsen. Her finder I et smagfuldt menukort, som byder på noget for enhver smag, uanset om I er pizza-elskere eller ønsker at udforske nye, italienske smagsoplevelser.
Har I lyst til at smage på de italienske, gyldne vindråber efter spisetid, har I tilmed rig mulighed for dette på pladsens hyggelige bar. Her kan I nyde de nedkølende drikkevarer, med udsigt til den smukke, italienske solnedgang.

Gode muligheder for indkøb på pladsen

Gode muligheder for indkøb på pladsen

På Camping Orbetello Village har I rig mulighed for at gøre jeres daglige indkøb i pladsens lokale minimarked. Her kan I finde et mindre, men tilstrækkeligt udvalg af skønne råvarer og praktiske dagligvarer så I kan tilberede et lækkert måltid eller supplere op af shampoo og solcreme. På pladsen finder I tilmed en basar, hvor I kan gå på opdagelse i de lokale råvarer, samt en aviskiosk, som sælger et stort udvalg af internationale aviser.

Gå på opdagelse i idylliske Toscana

Gå på opdagelse i idylliske Toscana

Camping Orbetello Village ligger i området nær Toscana, som er kendt for at byde på unikke smagsoplevelser, når det kommer til lokale retter og vin. Kører I lidt længere ind i landet og besøger de omkringliggende byer, har I derfor mulighed for at besøge et stort udvalg af hyggelige restauranter, hvor I kan udforske de autentiske smagsoplevelser. En af disse byer er Orvieto, som foruden et stort udvalg af hyggelige restauranter byder på en unik kulturel oplevelse – nemlig Orvietos undergrund. Her har I mulighed for at opleve en underjordisk hule, som er blevet brugt af lokalbefolkningen i årtusinder. I nærområdet har I tilmed mulighed for at opleve italienske borge og slotte, blandt andet i byen Siena.